![]() |
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Quote:
|
Am gasit un coleg care se incadreaza perfect aici: https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...iat-brava.html
Si eu am Fiat dar asta face marca de rusine! |
Quote:
daca ai ceva personal cu el .. asta e. rezolvati-va problemele altcumva si altundeva. |
Dupa comentul tau imi dau seama ca aveti aceleasi gusturi.
|
pai tot nu mi-ai raspuns unde e tuningul pe acea masina ?
covorase huse si cotiera pentru tine e tuning ? asa 1/5 din masini ar trebui sa apara aici. dar sa fim seriosi. si nu ... nu am zis ca-mi plac covorasele imitatie crom, husele nu prea se potrivesc .. dar poate astea le-a gasit si de astea a vut bani. si cotiera tind sa cred ca a pus-o sa aiba cotiera nu pentru aspect. nu se leaga elementele din masina, da .. corect. dar mare lucru n-a facut pe ea .. si o repet. si nu te lega de gusturile mele, pentru ca am zis ca nu se imbina elementele de pe masina dar hai totusi sa nu exageram. inca nici inmatriculata nu e, ca e cu numerele rosii pe ea. si e o parere pesonala a mea ca tind sa cred ca l-ai postat aici tocmai din lipsa de ocupatie sau alte cele, chair tu zicea ca si tu ai fiat ;) o zi buna. |
Vrea si el sa se afirme printre "connaisseurs".
Sigur are ceva cu el si s-a gandit ca daca il pune aici ii dam arme. |
Nu ati inteles niciunul nimic dar nu mai conteaza.
Omul are masina verde dar si-a luat huse negru cu rosu, presuri imitatie aluminiu, cotiera "sport"(dupa cum spune el) imitatie lemn si altele. Parerea mea e ca masina e un kitsch datorita" modificarilor aduse". Plus ca omul vrea sa isi vopseasca masina verde aprins. Daca voi spuneti ca nu e kitsch, inseamna ca nu mai inteleg nimic din ce-i pe-aici. O seara buna ! P.S. " se astepta sa-i dam arme".....ai probleme grave legate de complexele de superioritate, si nu numai tu! |
Aici nu tratam sindromul obsesiv-compulsiv. Imi pare rau.
Mie nu-mi place masina deloc, nici nu imi bat capul cu ce i-a facut pe interior. Cand o sa o vopseasca verde, si o sa-i puna tobe si fluiere, da-mi PM> |
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1298473335,kitsch pt priza de aer de pe plafon,scrisurile de pe aripa cu diversi producatori,siglele cu m power,eleronul de uscat rufe.https://forum.4tuning.ro/439-baia/579.../page-189.html postul 2821 sa-l vedeti in toata splendoarea.
|
Asa a aratat inainte bmw-ul . Acuma e mai urat :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
:arrow:vreau si eu....:)):))
|
postul cu BMW-ul de mai sus, ala gri, care a deschis pagina probabil stie, nu vad ce e kitch, adica pana la urma toata eleronul e unul facut de o anume marca, priza respectiva la fel, de unde stiti voi ca nu e conectata la un anume circuit....plus sticker-ele cu diferitii producatori, poate omul si-a cumparat diferite componente de la respectivii....adica nu scrie mare de sa te usture ochiul, e mic si pus elegant, ca pe orice tuning.
Cel putin pe mine nu m-a zgariat nimic in ochi cand am deschis pagina. |
Quote:
dar decat sa dea bani pe eleronul ala si tunetele alea ca sa isi tuneze masina, mai bine isi lua o suspensie sa nu mai arate a caruta masina;) |
2 Attachment(s)
un golf 4
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2
|
mad max de romania
|
Quote:
ce sa-ti fac, ai ghinion... schimba masina, sau ia o suspensie de duritate medie daca simti sasiul sudat de trenul de rulare. |
3 Attachment(s)
ca tot ninge afara....cateva pluguri
|
Al 2-lea are mai multe dotari ca primu...al 2-lea are instalatie GPL ca vad conductele de gaz alea galbene...si terasa in fata:D
|
http://tinyurl.com/4fug4n8
Este simplu, si voi puteti. Bosozoku also have a distinct style of car modification, eponymously called "bosozoku style".<sup id="cite_ref-3" class="reference"></sup>These cars are often modified with large exhaust pipes, bright paint, and large aero kits, the latter modelled on Group 5 Special Production Cars of the 1970s<sup id="cite_ref-4" class="reference"></sup>. Also popular are oil coolers or less commonly large turbo or supercharger intercoolers with highly polished tubing, usually mounted in a prominent position in the front bumper.<sup id="cite_ref-5" class="reference"></sup> |
3 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow: scuze:lol:
|
Quote:
|
Ma,
Care e problema cu eleronul spate pana la urma ? Puse unde trebuie, au influente mai mari decat au parintii asupra voastra. |
Quote:
Quote:
Sau... au facut vizite īn tunelul aerodinamic cu toţii? :) |
Nu-ti trebuie tunel aerodinamic. Sunt si alte metode la fel de eficiente.
Oricum, pentru masini de serie, sleepere etc, eleroanele de tipul ala sunt overkill, mai ales la masini FWD. |
3 Attachment(s)
De astea ati uitat ^^!
Au... Ochii mei!!! :lol: |
Quote:
Bosozoku style |
Quote:
nu te obosi, nu ai cu cine...:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Quote:
sonny mulţumim că ne zgārii retina :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
p.s. asta e de noapte buna:lol: |
2 Attachment(s)
Vreau sa va stiu PAREREA SINCERA daca se poate:
|
Ziceti de bine, ca e masina baronului :D
|
Quote:
Vreau ADEVARUL! Multi īmi spun sa-i schimb eleronul ca nu arata prea bine, e demodat. Bodykitul are 14 ani, l-am luat de la o firma care īntr-e timp a dat faliment. Problema e ca apartine de setul bodykitului si sincer sa fiu, chiar daca l-as schimba, sa ma ia dracu daca stiu ce sa-i pun. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning