![]() |
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Baieti Threadu asta mai are putin si trece in pagina 2 si noi nu facem nimic,nu bagam si noi o intalnire sau asteptam sa vina alea -20*C ,parca am imbatrinit si stam in fata televizoarelor sa vedem cand ne cresc astia pensiile.
|
nu mai sunt eu sa convoc intalniri , asta-i problema , lipeste persoana cu initiativa
|
il asteptam pe fratzica si blugii lui aia de iarna :lol:
|
duminica 13 decembrie ora 19:00 intalnire in fata la teatru si dupa aceea la castel
p.s. I'm baaaaacckkk! |
Quote:
|
pana in decembrie propun eu una sambata la ce ora vreti voi:)mergem la o ciocolata calda:lol:(nu duminica sau vineri,ca eu duminica dupa masa plec:))
|
Eu sunt de acord cu tine ;)
|
sambata dupamasa la ora 18:30 in sala la costructorul .... veniti fiecare cu o sticala de suc sau un ceai cald de acasa(ca in sala e frig)....si cu ocazia asta vizionati si meciuri de fotbal in sala.... :D
P.S: joca si echipa in care este FRS si echipa in care sunt Eu :lol: |
Noi avem meci de la 16 parca ba Gelu dar eu s-ar putea sa fiu schimbu 2 la lucru si sa nu joc de data asta...oricum suntem calificati din faza grupelor asa ca ne putem odihni din vedete :D
Cat despre intalnire o sa ajung si eu sambata daca nu se lucreaza schimbu 2...;) |
Eu va astept dupa meci la o cafea ce e prea rece in sala la Constructorul ;)
|
Quote:
|
Astia care nu avem treaba cu meciu ,la cat ne intalnim?
|
La cat vreti voi, il intrebam si pe spyke sa vedem la cat poate sa ne onoreze cu prezenta
|
vin si eu..la un ceai cald pentru vremea asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning