![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
am si eu o nelamurire:la aceste masini(ex:toyota supra)nu se pot instala si alte motoare-altele decat 4cilindri in linie , sau 6 in linie?.......ajutati-ma si pe mine va rog ....as vrea s-ai pun un v8 sau v10....ms mult all
|
1 Attachment(s)
@NtzDra - Arata foarte bine Nissan-ul chiar cu toba aia...nu trebuie fart can exhaust...
@florii - uite slrr editor Attachment 1759281 @krysty_kry - ca sa pui alte motoare trebuie sa iei slrr editor(de mai sus),il copiezi in folderul jocului,il deschizi alegi .exe -ul jocului,alegi masina la care vrei sa ii pui motorul,dai apoi "Ėdit engine blocks","Select all" iar apoi "Save"...il inchizi intri in joc si o sa poti pune toate motoarele pe care le ai in masina respectiva ;) |
1 Attachment(s)
Fa tu comparatie intr-e toba din poza si toba lui NtzDra.......;)
|
de fapt nu are nici o treaba poate asa a vrut el sa ii lase toba de unde sti poate nu vroia sa i se schimbe sunetul motorului in joc =))
|
Eu doar iam spus ca nu i sta bine cu toba care ia puso atat.....:???:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
gata ma cu toba ce dracu:)) uitati aici noul smart :))
|
NtzDra vad k ai venit in forta acuma cu SLRR ! WEcolme Back !
|
Sall...as dori si eu daca are cineva jocu cu ceva masini bagate in el pls....multumesc anticipat
|
Welcome Back NtzDra
Dony daca te uitai mai atent pe pagina vedeai la semnatura lu florii link pt downloadat slrr modat deja :P:P http://www.filebox.ro/download.php?k...d396e8c3487bee |
Mersi boss....;)
|
Florii- fa si tu o fapta buna si uploadeaza SLRR instalat modat pe un alt site,filebox e petardat rau de tot,treg cu 50kb/s si cateodata nu merge deloc.Raman recunoscator daca faci tu treaba asta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
La Plictiseala :D ...LA MULTI ANI ROMANIA!!!
|
hai danny ca sunt sigur ca iti poate iesi si mai bine...bravo
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning