![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
|
Am vorbit si eu aseara cuTenu Catalin, el mia relatat ca masina va fi restaurata dar si mult modernizata... :) ar fi mult mai interesant daca ar copia sasiul/cadrul si coca de fibra, avand ocazia sa ramana si originalul :) he he...
|
Quote:
|
Quote:
|
Si o intrebare pt Tibi, intrebare care sar putea sa ii trezeasca amintiri neplacute un pic...eu am auzit ceva dar nu stiu sigur : DE CE ULTIMUL EASTER AL TAU ERA PE SASIU SI NU MONOCOCA DIN ALUMINIU?...Easterul original era galben si era monococa cu motorizare Dacia, cu reductor intre motor si cutie, cel cu care ai fost la Schleitz '86 cu mine....:twisted: la Riga dupa '86 parca era rosu:rolleyes2...eu nu am fost atunci
|
Interesante povestiri Moshu :-P , ha ha, este o placere sa le citesti... oare ce mai face Oradea ??? ce mai stiti de cei doi 'Easter Man" din Oradea ?Wilhelm KULPINSKI si inginer Lajos Nabosnyi:rolleyes2 off... de cand am plecat in italia nu am mai reusit sa sun la domnul Nabosnyi...
|
Stiu ca pregatesc ceva tot pe specific dar... :rolleyes2 ...e secret de stat :lol:
Fac o completare dupa 20 min...ma sunat mecanicul meu de atunci si mia spus ca se pare ca cei 2 Kulpinski si Nabosnyi pregatesc ceva de F3...asa o fi ?...este posibil pt ca Wilhelm Kulpinski fata de care am o stima deosebita(nu pe pe pista :mrgreen: ) este in stare de orice :) |
2 Attachment(s)
draga Nelutzu
2 poze pentru tine |
9 Attachment(s)
poze cadru :rolleyes2
|
Cornele nu stiu ce ai auzit tu,motivul pentru care am renuntat la monococa a fost pur si simplu de natura tehnica si anume dupa primul an au aparut rupturi(fisuri) in monacoca pe care le am tot cirpit se pare ca tabla de aluminiu nu a fost cea adecvata.O alta monococa nu am putut construi findca mia lipsit sprijinul tehnic.in concluzie am inceput inca in 1986 constructia de teava in paralel am concurat inca in 1987 cu nomocoa de aluminiu mam despartit tare greu de ea.Daca mai doreste cineva alte amanunte,cu drag.Pentru mine este mai usor sa raspund la indrebari,fiindca sint atatea de povestit
Draga Nelutzu sint inca sub influenza ultimelor stiri,placut surprins,cu ce pot am sa ajut telescoapele de fata leam folosit si in spate.Cea mai dificila problema ,dupa parerea mea sint fuzetele cu bine Tibi |
1 Attachment(s)
Quote:
Ce as vrea sa stiu:-) -cutia ce rapoarte a avut daca mai tineti minte, era de Dacia -nu stiu ce telescoape si arcuri trebuie pe spate pt ca nu mai sant. -pe fata le avem dar de unde pronin in caz ca nu mai sant bune si arcuri si telescoapele :) si ce alte smecherii am putea combina :) PS aveti salutari de la Ernestin Simion de la Timisoara si de la Smelas si Zaberca si de la toti Resiteni care va cunosc :-P... :) de TIBI Ciurciu nu am dat dar nu am uitat sa ai transmit.... |
in Cehia se restaureaza orce formula Easter, cat de distrusa sau veche e se considera ca merita a fi reconditionate,au chiar si o fundatie care se ocupa ca istoria sa nu moara... in imagine sant cadre de MTX 1.02
https://img593.imageshack.us/img593/6...1002144008.jpg https://img802.imageshack.us/img802/5...1002144005.jpg |
EI mai au ce reconditiona! Noi nu mai avem decat pozele. Vai si amar de tzara asta :sad:
NU exista un muzeu al automobilismului, nu exista masinile, nu exista nimic. :arrow: |
am gasit asta pe mobile
http://suchen.mobile.de/auto/easter....&ambitCountry= |
Quote:
Dar, nu e tot una cu satisfactia pe care o aveau ei ( pe vremuri ) ca realizau " jucaria "cu efort propriu si solutii tehnice legate de accesul la posibilitatile tehnice si materialele ce se gaseau :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning