Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

*HD_85_GEL* 07-01-09 17:37

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

ce sa fac...graba asta te indeamna s-o calci :D

driver_xs 07-01-09 17:40

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 1963551)
tine-o acolo ... sa n-o pui pe masina :lol:

da intr-adevar arata mai tun asa dar cand o sa schimbe spoileru (mi crapat de cand s-a bagat o chioara in mine), o sa puna placuta la loc... ce sa-i faci

*HD_85_GEL* 07-01-09 17:43

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 1963607)
Gelu ,ce-s cu demarajele alea?M-am inecat in prafu' din urma ta :shock: azi pe la 16:00 si ceva plecai din parcare de unde stai,pana sa ies si eu cu Golanu' ai disparut la dreapta si dupa, la scoala gen.1 . :D

Adevarul e ca nu te poti tine cu Golanul dupa Golf 3 :lol:

adrian78bmw 07-01-09 18:46

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 1963741)
Adevarul e ca nu te poti tine cu Golanul dupa Golf 3 :lol:

:shock: pai golanu are 65 cp dar cred ca se tine bine ptr aceasta motorizare..

driver_xs 13-01-09 08:11

atentie la parcarea de la perla

Kedy 13-01-09 08:14

De ce???

driver_xs 13-01-09 08:16

geam dreapta spart, lipsa fatza radio-cd, modulator fm si un laptop (tinunt in porcbagaj, acoperit cu o jacheta). mi-au facut-o ca lumea... :chainsaw:

*HD_85_GEL* 13-01-09 08:42

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 1977391)
geam dreapta spart, lipsa fatza radio-cd, modulator fm si un laptop (tinunt in porcbagaj, acoperit cu o jacheta). mi-au facut-o ca lumea... :chainsaw:

imi pare rau pentru tine ... vad ca ghinioanele se tin lant, vad ca nu sunt singurul

sNap7 13-01-09 08:47

Quote:

Din ce masina ?
Ai lasat masina mai mult, sau ?

Marius3k 13-01-09 10:13

Mesterii, cine ma ajuta si pe mine la R.A.R? Trebuie sa fac identificarea la Puma si testul de noxe in vederea stabilirii "normei de poluare".

driver_xs 13-01-09 12:29

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1977450)
Din ce masina ?
Ai lasat masina mai mult, sau ?

din leutzul meu :cry::cry: am lasat-o vreo 30 min. au fost de-ajuns 2 minunte sa isi faca treaba. culmea era k am pus si alarma...

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 1963551)
imi pare rau pentru tine ... vad ca ghinioanele se tin lant, vad ca nu sunt singurul

totu merge prost... si cu femeia, cu astea din parcare, cu scoala... vreau o pauza :???:

BaLaurzor 13-01-09 13:45

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1977646)
Mesterii, cine ma ajuta si pe mine la R.A.R? Trebuie sa fac identificarea la Puma si testul de noxe in vederea stabilirii "normei de poluare".

-dute la ei si fa o programare pentru identificare
-noxele ti le face pe loc , mergi la casierie , iei o chitanta de la tanti si dupa te trimite la intrare la paznici care iti iau banii si dupa te trimit la un mecanic de pe acolo (pentru noxe iti trebuie cartea de identitate si buletinu in copii parca)

adrian78bmw 13-01-09 14:34

Quote:

naspa sorry 4 u..eu acuma 10 ani am scapat mai ieftin doar fara stergatoare..cand se tine-a inainte discoteca acolo..hai romania..

ondin 13-01-09 14:39

cum ar veni ti-a luat fata ..poate ii prinde politia.. chiar si cu un logan mai putin zilele astea..ca cei care fac din astea nu sunt amatori si sigur stie politia despre ei..apoi, daca ai noroc, vine cu ei la tine la masina pentru reconstituire si iti mai sparge geamul o data si tot nu mai primesti poate nimic..ca se vand repede cu preturi de nimic la amatorii de chilipiruri.patit eu ceva asemanator mai demult.

driver_xs 13-01-09 17:34

oare este posibil sa le duca in targuri cum ar fi piata rusilor sau targu de la balata? oricum daca nu aud nimic de la politie pana atunci cred ca o sa dau o tura... daca nu gasesc vre-un laptop poate gasesc modulatoru sau fatza de la cd ca prostii scot la vanzare desi nu se potriveste la alt player. am dat la politisti detalii despre laptop: S/N, MAC addres, factura si bon, da nu cred ca o sa ma ajute prea mult :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning