![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
ploiestiul ca ploiestiul...sa vedeti bucurestiu,tocmai am aterizat de acolo...am reusit performanta sa fac de doua ori pirueta si o data un mic drift sa zicem controlat desi am avut noroc ca nu era nimeni pe langa mine,gheata sub mocirla...o nebunie...
|
viteza mica .....si multe rugaciuni sa iesim si din asta cu bine.....ca la ce e pe jos.......numai cel de sus ne poate scapa.....
|
1 Attachment(s)
De la meeting, Balosu e la asorte cu ursulica8)
Poza facuta de Andrei_E30:!: |
bah fratilorrrrrrrrrr ajutati-ma si pe mine sa gasesc ceva piese pt o toyota celica din 1996 va roggggg
|
Ce piese man?
|
Quote:
|
Quote:
|
aseara pe la 10 ardea un peugeot 206 gri pe pod la bereasca...sper ca nu e vreun cunoscut...stie cineva mai multe detalii?
si pe la 4 dimineata prin otopeni o ardea dubios un ferrari rosu....pe platforma...cred ca avea directia 4tuning:D |
Quote:
|
Daca are cineva idei sinucigase sau vrea sa isi testeze rabdarea va invit pe DN1 bucuresti-ploiesti mai ales:))) 40km in 85min si cu putin patinaj artistic si offroad pe troiene de zapada:)) O splendoare... Aaaa.. si nici O MASINA DE DEZAPEZIRE ...
|
culmea e ca azi noapte cand ma intorceam din bucuresti si inca nu incepuse "iadu alb" :lol: la fantana Miorita erau 2 masini si in otopeni inca una :O
|
Daca vremea o va tine tot asa,banuiesc ca se va anula etapa de drift...
de la 4tuning,nu? Unde stau eu aproape de centru e alb peste tot!Nici macar nu au venit sa bage lama sau sa dea cu ceva!:|Cu putin noroc ramai inzapezit aici!:lol: |
pai cica in seara asta se opreste iadu...daca maine e putin frumos sambata o sa fie doar ud pe jos...
|
Nu se anuleaza frate nici un drift!!
Voi ati vazut antrenamentele pe zapada facute in urma cu 3 zile? Jugiule, zici ca esti o baba d-aia... :rolleyes2 "Dar daca ea nu vrea, eu ma mai duc?" :evil: |
Antrenamente pe zapada ? :lol: :lol: Nu cred asa ceva , nu poate sa fie adevarat :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning