![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
La Multi Ani Geo !
Sa ai parte numai de bine, fericire, sanatate, bani multi si tot ce iti mai doresti tu ! :icon_kiss: :drunk: |
la multi ani kaluVr6 .... numai bine si palamers cat mai bogat :)
|
La multi ani Gheorghe, George, Georgi, Georgiana, Gheorghita,Georgica...etc...
LA MULTI ANI GEORGE ...MULTA FERICIRE SI SANATATE , BANI , si tot mai doresti tu ! |
La Multi Ani Geo
|
:)) ms mult baieti da habar n`aveam ca azi e sfantu gheorghe :)) azi am aflat si eu ca ma miram ce are lumea de`mi da mesaje cu La Multi Ani :D ms inca o data :)
|
La multi ani kalule :D
puii mei, eu am dormit cam mult...mi-a zis mie prietena aseara sa-ti zic azi la multi ani :)) dar somnu' m-a tampit :D |
LA MULTI ANI TT21_02, TOT CE ITI DORESTI, BANI, MEFEI, MOTORINA PE PRIMU LOC, CAUCIUCURI, LIPSA DE AMNEZI, TOP SPEED, UN S8, ETC ETC:D
|
La multi ani TT21_02....tot ce`ti doresti , sanatate ;)(ce e mai zis trafy) si un W8 :D
|
La Multi Ani la toti sarbatoritii si un Paste Fericit va doreste 11 T U N :-)
|
idem 11 TUN dar va doreste T&A Livrari Acasa , cu noi niciodata nu iei plasa . ( trafy & adytzu )
|
Va doreste un Paste Fericit ! T&A
|
La multi ani Twin Turbo :)) si tot ce`ti doresti...stii tu...si paste fericit la ceilalti :D
|
baieti...deseara as vrea sa fiti cat mai multi online sa va arat ceva pe forum pls...ca dup`aia dispare in mod misterios ce voi posta si vreau cat mai multi sa vedeti :)
|
Asa dupa cum v`am promis sa va arat ceva tare. Deci...intru azi pe mess si ma intreaba TT daca merg la intalnirea de la 4. Eu nu stiam de nici o intalnire asa ca il intreb pe aronel ce intalnire e, omu neaga si zice ca trebuia sa fie o intalnire intre trafy onliver si nu mai stiu cine la olanesti. Intra pe TT si il intreaba ca de ce mi`a zis mie de intalnire. Acum detaliile le vedeti mai jos:
TT: tt21_o2: salutare tt21_o2: ce faci domnu geo_mafiozo: salut tt21_o2: ? geo_mafiozo: :) geo_mafiozo: acu m`am trezit tt21_o2: da dormisi tt21_o2: nu gluma tt21_o2: vii la intalnire la 4? geo_mafiozo: ce intalnire? tt21_o2: nush tt21_o2: la sala sporturilor tt21_o2: imi zicea maronel tt21_o2: mai esti? geo_mafiozo: dap geo_mafiozo: cautam pe forum de intalnire tt21_o2: nush dak e intalnire 4 tuning tt21_o2: plm tt21_o2: nush tt21_o2: iesi pafar tt21_o2: ? geo_mafiozo: stai asa Aaronel ma vrajea: geo_mafiozo: ce intalnire e ma la 4? popescu_aaron: :-?? geo_mafiozo: pai zicea tt popescu_aaron: plecau astia la olanesti popescu_aaron: parca geo_mafiozo: ca i`ai zis ca e intalnire la polivalenta la 4 popescu_aaron: pau ai zis astia prima data ca fac o intalnire mica.. da acu au plekat la olanesti popescu_aaron: :) geo_mafiozo: TT `luvs`Daiana: vii la intalnire la 4? Kalu Corleone: ce intalnire? TT `luvs`Daiana: nush TT `luvs`Daiana: la sala sporturilor TT `luvs`Daiana: imi zicea maronel TT `luvs`Daiana: mai esti? Kalu Corleone: dap Kalu Corleone: cautam pe forum de intalnire geo_mafiozo: aaa\ geo_mafiozo: plm popescu_aaron: Oliver: vii la olanesti dupa masa? AaronNel: pai nu mai e la polivalenta? Oliver: nu.. mergem la plimbare la olanesti AaronNel: ok, nu vin Oliver: bine! take care. popescu_aaron: eu o sa ies la poze :) popescu_aaron: nu ati mai facut MR? geo_mafiozo: ba da am facut geo_mafiozo: tre sa vina aia sa facem actele cand au timp popescu_aaron: aha popescu_aaron: oricum legat de intalniri.. nu ai vazut ca nu se mai anunta pe forum popescu_aaron: ? popescu_aaron: noi ne-am int si aseara si sapt trecuta... geo_mafiozo: :)) geo_mafiozo: aham TT imi arata ce zice maronel: tt21_o2: M_Aar0nNe|^: aoleo nu trebuia sa-i zici lu geo ca e intalnire ca nu e 4tuning tt21_o2: :) geo_mafiozo: :)) tt21_o2: lol geo_mafiozo: al dreacu M_Aar0nNe|^: ? BUZZ!!! TT: da M_Aar0nNe|^: deci nu e intalnire 4t M_Aar0nNe|^: ma int eu cu tir si inca cativa M_Aar0nNe|^: hai ca scosai eu.. la geo am zis ca era vb ca facem.. da au plekat astia la olanesti M_Aar0nNe|^: deci.. am rezolvat M_Aar0nNe|^: daca vrei sa vi.. esti bine venit.. da nu vrem d-astia de pe 4tuning M_Aar0nNe|^: e asa mai privat TT: nu cred k vin.... M_Aar0nNe|^: ok M_Aar0nNe|^: daca te intreaba geo ceva.. nu mai e intalnire M_Aar0nNe|^: zici ca era vorba da au plekat astia la olanesti M_Aar0nNe|^: M_Aar0nNe|^: ca trafy chiar pleaca cu adytza,oliver si conty Acuma trageti voi concluziile! Sunt curios cat de repede dispare postu :D |
:)))=)) deci nu mai pot de ras:)))=))))
penala rau faza:))=)) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning