Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

jakal 03-02-08 11:14

Re: Diverse discutii

ok.....poate reusesti sa le dai jos..(daca vrei bineinteles)...si astfel eviti replicile....asta ramane la aprecierea ta......

alex2see 03-02-08 11:25

Quote:

Originally Posted by licurici (Post 1331917)
SEE dak ai fi citit tot postu ti-ai fi dat seama k nu priveste pe absolut nimeni kre nu se simte .. ci doar cei kre erau aseara la rondu` 1 si au urlat dupa mine "Tzarane" k am pus eu 2 amarate de beculetze albastre pe grila kre azi urma sa le dau jos k stiam si eu ca sunt urate .. dar mi-era sila sa stau aseara sa dau iar aia jos .. Si e treaba mea ce conduc .. si ca mi-a cumparat-o taticu .. si repet .. e TREABA MEA ce fac cu ea .. pot sa-i dau si foc k nu kred k te-ar interesa pe tine prea mult .. Nu ?Si care-i problema dak mi-a cumparat taticu masina ? Unora de ce nu le-a cumparat si va place mereu sa ziceti .. aa .. mergi cu masina lu taticu .. unde-i problema in asta ? Am ce sa conduc ? Am zis la sfarsit k imi pare rau pt ceilalti .. Nu am putut sa specific cu cine ma cert pt k nu stiu exact cine a strigat ca nu m-a interesat .. doar m-a deranjat .. Nu vreau sa ma cert cu tine ...ca nu kred k esti printre cei la kre m-am referit .. si nu esti vreo suferintza .. Asa k atata timp kt nu te-a privit postu .. poti sa stai chill in banca ta .. Si poti sa te abtzii si de la jigniri ..

in momentu cand ai aflat cine isi bate joc de becurile tale atunci te iei de el
nu te apuci sa vb pe forum fara sa dai un nume
te agiti aiurea si pe langa asta comentariul tau a fost general
repet incearca sa fii la subiect
TE ROG CA SA NU ZICI CA SUNT MAGAR

alex2see 03-02-08 11:30

APROPO 99% DIN COMUNITATEA 4 TUNING face bascalie 1% pleca ca se consuma ca bateria

tu alegi unde te incadrezi

licurici 03-02-08 12:15

ma nu ma suparam dak facea unu sau 2 .. sau toata lumea bascalie .. sau imi zicea personal .. da` mai eram si cu 2 prieteni in masina .. si cu tovarasha .. si se gasesc cativa sa strige dupa mine ca la usa cortului .. TZARANEEE .. hai sa fim seriosi ? Tu ce-ai fi facut in locu` meu ? ca nici io nu-s nebun sa nu pun botu la glume sau sa ma iau aiurea de cineva .. sa ma atac aiurea .. ca nu era treaba lor de ce am eu rahaturile alea pe masina ... le-am luat sa vad cum vin .. am vz ca-s urate dar mi-era prea sila sa scot iar grila sa le dau jos .. sau sa scot toate capacele sa le deconectez de la pozitzii .. ma rog .. nu vreau sa ma cert cu nimeni k mi-am facut destui prieteni aici ... si sunt multi baieti de nota 10 .. dar si exceptii .. si gata k m-am pliktisit sa tot dau posturi kilometrice .. Deci sunt niste nesimtziti si e foarte urat ce-au facut cei kre au strigat .. Sa se simta ei .. restu` n-am nimik cu nimeni .. o sa incerc sa aflu cine si discut personal .. n-are rost sa o lungim aici ..

tng 03-02-08 12:16

4TuningDAYS 2008
15-16 Martie 2008
ROMEXPO - Bucuresti

feryboy 03-02-08 12:18

Sa Mergem !

jakal 03-02-08 12:33

Normalllll...........

Vibe 03-02-08 13:19

Poate iese ceva frumos pana acolo.... sa fim si noi mai responsabili... mai retinuti... si mai uniti!

dragos2900 03-02-08 13:35

Dragute noile stopuri pe Led-uri....:D

Skma 03-02-08 13:50

Licurici nu te cunosc si esti penibil !Te agiti ptr. nush ce...(eu sincer nu te-am vazut niciodata asa ca nush ce tot vb tu de comunitate si asa mai departe !)
Si referitor la masinile de pana in 95 si eu intru in categoria asta, habar nu ai ce inseaman sa-ti cumperi o masina pe bani tai sa faci de toate cu ea sa te chinui sa o intretii (intreaba-l pe don-u cati bani a bagat, eu cati bani am bagat baietii stiu,toy-u, sacalu si multi altii) .Uite ca noi cu cazanele astea ne taraim inca si io zic ca ne taraim destul de bine pe langa masini de 2008 pline de plastic si turcisme !;)

feryboy 03-02-08 14:13

Nu scapa saracele turcisme de nici o replica :)

RMS80 03-02-08 14:41

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1332314)
Licurici nu te cunosc si esti penibil !Te agiti ptr. nush ce...(eu sincer nu te-am vazut niciodata asa ca nush ce tot vb tu de comunitate si asa mai departe !)
Si referitor la masinile de pana in 95 si eu intru in categoria asta, habar nu ai ce inseaman sa-ti cumperi o masina pe bani tai sa faci de toate cu ea sa te chinui sa o intretii (intreaba-l pe don-u cati bani a bagat, eu cati bani am bagat baietii stiu,toy-u, sacalu si multi altii) .Uite ca noi cu cazanele astea ne taraim inca si io zic ca ne taraim destul de bine pe langa masini de 2008 pline de plastic si turcisme !;)

bravo frate ai pus punctul pe I :-) copii astia de bani gata cred ca le stiu pe toate ca daca iti ia mamica si taticu masina esti cel mai tare si nu stii sa ai respecti pe cei din jur. toti ne chinuim sa cumparam masini sa le aranjam sa le intretinem cu banii si munca noastra si chiar daca sunt mai vechi tot masini sunt dar ce sa faci daca nu ai masina din 2008 sa fii la moda si primul stalp sau primul copac sa fie al tau:lol:

GiGiCarbiT 03-02-08 14:58

Io unu ma mandresc cu un Urs de 85 Frate care da la cur la masinii de `08...ma face sa ma simt bine...ma reprezinta frate...cum a zis si SEE`hai sa ne luam masinii de `08 si sa f@$%^ aceasi piz$% ca altii....

feryboy 03-02-08 15:02

http://www.realitatea.net/petitie

platon911 03-02-08 15:07

crezi ca ajunge undeva petitia asta.Tu stii cati bani primeste siteu' ala cand intrii tu si semnezi petitia?!? ;)

Vibe 03-02-08 15:36

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 1332290)
Dragute noile stopuri pe Led-uri....:D

Mersi... sunt doar pozitiile pe Led... eu sunt multumit.

platon911 03-02-08 20:53

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1332121)
4TuningDAYS 2008
15-16 Martie 2008
ROMEXPO - Bucuresti

unde putem vedea nijte detalii?
sau nu au aparut?:???:

tre 03-02-08 21:06

ia sa nu va mai luati de mine ca merg numai cu chinezarii ca acu' ma ofuschez si eu. :)

licurici 03-02-08 21:19

Ma voi kiar nu puteti sa intelegeti k mesaju era pt cei kre se simt ? si kre au niste rable si sufera de ei pe burta goala ? sau kre nici macar n-au masini ? N-a zis nimeni de SKM , BON si altii .. skm cu toate k tu nu ma stii pe mine .. eu te stiu pe tine .. si trec pe langa masina ta aproape zilnic .. N-a zis nimeni nimik de tine .. deci n-are rost sa sari tu de cur pt cativa ...Atat va cer .. puneti-va in locu meu .. Ce-ati fi facut ? Era normal sa tac din gura si sa merg mai departe ??? si sa nu zici nimik nici dupa ? Hai fiti seriosi .. Nujt de ce va tot legati voi de kestia asta ca domne mie mi-a luat taticu masina si voi va chinuiti sa va cumparati masini .. Io am 19 ani .. Poate la varsta voastra o sa-mi permit sa-mi iau si eu masina mea .. deocamdata nu lucrez .. asa k nu incape comparatie intre mine si voi...asa k terminati cu kestia asta si datu peste nas .. k n-am ajuns la 30 de ani sa ma intretina tata sa merg tot cu masina lui .. Deci atat va rog .nu va mai atacati toti DEGEABA .. pt k mesaju era pur si simplu pt acei kre n-au pik de respect si sufera pe burta goala .. cei kre au strigat dupa mn aseara la rondu` 1 ... Cu restu nu am absolut nimik .. ca nu am de ce .. Am zis-o de 10 ori pana aku kred ... Stati in banca voastra dak nu va simtziti ..

tng 03-02-08 21:25

si pan la urma fiecare isi pune ce vrea pe masina lui ... nu vad ce intereseaza pe altii, a.... daca vrei sa dai o parere omului sa-i zici ca nu prea ii sta bine... Da!

oricum, daca e adevarat cu strigatul (ca eu unu nu am auzit) e o faza deplasata, mai ales ca eram intre noi ...

licurici 03-02-08 21:43

Cel mai bine .. n-are rost sa o lungim aiurea .. imi pare rau pt cei kre s-au atacat degeaba si la kre nu m-am referit .. k sunt multi baieti de treaba aici .. dar sunt si exceptii .. Poate k primu meu post a fost un pic general .. si s-a interpretat .. imi cer scuze .. o sa incerc sa aflu cine a strigat k sunt foarte curios .. si probabil k o sa discut personal cu persoanele respective .. ma rog .. si cu asta am incheiat discutia k n-ajungem nicaieri

CobraArt 03-02-08 22:24

[QUOTE=licurici;1333119]Atat va cer .. puneti-va in locu meu .. Ce-ati fi facut ? Era normal sa tac din gura si sa merg mai departe ??? si sa nu zici nimik nici dupa ? QUOTE]
Cine te-a pus sa mergi mai departe,de ce nu ai zis nimic aseara? Sau eram prea multi si acu ca ai tastatura in mana e mai bine? Hai sa fim seriosi.

Vibe 03-02-08 22:45

Aha ... deci tu erai :))) :P ... glumeam ...

licurici 03-02-08 23:34

Lol :)) .. ce presupui k era sa fac sa ma dau jos si sa ma duelez cu toti nu ? Nu-mi sta in caracter sa ma cert k la usa cortului .. si n-avea nici un rost sa zic ceva aseara .. k n-am auzit fix cine a zis .. si mi-era sa nu acuz pe cine nu trebuie .. si m-am abtzinut .. ca asa e frumos .. si asa era frumos sa-si pastreze si ei parerile pt ei .. Gata va rog..k m-am pliktisit sa tot dau explicatii .. am zis ce-am avut de zis pt ai kre au strigat si gata .. Incheiem subiektu ..

bogdan_wrc 04-02-08 07:25

donule:
https://forum.4tuning.ro/465-turbine-and-blow-off/65508-kit-turbo-intercooler-pt-vr6.html

hai hai "pedaleaza"...e pusa la punct? acum accelereaza mah!

bogdan_wrc 04-02-08 07:42

Quote:

Originally Posted by RMS80 (Post 1332421)
bravo frate ai pus punctul pe I :-) copii astia de bani gata cred ca le stiu pe toate ca daca iti ia mamica si taticu masina esti cel mai tare si nu stii sa ai respecti pe cei din jur. toti ne chinuim sa cumparam masini sa le aranjam sa le intretinem cu banii si munca noastra si chiar daca sunt mai vechi tot masini sunt dar ce sa faci daca nu ai masina din 2008 sa fii la moda si primul stalp sau primul copac sa fie al tau:lol:

poate cei care au msini mai noi muncesc pt ele..te-ai gandit?

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1332462)
Io unu ma mandresc cu un Urs de 85 Frate care da la cur la masinii de `08...ma face sa ma simt bine...ma reprezinta frate...cum a zis si SEE`hai sa ne luam masinii de `08 si sa f@$%^ aceasi piz$% ca altii....

hai frate sa vad cum da la cur unei masini din 2001? vrei :))))) nu toti care isi iau masini din 2008 isi iau 1.4 si vor 500 d cai :)

in alta ordine de idei, licurici...esti cam frustrat. pai ori te luai de ei live, ori taci din gura... dupa monitor toti sunt zmei. ori faci scandal acolo, ori taci din gura si dupa aia. sau nu era nevoie de scandal..te dadeai jos si discutai normal cu ei.
da, faza e f deplasata....dar acum nu ai ce face.
\

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1333095)
ia sa nu va mai luati de mine ca merg numai cu chinezarii ca acu' ma ofuschez si eu. :)

hai..e deja luni..esti ofuscat:))

Skma 04-02-08 08:16

Deja e plin de japoneze!:lol:Doar e la munca!

Vibe 04-02-08 09:53

Don-ule asteptam sa vedem kit-ul turbo pe masina:D:)

GiGiCarbiT 04-02-08 12:48

hai frate sa vad cum da la cur unei masini din 2001? vrei :))))) nu toti care isi iau masini din 2008 isi iau 1.4 si vor 500 d cai :)

Deci Frate Nu discut cu tine ca apoi se umple forumu .. te las sa o arzi cu Tre despre turbo al vostru de chinezarii de Bolizi..astea ale voastre de fiecare zi...:lol::lol: Era o idee in sine...Nu in ideea de a provoca...Inseamna ca acu trebuie sa o ard cu toti cu masinii 2008...oricum parerea mea era alta...
Succes in activitate!

bogdan_wrc 04-02-08 12:50

hahahah bine mah Gigi :)) te prind eu live

vacaroz 04-02-08 12:51

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 1332484)
crezi ca ajunge undeva petitia asta.Tu stii cati bani primeste siteu' ala cand intrii tu si semnezi petitia?!? ;)

intrati si incercati sa votati de cate ori posibil... si atunci sunt sdanse mari sa nu mai primeasca nimic :))

GiGiCarbiT 04-02-08 16:32

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1334390)
hahahah bine mah Gigi :)) te prind eu live

cand o sa fim live o sa dam din coate strigand "Fara Numar Fara Numar" ca asa e la moda :)):)):))

tre 04-02-08 20:38

mie-mi pare ca gigi si cu see-ul (or fi clone?) sunt beligerantii sectiunii "ploiesti" asadar we need to hire the a-team!

alex2see 04-02-08 20:57

cine se afla in razboi ?????????? si ce reprezinta a-team?

PH86MIN 04-02-08 21:55

Skoda superb 2 si noua cutie dupa BMW M3
http://www.sotto.ro/articol/Galerie-...da-Superb.html
http://www.sotto.ro/articol/Tehnica/...tii-de-M3.html

tre 04-02-08 22:49

pai se pare ca voi va aflati in razboi si cum adica, nu stiti ce-i cu a-team? vaaai!

feryboy 04-02-08 22:51

nu erati fani tele7abc :)

bogdan_wrc 05-02-08 07:06

knight rider, A team..alea alea...

alex2see 05-02-08 08:09

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1335678)
pai se pare ca voi va aflati in razboi si cum adica, nu stiti ce-i cu a-team? vaaai!

nu stiu ce batalie ai vazut tu ca nu e nimic

dar tot nu am inteles cu a-team

kraven_4_all 05-02-08 08:13

http://www.imdb.com/title/tt0084967/

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning