![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
salutare.
stiti si voi un site sau in zalau unde as putea gasi carcasa+butoane pentru un MotorolaE X115? |
te duci la orice gsm shop/service si intrebi,lol.
|
salutare,am o intrebare vreau sa imi iau un telefon si nu stiu ce sa aleg note 1 sau iphone 4s? cam ce ar fi mai indicat sa aleg tinand cont ca fostul "telefon" a fost galaxy tab 1 cu 3g?
|
clar iphone 4s
asta vreau eu sa il cumpar dupa ce imi vand htc-ul (desire) |
Quote:
|
Quote:
Daca ai si tableta pe langa telefon n-are rost sa-ti iei Note. Daca n-ai tableta si stai des pe net on-the-go poti sa-ti iei Note. |
folie iphone 5
salutare...tocmai ce mi-am cumparat un iphone 5 si vreau sa stiu daca pe aici este cineva care are si imi poate recomanda o folie de protectie (fata+spate) pentru ca eu am ceva nedumeriri referitor la materialul de pe spatele telefonului! multumesc!
|
Re: folie iphone 5
Quote:
|
Re: Ce telefon mobil ai?Dicutii si pareri!
Cel mai bine e sa te duci la un service de telefoane sau undeva sa o cumperi cu montaj inclus. Daca o montezi tu sigur nu o pui cum trebuie (asta daca nu esti "de meserie" :rolleyes2 )
|
Salutare,am un galaxy s1 de care nu sunt tocmai multumit,in sensul ca se misca greu uneori....ii i-a mult timp sa gandeasca,se mai blocheaza.Credeti ca un update de soft ar ajuta in vreun fel ?si daca da cum sa il fac?Mersi
|
Intri la Settings si jos de tot ai "despre dispozitiv" si acolo ai optiunea "actualizare software". Asa am eu la S2, la tine ar trebui sa fie asemanator!
Eu am facut update de soft acum vreo 2 saptamani si is foarte multumit de el! Mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu el la inceput, dar acum imi place mai mult. |
Am facut ce zici tu...doar ca ii dau check for update si imi zice "no update available"Si nu inteleg de ce
|
Inseamna ca deja ai ultima versiune de soft disponibila pentru S1...
Vezi sa fii sigur ca ai conexiune la internet, de preferat WiFi... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning