Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Gabi 10-06-07 19:59

Re: Comentarii lucrari!

Pe topicul Challenges spuneai
Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 942227)
clean look acum pun pariu ca o sa se zica ca sunt prea putine modificari ......da io totusi o bag ....

Eu zic ca pe langa faptul ca ai scos 2 manere, ai pus un prag si niste jante, aceste MINUSCULE modificari sunt facute de dragu' de-a spune "fac virtual tuning, frate!". Spune-mi si mie daca-ti place cum arata rotile alea. Atat vreau sa stiu!

no limits design 10-06-07 20:01

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 942230)
masina de la chalnges - clean look

tu stii ce inseamna clean look??;) .... nu ai sa gaseshti niciodata pe un clean look jante cu un singur prezon shi stickere pe ea ............. shi e najpa pragu .... mai ales cu scrisul invers pus pe el .............

sebi2 10-06-07 20:38

ba io nu va inteleg dc omu face putine modificari nu e bine ca sunt prea putine dc face prea multe iar nu e bine ..suntei de rasu curcilor si nu altceva ....cum nene sa faca cine vt aici in afara de cei care sunt in usergroup ca imediat se sare cu gura si se arunca cu bolovani ....dc facea oricare user din vt usergroup masina asta sareati in sus si spunea-ti mama ce masina tare frate si asa mai departe ...da avand in vedere ca am facuto io gata nu e bine ...iti amintesc gabi ca la bmw aceasi chestie a facuto si shantzu si toti mama ce misto bla bla ...masina asta am facuto ca sa vad cat duce "p.... " la unii ...(sa nu zic cuvantu ca sa nu iau ban cine intelege intelege ) deci frate dc fac io sau no limits sau mai stiu io cine aceasi masina ca gabi shantu andrei etc de exemplu se voteaza masina celui care e in usergoup ....deci io nush ce vreti voi de la vt vreti sa fiti singurii pe pamantu asta care face vt si sa ziceti intre voi mama ce bun esti ms x si tu esti bun y ..avand un clan de la t pana la z ...ca a b si asa mai departe sunt deja prea buni ca sa se mai chinuie ..doamne penibil ....deci PENIBIL ////masina asta opelu am vrut sa fac aceasi chestie care a facuto shantu la bmw o janta schimbat o usa shaved un prag ...la el misto la mine naspa normal ca e la mine .......va dau un sfat intai uitati-va la lucrarile voastre puse pe alte siteri de specialitate vedeti ce pareri va dau ...si apoi comentati lucariele altora la sange ...ziceti frate unde e greseala ..si app ce au jentile alea ...au fost puse pe un porcshe ce de opel nu au fata sau ca sunt puse de mine si mam gandit la ideea asta nu mai e bine ....

HoricutzWSR 10-06-07 21:25

2 Attachment(s)
imi retrag acuzatia,chiar nu a dat cu brush acolo,a selectat si imprejurul roti si in loc sa iei eraser tool (e) si sa dai pe acolo forma cauciucului initial ai zis ca mai bine lasi asa decupat aiurea...imi place ca mai esti si bun de gura...lasa tu denumirea Virtual Tuning`ului ca nu`i fi tu acuma mai cu motz sa`i zici VStyiling :) (tu nu te`ai gandit ca noi astia care le facem smooth ne ocupam mai mult de motor?? :) )

LE: si ca sa nu irosesc postu,pun si eu ultima creatie,e mai praf ca a fost low-res originalu da` chiar vroiam sa o fac :)

Mastermindutz 10-06-07 21:59

2 Attachment(s)
hai sa pun si eu ultima capodopera ca-s plecat zilele astea si nu pot s-o pun...
un chevrolet aveo...nijte semnalizari clare....i-am netezit nijte cute p bara si p capota ca nu prea imi placeau....oleak d chop-top ca era prea inalta ptr gustu meu...si in final de la orash am trimis-o la tzara=))

Cobra2007 10-06-07 22:01

bravo...chiar reusita masina :shock: :D

2fast4u_DK 10-06-07 22:31

2 Attachment(s)
.............

no limits design 10-06-07 22:34

2 Attachment(s)
american muscle:lol: :lol: :D

Ace Axel 10-06-07 22:45

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 942485)

cred k arata mai bine fara flocarile alea :D

Manson 10-06-07 23:01

unde sunt masinile alea frumoase de faceau mai demult...scuzati absentza...munca.....:|

rimmon 10-06-07 23:14

4 Attachment(s)
Hai sa va arat si eu o versiune necastigatoare de Fiat :)...era pt un concurs si n-a fost sa fie...as vrea si parerea voastra...macar in voi am incredere (in cativa :P).

