Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Jokerel_2004 01-09-11 15:50

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Colantari elemente bord cu folie carbon ,parasolare ,stalpi preturi bune https://forum.4tuning.ro/137-volkswag...re-stalpi.html

Sparkle_81 01-09-11 20:40

Multumesc pentru sprijin ; client xenoxat de userul " sonykel " si multumit !

aikman 08-09-11 12:41

stie cineva de unde iau piele la metru? ... in afara de brick

banzay 08-09-11 13:31

Bazarul de la cimitir :)

Sparkle_81 08-09-11 14:32

Ma puteti indruma unde pot tapita 2 scaune recaro ?
Am fost si pe Poporului (omul a spus ca nu mai face, doar huse) dar si pe Atelierelor (nu face auto). Poate nu le-am gasit eu pe care trebuie .

tuluca.dan 08-09-11 15:17

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4573105)
Ma puteti indruma unde pot tapita 2 scaune recaro ?
Am fost si pe Poporului (omul a spus ca nu mai face, doar huse) dar si pe Atelierelor (nu face auto). Poate nu le-am gasit eu pe care trebuie .

La restaurantul Rustic, e AUTO NORD , intreaba pe acolo de tapiter , chiar ieri refacea tapiteria la un opel tigra , omul s`ar putea sa ceara ceva banuti. Daca nu mergi la o d`asta de tapiterii, canapele, fotolii etc ... pe soveja mai jos de Eden, la parterul unui bloc turn, acolo m`am dus eu sa intreb daca pot reface plafonul si bancheta spate si femeia mi`a zis ca da. Daca nu google`ul e mare, da`i la search prin tara sigur gasesti! salut si numai bine

Sparkle_81 08-09-11 15:38

Quote:

Originally Posted by tuluca.dan (Post 4573176)
La restaurantul Rustic, e AUTO NORD , intreaba pe acolo de tapiter , chiar ieri refacea tapiteria la un opel tigra , omul s`ar putea sa ceara ceva banuti. Daca nu mergi la o d`asta de tapiterii, canapele, fotolii etc ... pe soveja mai jos de Eden, la parterul unui bloc turn, acolo m`am dus eu sa intreb daca pot reface plafonul si bancheta spate si femeia mi`a zis ca da. Daca nu google`ul e mare, da`i la search prin tara sigur gasesti! salut si numai bine

Multumesc mult; am sa merg acolo unde m-ai indrumat.
In tara am pe cine sa-mi faca, dar voiam aici pe plan local .

Multumesc !

Marci 12-09-11 16:21

Stie cineva unde pot sa roluiesc 4 jante de aliaj pe 14" ? Multumesc anticipat de raspuns.

Sparkle_81 12-09-11 19:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marci (Post 4580970)
Stie cineva unde pot sa roluiesc 4 jante de aliaj pe 14" ? Multumesc anticipat de raspuns.

Urmareste indicatiile de pe desen . Acolo am facut rotile la e90, e36 ! Eu sunt multumit de lucrare !

Voie buna !

piesesh 12-09-11 20:40

nu e posibil....

administrez un site de comenzi piese auto sh , se cheama vevevepunct piese-sh.ro,(nu stiu daca ma lasa sa scriu cum se scrie), mai exact lumea comanda piesa dorita si eu o transmit mai departe la parcurile afiliate din tara.
pana cu e ok. problema e ca nu am reusit sa am un colaborator in constanta , desi am puzderie de comenzi din judetul asta.
trebuie sa le transmit la bucuresti sau galati .
este posibil sa nu existe un parc mare in constanta care sa vrea sa vanda piese .
pe internet nu am gasit niciunul viabil.stiu toate site-urile de profil de pe net.
ajutati-ma cu un sfat macar.
multumesc

Marci 12-09-11 22:53

Multumesc.

Flavius28 13-09-11 11:35

salut!
Aveti idee unde pot schimba kit-ul distributie la un pret decent ?

Daniel_DRV 14-09-11 08:40

Re: nu e posibil....

cauţi colaborator sau site ?

tzunny 14-09-11 09:15

Unde imi recomandati sa fac unghiul de fuga (ieftin si bun)?

Sparkle_81 14-09-11 11:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Flavius28 (Post 4582678)
salut!
Aveti idee unde pot schimba kit-ul distributie la un pret decent ?

Quote:

Originally Posted by tzunny (Post 4584512)
Unde imi recomandati sa fac unghiul de fuga (ieftin si bun)?

Arunca un ochi pe harta; acolo imi fac reparatiile m-ai complexe si sunt multumit !

Voie buna !

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning