![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
Quote:
Frumos imi place ,probabil cel mai low logan din europa ;);) |
Ceva mai frumos si mai splendid de atata nici ca nu se puteaa! E ceva de vis! Bravoooo!!! Stima si respect!!
|
eh...se stia ca esti mare KYS-ule acum esti ginatic:)) bv e super...dar aceeasi intrebare: bara fata e crapata, dc? ai ceva nou in minte?
|
2 Attachment(s)
sigur partea din fata o lasa mai jos :D am pus doua poze cum cred eu ca va iesi :D oricum arat foarte bine masina lasata Bafta in continuare
|
win :lol:
|
Asa e, sunt gigant dar daca apas un buton, ma fac mic-mic :)
Bara fata va suferi mici modificari, iar colegul miahi a intuit bine una din intentiile mele. Bara va iesi la final, paralela cu pamantul.. @robynet - tocmai ce am comandat Falken 195.40.17 pentru rotile fatza :) Yuhuu :) "strech it " :) |
Quote:
Succesuri Cosmine, te urmaresc din umbra ...ca nu e soare ! :D |
Quote:
|
Si dupaia mai e "ca-n Germania" ? :lol:
|
Quote:
Caline pai noi avem drumuri ca-n Germania?:lol: |
Nu trebuie sa fie "ca-n Germania" ! Asa scrie in cartea de tuning de bun gust :)
Drumurile pe care merg eu cu masina sunt ca cele din Germania :) ps. Valex - ma bucur :) daca gresesc cu ceva sa-mi zici da?? |
la o asa masina tunata ar fi pacat sa ramana gumele standard, pana acum s-a mers maxim asa sa fie si cu gumele.
pe spate ai 9j ca nu mai stiu |
pe spate am 9 J la care merg cu 205.40.17. Anvelopele celelalte le voi pune pe fatza , unde am 8J. Sunt sigur ca vor da bine si ma voi scuti de alte modificari de care m-am lovit intre timp...
|
Cine are logan tare, ala'i nasu din Bucale !!! :lol::lol::lol:
:arrow: MeMeCe |
| All times are GMT +2. The time now is 12:46. |
- Copyright 2026 4Tuning