![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Tare chiar e bun bancu!
P.S. Pentru cei care nu stiu am deschis un thread cu consultanta in CADASTRU la sectiunea bazar, servicii! Sper sa va fiu de folos! |
Salutare baietii!..Nou pe aici cu logatul insa stau pe site de cel putin un an jumate!..va salut..si RESPECT!!!
cat de scumpe sunt semnalele mertane???...[respect] |
Sal Sal c mai faci Bmw_rechin ..cand t mai fac la o liniutza??
|
mai ionutzzz...sa inteleg ca l-ai facut?..nu cred:lalala: :lalala: :lol:
|
l-am facut si il mai fac :)).. abia se tine dupa mine prin orash,si am dacie 1310 ... :))
|
maa..tu visezi...eu acum vb cu el si zice ca poate in marsarier:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
da...doar n-o sa recunoasca ...el tot se crede bun da..slabe shanse :))
|
compari BMW E21 cu dacia 1310..frumos!!!!:shock: :rolleyes2
|
;) am uitat sa iti spun...cred ca stii cu cine vb??...ma pamfilie....crezi ca nu cunosc atat masina ta cat si pe a lui nicu8)
|
Quote:
|
Quote:
Hai sa chat-uim :shock: |
nu-i problema, aici e voie, numai sa nu mai bata campii UNII mai new-commers pe alte topicuri, il sacrificam pe asta ;)
|
lasatei sa vb k vb degeaba is tov cu mine!
Voi care stiti cu adev ce poate un rechin radeti si cu curu de ei!(aleks sfw)nam dreptate? Multa bafta baieti si spor la tunat masinutele!aveti grija la spate k poate intra vreo adormita in voi cum am patit eu azi pe mioritei dar mersi lu dumnezeu ca bmw-ul(25 de ani) meu nare nic dar de dacia aia mie mila!!!SA TRAIASCA NEMTII!!!bafta! |
nicu....sper ca nu ai vb serios mai sus!...daca vb asa s-ar putea sa nu mai discuti cu mine...RESPECT....salut baietii ca asa e frumos!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning