![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
|
Mersi , daca s-ar putea si pe ultima poza sa vad cum ar da cu masina joasa si cu geamuri ar fii perfect .
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1740994 |
4 Attachment(s)
vrau si eu daca se poate...jantele alb , bad-boy look (ca cel din poza) si folie fata / spate! multumesc!
|
@MarioCrT si @DaNn.ZyX : Multumesc mult pentru ajutor :D .
|
nu ma ajuta nimeni cu bertonele?
|
2 Attachment(s)
Quote:
cu placere:arrow: |
Quote:
ps:daca ai iti faci timp fa-mi si jantele albe in ultima poza adaugata de tine ms ! |
1 Attachment(s)
Ma ajuta si pe mine cineva cu un bad boy look si o bara pe fata plus praguri de M va rog mult?
|
cred ca sunt sute de bmw-uri e36 cu aspectul asta de il ceri tu. stii f bine cum pica pachet M, bad-boy look etc... :rolleyes2
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salutare.Tin sa mentionez ca loganul nu este al meu,ci al unui prieten,dar nu are cont pe forum si i-am aratat categoria aceasta.I s-a parut interesanta si vrea sa se apuce si el de ceva "tunning".
Se doreste urmatoarele: Geamuri negre (luneta + cele din spate) Stopuri negre Jante Faruri |
Quote:
|
Quote:
- minim rezolutie 1024 x 768; - clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata; - masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; - masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente; Poate cand indeplinesti cerintele astea o sa primesti si 1 VT . |
Unde vezi tu noroi :))? Daca nu ai buna dispozitie de V.T nu o face.
|
Mario a uitat sa puna si citatul in care scrie ca masina trebuie sa fie proprietate personala...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
salut .. daca se poate PIMP MY RIDE ..VIRTUAL :D ...
cine se plictiseste intr'o seara sa se chinuie putin si cu masinutza mea ... As dori urmatoarele : - geamuri fumurii ; - suspensie sport ; - grila tuning , fara semn , gen k cea din poza cu aia alba; - daca se poate d la aia neagra luat din bot pielea .. pusa la mine dar facuta alba ; Multumesc ! |
2 Attachment(s)
bau bau
|
1 Attachment(s)
atat pe poza asta
|
Quote:
Pozele sunt de o proasta calitate (probabil sunt facute cu telefonul), sunt in reflexia unei lumini destul de stridente si nu prea ai cum sa te lupti cu relexia ei, mai ales pe rezolutia aia, etc etc .... Revino si tu cu alte poze sau uita-te la celelalte masini, ca sunt o multime cu modificarile pe care le-ai cerut. Bafta! |
Quote:
ai talent :-P |
npc man..n-am talent dar ma plictisesc si tre` sa fac ceva :lol:
|
1 Attachment(s)
doar atat am putut
daca mai ai poze mai de calitate se poate si alceva |
pe bune v-am rugat doar un alb mat si plafonul negru mat la bertone e greu asa? va rog sa ma ajutati ca eu in primavara vreau sa fac treaba asta si sa nu regret...pls
|
1 Attachment(s)
salut...vreau si eu cateva modificari...
-un bad boy -o suspensie viruala..:P -daca poti sa imi pui in far.. lupa cu angel eyes -sa imi scoti si bandourile laterale cam atat...ms :P |
1 Attachment(s)
Quote:
Cel putin la bad boy am dat-o rau de tot in bara:oops: |
ms pentru efort...
-buna ideea cu scoaterea stropitoarelor de pe capota...dar la manere nu renunt.. -iar la suspensie...ma gandeam la cv mai sus...:P ca sa pot merge cu ea zi de zi... sunt idei pe care vreau sa le pun in practica...nu doar sa vad cum ar arata..:P |
1 Attachment(s)
va rog sa modificati si mie poza asta!vreau fara bandouri....un aspect clean cu un bad boy!multumesc anticipat!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1746016 |
3 Attachment(s)
punetimi si mie va rog modelul asta de janta ( borbet a ) pe masina! ms
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
salut . puneti-mi si mie jante pe loganu asta care iar da mai bine sau cate o poza cu fiecare janta daca se poate si plafonu negru .multumesc :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut. As vrea si eu sa vad cum arata masina cu suspensie sport ( acum am arcurile taiate) si cu o alta culoare la jante...nu,mi plac negre cum is acum (alegeti voi o culoare care sa se potriveasca si poate le si vopsesc asa ).
Ms mult anticipat. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
super tare... imi place mult. ai facut o treaba buna. mi,o poti trimite pe mail te rog poza la marimea initiala ? ([email protected] e mailul)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning