Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

cv-03-btf 05-09-07 20:24

re: Club Ford Capri

1 Attachment(s)
uite si o poza la rezolutie foarte mare.....a nucii de la schimbator... unde sa pun distantierul ala codrine..???

cosmineloo 05-09-07 21:40

ba!
sensibililor!
nu ma adresez voua! care va simtzitzi senzibili.
vreau si eu un carb de 2.8 mai performance.
nu am timp sa caut pe net asa ca dau o bere celui care macar imi indica un link valabil. ofer maxim 250 de usd (pe unul nou) merci.

florin_cars 05-09-07 21:58

BTF, cutia ta e de Sierra, are capacul acela ce se prinde in 3 suruburi cu cap stelat(suruburi fu.tu-te pe care de fiecare data le-am distrus la 2 cutii :x ) iar codrin cred k are cutie modelul mai vechi..poate, nu stiu, dar banuiesc k nu are acel capac cu suruburi de la cutiile mai noi.

Ba !! la o cafea cu sor'ta's acum ..si trebuia sa am eu un carb de 2.8..dar la cate tzepe mi-am luat...am ramas si fara carb 2.8, nu l-am mai primit odata cu masina :lol::oops:
pot indica adresa idiotului si dk mergi cu armata peste el..ti-l dau gratis..carbu si pe natarau' ala :twisted:

Silencer Power 06-09-07 08:39

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 1083674)
ba!
sensibililor!
nu ma adresez voua! care va simtzitzi senzibili.
vreau si eu un carb de 2.8 mai performance.
nu am timp sa caut pe net asa ca dau o bere celui care macar imi indica un link valabil. ofer maxim 250 de usd (pe unul nou) merci.

http://cgi.ebay.co.uk/weber-38-dgas-...QQcmdZViewItem

TZG@ 06-09-07 10:58

Motoare De Vanzare, Ce-aveti? Laudati-va...

florin_cars 06-09-07 11:07

V6 2.3 functional, la cheie, NU e PERFECT 150Euroi cu cutia aferenta, ambreiaj si...si tot ce e pe el :)

cv-03-btf 06-09-07 17:30

2 Attachment(s)
fratilor.. ia uitati ce rugineste in zona mea...

cv-03-btf 06-09-07 20:30

care aveati nevoie de faruri rotunde pentru capri..?????

florin_cars 07-09-07 11:46

frumosul FOrduletzul, are 6 cil in linie...sau 4 dk e mai vechi...

am ratat acum 2 zile cu "O ZI" un Capri '79 2.3 aripi umflate, jante tabla intoarse si cromate cred(cel putin vopsite arigintiu), aerografiat + alt MK III de piese totul la 1.100Eurokoi...si cu 1 an in urma knd era in lucru am lasat baietilor de la atelier nr meu de telefon sa ma sune knd e gata..si l-au uitat :cry:

aviaru 07-09-07 12:12

vreau eu faruri rotunde

codrin44 07-09-07 21:09

2 Attachment(s)
cataline, astea-s piesele ptr. kitul de conversie si celelalte sexplicatiile mele....

cv-03-btf 07-09-07 22:09

1 Attachment(s)
acum... nu sunt foarte sigur...dar la mine bila si "" gheara aia ""sunt dintr-o singura bucata........

cristi_radoi 07-09-07 22:24

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1082180)
Din poza pare a fi janta de "gipan". Dar, in cazul asta, de ce nu pastrezi si reconditionezi jantele actuale? Le poti face tot cu negru par pentru partea cromata, asteapta pana la SIAB (sper sa-ti pot prezenta o surpriza).

ionica, chiar asta fac acum, le reconditionez pe cele vechi, partea cromata va fi vopsita in rosu, ca si una din culorile masinii... As vrea insa altele, pt ca cele vechi sunt din tabla, si sper ca unele din aliaj o sa usureze un pic directia...
Daca vii la SIAB cu capra, abia astept sa o vad... pa-pa.

florin_cars 07-09-07 23:45

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1087764)
acum... nu sunt foarte sigur...dar la mine bila si "" gheara aia ""sunt dintr-o singura bucata........

am zis eu k "mi se pare k, codrin ar avea alta cv":rolleyes2 :???:

johnny111 11-09-07 12:09

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1087783)
ionica, chiar asta fac acum, le reconditionez pe cele vechi, partea cromata va fi vopsita in rosu, ca si una din culorile masinii... As vrea insa altele, pt ca cele vechi sunt din tabla, si sper ca unele din aliaj o sa usureze un pic directia...
Daca vii la SIAB cu capra, abia astept sa o vad... pa-pa.

Cam toate jantele cromate sunt din otel

All times are GMT +2. The time now is 00:26.

- Copyright 2026 4Tuning