Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

sebastyan2001 14-10-10 17:37

Re: Club TICO

Stopuri ca alea am eu de jumate de an, au vazut soare la greu si inca nu s-au ingalbenit absolut de loc. La faruri ins chimb am luat far nou stock, dar nu original si sa ingalbenit pozitia dupa 2 luni :D .

Tank 14-10-10 17:54

faruri nu mai gasesti de calitate decat la dezmembrari. tu mai ai stopu dreapta? cel original? ca al meu e roz... a fost schimbat si s-a decolorat si caut unu original de tico sa fiu sigur k nu se decoloreaza

sebastyan2001 14-10-10 18:48

Da, il am, vrei sa ti-l aduc maine la intalnire ?

B-99-SAA 14-10-10 18:48

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3727263)
faruri nu mai gasesti de calitate decat la dezmembrari. tu mai ai stopu dreapta? cel original? ca al meu e roz... a fost schimbat si s-a decolorat si caut unu original de tico sa fiu sigur k nu se decoloreaza

Iti aduc eu un stop dreapta original la meeting maine seara.

@Lucian: ai PM!

Fireburn_03 14-10-10 18:52

faruri nu are nimeni ca tot s-a deschis subiectul ?
:D

topser 14-10-10 19:10

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3726770)
am atasat niste poze cu farurile si un model de stopuri care imi place, dar la care de asemenea semnalul nu ramane alb si cu timpul se ingalbeneste

Faruri si stopuri ambele modele s-au gasit la RXM,Farurile rezista cu succes pe Tico-ul pe care l-am vandut de vreo 2 ani, asta ar fi a treia iarna (al juniorului) ,vad masina in fiecare zi stopurile clare intr-adevar se ingalbenesc dupa un timp ,solutia ar fi matuite si lacuite cu un spray tenta fumurie ,cele rosii cu semnal transparent nu se ingalbenesc !Din fericire am fost prevazator si mi-am facut rezerva doua randuri de lampi, din fiecare cate o pereche !

Tank 14-10-10 19:10

ok... ms :D

aXXo 14-10-10 19:14

Băieți, ca să vorbesc in termeni "vodafonici", ce spuneți să ne '"combinăm" și să dăm o mega-comandă la RXM cu mai multe faruri dintr-astea clare și stopuri... eu, unul, sincer m-aș băga și tare cred că n-aș fi singurul. Ce spuneți?

Tank 14-10-10 19:14

Quote:

Originally Posted by topser (Post 3727439)
Faruri si stopuri ambele modele s-au gasit la RXM,Farurile rezista cu succes pe Tico-ul pe care l-am vandut de vreo 2 ani, asta ar fi a treia iarna (al juniorului) ,vad masina in fiecare zi stopurile clare intr-adevar se ingalbenesc dupa un timp ,solutia ar fi matuite si lacuite cu un spray tenta fumurie ,cele rosii cu semnal transparent nu se ingalbenesc !Din fericire am fost prevazator si mi-am facut rezerva doua randuri de lampi, din fiecare cate o pereche !

ai idee pe unde mai gasesc faruri clare?

Tank 14-10-10 19:15

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3727458)
Băieți, ca să vorbesc in termeni "vodafonici", ce spuneți să ne '"combinăm" și să dăm o mega-comandă la RXM cu mai multe faruri dintr-astea clare și stopuri... eu, unul, sincer m-aș băga și tare cred că n-aș fi singurul. Ce spuneți?

ma bag si yo :D

aXXo 14-10-10 19:16

Pana acum suntem doi insi, unde eu am pe lista asa:
- doua faruri clare si doua stopuri d-astea care nu se ingalbenesc.

Tank 14-10-10 19:19

pe mine ma intereseaza doar farurile

B-99-SAA 14-10-10 19:20

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3727469)
Pana acum suntem doi insi, unde eu am pe lista asa:
- doua faruri clare si doua stopuri d-astea care nu se ingalbenesc.

Si eu vreau, dar numai faruri! :D

aXXo 14-10-10 19:21

bun, deci pana acum avem 6 faruri (3 stanga, 3 dreapta) si renunt si eu la stopuri :D

Insa, din pacate nu gasesc deloc lampa fata clara, pe site... ci doar standard :(

Tank 14-10-10 19:37

haideti sa vedem cati ne strangem si luam legatura cu cei care se ocupa de site si vedem daca ne poate aduce. dam comanda....ne descurcam ca suntem baieti mari

All times are GMT +2. The time now is 00:34.

- Copyright 2026 4Tuning