![]() |
|
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
ce sa fac...graba asta te indeamna s-o calci :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
atentie la parcarea de la perla
|
De ce???
|
geam dreapta spart, lipsa fatza radio-cd, modulator fm si un laptop (tinunt in porcbagaj, acoperit cu o jacheta). mi-au facut-o ca lumea... :chainsaw:
|
Quote:
|
Quote:
Ai lasat masina mai mult, sau ? |
Mesterii, cine ma ajuta si pe mine la R.A.R? Trebuie sa fac identificarea la Puma si testul de noxe in vederea stabilirii "normei de poluare".
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
-noxele ti le face pe loc , mergi la casierie , iei o chitanta de la tanti si dupa te trimite la intrare la paznici care iti iau banii si dupa te trimit la un mecanic de pe acolo (pentru noxe iti trebuie cartea de identitate si buletinu in copii parca) |
Quote:
|
cum ar veni ti-a luat fata ..poate ii prinde politia.. chiar si cu un logan mai putin zilele astea..ca cei care fac din astea nu sunt amatori si sigur stie politia despre ei..apoi, daca ai noroc, vine cu ei la tine la masina pentru reconstituire si iti mai sparge geamul o data si tot nu mai primesti poate nimic..ca se vand repede cu preturi de nimic la amatorii de chilipiruri.patit eu ceva asemanator mai demult.
|
oare este posibil sa le duca in targuri cum ar fi piata rusilor sau targu de la balata? oricum daca nu aud nimic de la politie pana atunci cred ca o sa dau o tura... daca nu gasesc vre-un laptop poate gasesc modulatoru sau fatza de la cd ca prostii scot la vanzare desi nu se potriveste la alt player. am dat la politisti detalii despre laptop: S/N, MAC addres, factura si bon, da nu cred ca o sa ma ajute prea mult :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning