Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Benzina sau motorina ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/28777-benzina-motorina.html)

a3ds 21-07-10 21:41

Re: Benzina sau motorina ?

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3533969)
Si cu ocazia asta BMW a demonstrat ca la puteri egale un diesel bate un benzinar :D

Da stiu, un benzinar aspirat bla, bla bla

Se stie demult chestia asta, acum ai descoperit? :D /s

Stage1 21-07-10 21:42

Quote:

Se stie demult chestia asta, acum ai descoperit?
Oamenii exagereaza, evident...
Nu-i mereu valabila afirmatia.

xxdadixx 21-07-10 21:43

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3531929)
E46 320D poate sa scoata undeva pana in 5.5 maxim 5, mai jos de atat nu cred pe nimeni, ala nu e nici consum de Matiz.!

Le minte computerul de bord, nu-i crede.

aleks 21-07-10 23:52

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3533816)
Nu trebuie sa ne mai expilci inca o data ca tu cunosti masinile numai de pe net....cred ca toata lumea s-a prins deja :lol:

Te asigur că ai greşit cu certitudine persoana. Ştie, are, şi are cu ce.

BMnWA 22-07-10 03:24

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3533442)
mi se pare un gest de cea mai joasa speta sa te legi de un om doar pentru simplul fapt ca detine / conduce un tico . si e valabil de asemenea pentru orice alta masina . BMnWA, am fost alaturi de tine in majoritatea afirmatiilor pe care le-ai facut pe acest topic, insa cu asta nu .doar pentru simplul fapt ca ai un BMW si-l ridici in slavi nu te face sa urci o treapta peste alt coleg de forum, sa-i vorbesti de sus , sa fi mai "coios" .

Sincer,eu recunosc faptul ca nu am deloc respect pentru persoana respectiva si asta nu pentru ca are tico,ci pentru afirmatiile care le face aici. Asa ca nu e nici o speta josnica,e doar parerea mea sincera.

a3ds 22-07-10 07:11

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3534468)
Sincer,eu recunosc faptul ca nu am deloc respect pentru persoana respectiva si asta nu pentru ca are tico,ci pentru afirmatiile care le face aici. Asa ca nu e nici o speta josnica,e doar parerea mea sincera.

I-auz, plm, care esti ma?

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3531970)
Prietene tu ai tico,...nu mai sari de gura ca in realitate parca vad ca esti un mucea , de fapt dupa masina se intelege despre tine.

Esti ipocrit amice, mai sus tocmai ti-ai spus parerea ta sincera despre posesorii de tico, acum ce faci? In afara ca minti ma refer.

Crisskro 22-07-10 09:27

Unii cand isi cumpara BMW (in general pana in 2000 euro) au senzatia ca le-a mai crescut un ou.

snake17 22-07-10 10:45

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3534743)
Unii cand isi cumpara BMW (in general pana in 2000 euro) au senzatia ca le-a mai crescut un ou.

+1 Bine ai zis.

StoRo 22-07-10 11:03

Motorina:X:X, mult mai sigura mai sensibila si mai rafinata.

cavaliere 22-07-10 11:20

"Motorina:X:X, mult mai sigura mai sensibila si mai rafinata. "

I-auzi ia aici postare . Motorina e mai sigura si mai sensibila. Uneori are tendinte de depresie si stari emotionale usor confuze.Insa toate astea se trec cu vederea pentru ca..este rafinata!!!
laugh out loud.

aleks 22-07-10 13:06

BMnWA, te-am mai rugat, evită să dai cu bāta-n baltă odată la 3 postări, fii puţin mai rafinat, (şi mai sensibil, ca motorina colegului de mai sus....)

fasso 22-07-10 17:06

Quote:

Originally Posted by cavaliere (Post 3535055)
"Motorina:X:X, mult mai sigura mai sensibila si mai rafinata. "

I-auzi ia aici postare . Motorina e mai sigura si mai sensibila. Uneori are tendinte de depresie si stari emotionale usor confuze.Insa toate astea se trec cu vederea pentru ca..este rafinata!!!
laugh out loud.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

BMnWA 22-07-10 18:20

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 3534521)
I-auz, plm, care esti ma?

Esti ipocrit amice, mai sus tocmai ti-ai spus parerea ta sincera despre posesorii de tico, acum ce faci? In afara ca minti ma refer.

asa e cum zici tu, de fapt chiar aia e parerea mea , obijnuiti-va. Si luati-va o femei sau.. chiar o masina , poate va mai relaxati,oricum in realitate sunteti cu ciocu mic,aici iasa barbatia din voi.

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3535330)
BMnWA, te-am mai rugat, evită să dai cu bāta-n baltă odată la 3 postări, fii puţin mai rafinat, (şi mai sensibil, ca motorina colegului de mai sus....)

Nu,o sa ma retrag de pe acest topic care a ajuns oricum la maximul plictiselii , datorita subiectelor care se repeta la fiecare 4-5 pagini. Poate unii au timp sa scrie compuneri si scrisori de dragoste dar eu chiar nu caut sa ma fac nici placut nici sa dau nas la toti userii ce se trezesc cu ceva samanta de erou in ei.

bluey 22-07-10 18:50

Nu o sa iti vina sa crezi dar pe forumul asta toti ne ascundem in spatele tastaturilor.Numai Chuck Norrisi pe unde te intorci.
Crisskro pot sa te citez?? :D

i like mg 22-07-10 19:19

BMnWA,nu vreau sa te jignesc,am citit m-ai multe posturi de ale tale,si 90 % sunt jigniri aduse colegilor nostrii.nu vad care e problema ca are Tico,crezi ca Bemweul tau din 91 valoreaza mai mult?consider si sunt de parere ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne respectam mai mult.cred ca s-au adus suficiente argumente pro si contra pt. fiecare dintre cele 2 (diesel,benzina),m-ai departe sunt pur si simplu preferinte, care pot fi influentabile de puterea financiara a fiecaruia dintre noi. si ca sa fiu on-topic prefer benzina,deoarece e mult m-ai silentioasa,motorul se poate duce in turatii m-ai mari etc.

All times are GMT +2. The time now is 07:08.

- Copyright 2026 4Tuning