![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
in sfarsit:D cu siguranta am plictisit topicul cu aceasta poveste:D eu ii pun punct...desii nu trebea sa-mi bat capul...am lamurit intr-un fel sau altul treaba:D
|
Quote:
Ce fan 4tuning esti tu ma ?:)) Esti pe forum din 2010,ai fost la vreun eveniment,la vreo intalnire,ai facut ceva ? Omul nu a spus numele,nu a spus nimic,doar a spus povestea lui. Vezi de treaba ta si de forumurile unde ai treaba nu mai veni aici,navigai tu pe google si ai gasit ca o zis omu si ti-ai dat seama dupa nume cine e. Doamne ce oameni :)) |
Jose Armando!!!
Uoooof.... |
Mai lipsesc amantele si amantii sa-si faca aparitia aici :suspiciou
|
Quote:
|
Quote:
maine, poimaine se scriu sf-uri din povestile de pe aici :lol: |
Nu era mai usor sa va dati pm-uri ?
|
Quote:
:chew: |
ce-a mai mare prostie care o pot face 2 barbati este sa se certe pt o femeie...
recunosc ca mi-ar placea ca doua tipe sa se certe pt mine dar sa ma cert cu un prieten, amic sau chiar alt baiat pentru o fata... sunt destule pentru toti. voi va certati acum ajunge-ti fa faze nu chiar placute, iar ea va trece maine cu altul de mana uitandu-se la voi cum va injurat si cum va sparge-ti capetele... |
eu am pierdut firul :)) pe scurt va rog :D
|
Quote:
|
Haha mersi, mi-ati facut ziua mai frumoasa, am ras bine de voi :))
|
Azi am terminat o relatie de 3 ani care in mare parte a fost plina de certuri si contraziceri dar totusi speranta ca fata se va schimba si va revenii pe drumul cel bun,a murit pana la urma.Stiu ca imi va fi greu sa trec peste dar mai bine mai tarziu decat niciodata.Chiar nici acum nu imi vine sa cred ca s-au dus 3 ani dar timpul vindeca totul
|
N-am avut vreme sa citesc TOT ce s-a scris la acest subiect si e foarte posibil sa fi trecut cu vederea mesaje de valoare si care sa propuna solutii nobile. Spun asta pentru ca am ramas surprins de multimea acelor care cred ca poti trece mai usor daca te arunci in bratele altcuiva sau a celor care socotesc ca trebuie sa te razbuni.
Cred ca cel mai demn mod de a reactiona atunci cand ai fost parasit este de a multumi fostului/fostei pentru momentele frumoase petrecute impreuna. Apoi, desi simti ca uneori viata s-a naruit, ca nu mai ai pentru ce trai sau ca ti-ai pierdut orice reper (asta in cazul in care chiar iubesti persoana respectiva), e bine sa-ti iei timp pentru a fi singur. E o perioada in care te simti extrem de vulnerabil, in care ti se pare ca trebuie sa umpli neaparat golul ramas si risti sa suferi si mai mult, sau sa faci pe altul/alta sa sufere. Cat despre posibilitatea uitarii: depinde mult de gradul de implicare in relatie, depinde de structura interioara a fiecaruia. Eu nu pot spune ca am uitat vreuna dintre femeile pe care le-am iubit -fata de una ma simt in continuare foarte vinovat (desi au trecut 7 ani de atunci) -, dar timpul trece si vindeca ranile. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning