![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
Nu-i mereu valabila afirmatia. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Unii cand isi cumpara BMW (in general pana in 2000 euro) au senzatia ca le-a mai crescut un ou.
|
Quote:
|
Motorina:X:X, mult mai sigura mai sensibila si mai rafinata.
|
"Motorina:X:X, mult mai sigura mai sensibila si mai rafinata. "
I-auzi ia aici postare . Motorina e mai sigura si mai sensibila. Uneori are tendinte de depresie si stari emotionale usor confuze.Insa toate astea se trec cu vederea pentru ca..este rafinata!!! laugh out loud. |
BMnWA, te-am mai rugat, evită să dai cu bāta-n baltă odată la 3 postări, fii puţin mai rafinat, (şi mai sensibil, ca motorina colegului de mai sus....)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nu o sa iti vina sa crezi dar pe forumul asta toti ne ascundem in spatele tastaturilor.Numai Chuck Norrisi pe unde te intorci.
Crisskro pot sa te citez?? :D |
BMnWA,nu vreau sa te jignesc,am citit m-ai multe posturi de ale tale,si 90 % sunt jigniri aduse colegilor nostrii.nu vad care e problema ca are Tico,crezi ca Bemweul tau din 91 valoreaza mai mult?consider si sunt de parere ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne respectam mai mult.cred ca s-au adus suficiente argumente pro si contra pt. fiecare dintre cele 2 (diesel,benzina),m-ai departe sunt pur si simplu preferinte, care pot fi influentabile de puterea financiara a fiecaruia dintre noi. si ca sa fiu on-topic prefer benzina,deoarece e mult m-ai silentioasa,motorul se poate duce in turatii m-ai mari etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning