![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
|
Quote:
|
eu nu inteleg cum puteti pune pozele fetelor cu care sunteti sau ati fost, ma rog, in ipostaze atat de.... oricum mi se pare absolut jenibil pentru unele din fetele astea,sa fii deaccord sa pozezi in ipostazele astea.... aveam pretentii de la sexul slab....sau poate sunt eu....si se mai inteaba de ce le considera lumea ....stiti voi....
aiurea! |
acuma sa nu reluam subiectu` ala ... ca ce se zice despe ele .. si din astea ...ca nu are sfarsit ...
si se mandresc baietzii .. cu ce au .. sau au avut ... ;) |
Quote:
....ema iti dai seama k pozele su fost facute in ipostazele alea ptr iubitzii lor nici de kum ptr a aparea pe un forum :lol:......nici nu vreau sa ma ganesk ce s`ar intampla dak tipele naked de paici ar afla......this http://www.abestweb.com/smilies/gorgeous.gif turns into this http://www.abestweb.com/smilies/mad.gif |
Quote:
|
Quote:
si cine se mai uita la siteuri? eventual cumpara un cd sau il gaseste pe retea cu un film xxx si gata! |
Quote:
ori cum nimeni pana acuma nu cred ca s-a gandit la faze din astea....adika plm mi-ar fi jena de monitor ce plm! |
Quote:
va recomand site-ul www.myexgirlfriend.com , cred ca e mai potrivit pt unii dintre voi... |
Quote:
tare rau n`o lasa p`asta ptr fosta viitoare :) nu se merita, parerea mea ... ema ... uite-te la ele, cel putin in cazul asta .. cine naiba face poze in 4 labe in sufragerie cu curu spre camera ?! sa fim seriosi , repet, cel putin in cazul asta .. e clar :) |
Quote:
|
Quote:
burn babyy burnnnnnnnnnnnnn |
Quote:
|
2 Attachment(s)
hai sa mai pun si eu doua poze
|
draguta fata! :) si piercingul misto- dar in dreapta ar fi dat mai misto zic eu ! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning