![]() |
Re: Discutii despre orice!
Nu vreau sa tin partea nimanui si nici sa amplific discutiile dar idea pe care tot incearca sa o puna pe tapet "bogdan350cid" este ca degeaba faci un club daca nu ai nici o activitate ca intalnire amicala poate face oricine fara a se "constitui" un club. In alta ordine de idei, una e sa te afirmi in acest hobby care are multe ramuri (respectiv sa ai niste rezultate, sa participi la competitii, organizari etc.) si alta e sa te multumesti cu o intalnire de 2 lei in parcare intre posesorii masinilor in care s-au investit tot atat...
|
Quote:
|
Avem in SM persoane care inca nici nu aveau permis (unii nici acum nu au) dar : 1) si-au cumparat masina cu 200 - 300 euro si se dau cu ea pe la concursurile la care pot ;
2) sunt la curent cu toate noutatile din zona in domeniu, inclusiv concursurile de drift ce se organizeaza pe Ungaria. Se formeaza (sa zic asa) "un club" si se merge ca spectator. Acesti fani cu tricouri inscriptionate 365hp deja sunt cunoscuti de catre organizatorii din Hu. Subliniez faptul ca unii dintre acesti baieti sunt lefteri (ca vor fi unii care vor contra cele spuse de mine motivand criza financiara) dar se poate spune cu tarie ca au acest hobby in sange dar nu fac atata tam-tam ca unii care vor impresii si tot ceea ce provoaca sunt doar depresii (cine nu se simte sa nu se supere) ;) Deci in mare cam despre asta era vorba : a se face diferenta dintre cei care sunt pasionati si cei care dupa ce au vazut Fast and Furious zic "hai repede si noi in parcare"... |
Quote:
|
serios oameni buni, nu s-a dezbatut pana la cer si inapoi subiectul cu dolar racer si redline racing si mai stiu eu ce racing? inteleg ca e sectiunea de "orice", da' chiar nu aveti ce sa vorbiti? fie-va mila ... :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oarecum off topic: il musca ca s veninosi:lol: http://www.emaramures.ro/Video-Maram...ocul-Horea-46B |
Quote:
|
Quote:
|
maaaa , haideti repede pe " evenimente automobilistice" ca s-au mutat acolo :D we are back in bussines.
|
Quote:
|
Quote:
|
ti le dadeam serios da n-am stiut ca o sa continue baietii :rolleyes2
|
Quote:
super tare ai fost la faza asta |
Quote:
|
Bogo ai ceva muzica in masina:)) toata plaja a sunat
|
Sa puneti careva d p week asta ,poze de la off-road
|
am facut o noua firma pt un lucru nou in baia-mare poate este careva dintre voi interesat
http://www.mutari.mobila-proximus.ro/ |
nu stiti daca se pot infolia elemente de caroserie in Baia Mare ? daca da ...unde ?
|
Quote:
Era si spălătorie candva |
nu stiu daca nu se ocupa numai cu reclame si bannere ...
|
Quote:
http://www.mixad.ro/ la ei am facut-o si pe a mea |
am mai facut una alta pe la ei dar nu stiam ca se ocupa si de infoliere caroserie. o sa trec luni sa vad cu cat ma lovesc :)
|
A fost cineva la paitball in oras? Vb despre asta: http://www.paintball-baiamare.ro/
Cum e? Din cate vad e in padure, nu? Astept pareri. Multumesc |
Quote:
|
Nu intereseaza pe nimeni sa vina azi cu noi la PaintBall? Am o "echipa" de vreo 7 baieti. Daca va intereseaza scrieti aici ca veniti (doar daca veniti sigur ca trebuie sa rezerv). E 50 lei 200bile cu tot echipamentu inclus (doar incaltaminte sa va aduceti). Noi plecam din Seini la ora 17:30, sa zicem ca pe la 18:00 suntem in oras. Ar fi super sa mergem mai multi de aceea va invit si pe voi. Terenul este langa tauti de sus (in Unguras). Mergem cu masinile pana acolo. Mai avem si locuri libere in masini. Va astept.
|
Buna seara , Am un Bmw 316 sedan din 97 la dezmembrat .Foarte multe piese , pt mai multe detalii bm.seby s-au aici pe forum
Ma scuzati daca nu am postat unde trebuie. |
Trebuia neaparat sa intru sa ma laud si voua :lol: New driver in town. Mi-am luat luni permisu. :D
|
Quote:
|
Da, stiu, am observat chestia asta la orele de condus, insa ce m-a lasat mirat a fost faptul ca in timpul examenului (~15 min) toata lumea a condus ca la carte, nu s-a gasit nici un Bruce Lee care sa faca ce-l taie capu. Si tare m-am bucurat de chestia asta. Si ce m-o mai bucurat enorm a fost faptul ca pe tot timpul examenului, nea' polisitu nu a comentat absolut nimic.;)
|
felicitari flacau!!!
inseamna ca te descurci bine daca te-a "plimbat" numai 15 min. pe o cunostinta de a mea a "plimbat-o" vreo 50 min pina s-a convins ca stie conduce ! Felicitari!!! |
Daca l-am comvins ca stapanesc masina si ca ma descurc, ca stiu acorda prioritate si etc, 15 minute au fost destul ca sa se comvinga.
Si plus de alta sunt fel si fel de examinatori, eu am dat cu dl. Lazar, care mie sincer mi s-a parut cel mai indiferent examinator. Mie nu mi-a spus decat pe unde sa o iau, de la Billa din Hotvon, in jos spre Piata, la sensul din capat de Progresului, stanga in jos pe Progresului, la sens la Ghitta in jos, la sens la Kenvelo stanga (acolo am prins aglomeratie mare, la un moment dat se blocase sensu, eu stateam la linie si asteptam), stanga spre Hotel Mara, la Hotel Mara dreapta, spre Rotonda, la Rotonda stanga spre Muntele Sionului, la Muntele Sionului stanga, in parcare la Sala Sporturilor "parcare cu spatele unde ai loc liber". (un singur loc de parcare pe stanga chiar in colt, m-am dus pe dreapta pana in capat, pe loc maxim stanga, m-am bagat frumos doar ca intram in locu de parcare da nu avea el loc sa iasa. A intaia, in fata, am luat spatiu lateral, am bagat-o frumos la loc. "Opriti motorul". Ati fost admis, am vazut ca mi-a trecut 8 pct penalizare, da nu stiu unde/ce ca nu am comentat nimic si nici eu nu stiu sa fii facut ceva gresit. |
Quote:
glumesc. Felicitări. Fără evenimete negative. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu zic ca minti tu,dar cine ti-a zis vorbeste in plus:-) |
Eu nu cred sa minta, si instructorul meu mi-a povestit de cazuri in care i-au tocat 40-50 minute numa in ideea sa faca ceva sa-i pice. Deci e plauzibil.
|
In cazul asta il poti da in judecata,ai martor cu tine in masina ai toate sansele sa castigi. Iti zic 100% sigur ca nu are voie mai mult de 30 de minute,si nu vorbesc din auzite...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning