![]() |
|
re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
uite si o poza la rezolutie foarte mare.....a nucii de la schimbator... unde sa pun distantierul ala codrine..???
|
ba!
sensibililor! nu ma adresez voua! care va simtzitzi senzibili. vreau si eu un carb de 2.8 mai performance. nu am timp sa caut pe net asa ca dau o bere celui care macar imi indica un link valabil. ofer maxim 250 de usd (pe unul nou) merci. |
BTF, cutia ta e de Sierra, are capacul acela ce se prinde in 3 suruburi cu cap stelat(suruburi fu.tu-te pe care de fiecare data le-am distrus la 2 cutii :x ) iar codrin cred k are cutie modelul mai vechi..poate, nu stiu, dar banuiesc k nu are acel capac cu suruburi de la cutiile mai noi.
Ba !! la o cafea cu sor'ta's acum ..si trebuia sa am eu un carb de 2.8..dar la cate tzepe mi-am luat...am ramas si fara carb 2.8, nu l-am mai primit odata cu masina :lol::oops: pot indica adresa idiotului si dk mergi cu armata peste el..ti-l dau gratis..carbu si pe natarau' ala :twisted: |
Quote:
|
Motoare De Vanzare, Ce-aveti? Laudati-va...
|
V6 2.3 functional, la cheie, NU e PERFECT 150Euroi cu cutia aferenta, ambreiaj si...si tot ce e pe el :)
|
2 Attachment(s)
fratilor.. ia uitati ce rugineste in zona mea...
|
care aveati nevoie de faruri rotunde pentru capri..?????
|
frumosul FOrduletzul, are 6 cil in linie...sau 4 dk e mai vechi...
am ratat acum 2 zile cu "O ZI" un Capri '79 2.3 aripi umflate, jante tabla intoarse si cromate cred(cel putin vopsite arigintiu), aerografiat + alt MK III de piese totul la 1.100Eurokoi...si cu 1 an in urma knd era in lucru am lasat baietilor de la atelier nr meu de telefon sa ma sune knd e gata..si l-au uitat :cry: |
vreau eu faruri rotunde
|
2 Attachment(s)
cataline, astea-s piesele ptr. kitul de conversie si celelalte sexplicatiile mele....
|
1 Attachment(s)
acum... nu sunt foarte sigur...dar la mine bila si "" gheara aia ""sunt dintr-o singura bucata........
|
Quote:
Daca vii la SIAB cu capra, abia astept sa o vad... pa-pa. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
|