Gabi 10-06-07 23:29

Masina arata foarte bine, dar, te rog, citeste regulile pana sa postezi din nou - O SINGURA LUCRARE / ZI / USER.

sebi, tie cred nici daca-ti explica cineva ca la copilu' mic si necunoscator nu intelegi. Da, sunt de acord cu tine ca aici vorbim de STYLING, dar acest styling are si el un rost. Chiar daca nu faci cine stie ce modificari la o masina, mai conteaza si CALITATEA, iar la tine, la toate lucrarile, IT SUCKS, daca-ntelegi ce vreau sa zic.

Da, stiu ca acum o sa vii sa spui "da domn'le, ai ceva cu mine", asa ca-ti raspund de pe acum: DA, am ceva cu tine, pentru ca din momentul in care ai intrat in "lumea noastra", ai fost numai si numai cu nasu' pe sus, desi nu vad de ce, pentru ca nu reprezinti nimic. Pe forumul 4tuning s-a format o comunitate de oameni care sunt pasionati de chestia asta - numita virtual "styling" - comunitate formata, in mare, de copiii aia in care ai dat tu in mai multe mesaje, copii care ne dau cu jet de la distanta in ceea ce priveste vt-ul (vezi lucrarile lui hori_cutz), iar cei ca tine - care se cred (pseudo)zei - si multi altii, nu fac decat sa ne traga in jos pe toti prin calitatea lucrarilor postate.

De acum incolo, te rog cat se poate de frumos sa postezi doar daca ai ceva de spus si sa-ti insusesti criticile, iar pe cei care critica, ii rog sa lase moale tonul si sa comenteze constructiv.

Incepand de azi, daca nu se respecta regulile, trecem la dictatura!

Postati doar daca aveti ceva de comentat, sau doar daca aveti lucrari noi. Nu mai postati offtopic, pentru ca, indiferent de vechimea userului, de aportul adus, sau de "gradul" de prietenie, voi sanctiona TOT.

M-am saturat sa iau gratis bobarnace peste nas!

SatanaVeX 10-06-07 23:29

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 942485)

spune-mi si mie unde ti limita la VT :D si pe urma sa iti cer ajutoru sa imi explici unele chesti:).super masina!!!

rimmon 10-06-07 23:36

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 942623)
Masina arata foarte bine, dar, te rog, citeste regulile pana sa postezi din nou - O SINGURA LUCRARE / ZI / USER.

Scuze :oops: ...am crezut ca "lucrare" se refera proiect...sau treburi de genu...n-am inteles ca e vorba doar de o poza :rolleyes2 . oricum am inteles acum si nu o sa se mai repete :).

frost_dani 10-06-07 23:50

2 Attachment(s)
:rolleyes2...aaaa...gabi te rog sa nu imi mai stergi posturile ;)

Cobra2007 11-06-07 00:42

wow no limits....esti tare omule...:peace:

Cobra2007 11-06-07 00:44

2 Attachment(s)
:D pareri/com:D

wlady 11-06-07 09:26

2 Attachment(s)
Mazda RX-7 terminata de mult.... asa trebuia sa iasa ;))

sebi2 11-06-07 10:13

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 942623)

sebi, tie cred nici daca-ti explica cineva ca la copilu' mic si necunoscator nu intelegi. Da, sunt de acord cu tine ca aici vorbim de STYLING, dar acest styling are si el un rost. Chiar daca nu faci cine stie ce modificari la o masina, mai conteaza si CALITATEA, iar la tine, la toate lucrarile, IT SUCKS, daca-ntelegi ce vreau sa zic.

Da, stiu ca acum o sa vii sa spui "da domn'le, ai ceva cu mine", asa ca-ti raspund de pe acum: DA, am ceva cu tine, pentru ca din momentul in care ai intrat in "lumea noastra", ai fost numai si numai cu nasu' pe sus, desi nu vad de ce, pentru ca nu reprezinti nimic. Pe forumul 4tuning s-a format o comunitate de oameni care sunt pasionati de chestia asta - numita virtual "styling" - comunitate formata, in mare, de copiii aia in care ai dat tu in mai multe mesaje, copii care ne dau cu jet de la distanta in ceea ce priveste vt-ul (vezi lucrarile lui hori_cutz), iar cei ca tine - care se cred (pseudo)zei - si multi altii, nu fac decat sa ne traga in jos pe toti prin calitatea lucrarilor postate.

De acum incolo, te rog cat se poate de frumos sa postezi doar daca ai ceva de spus si sa-ti insusesti criticile, iar pe cei care critica, ii rog sa lase moale tonul si sa comenteze constructiv.

Incepand de azi, daca nu se respecta regulile, trecem la dictatura!

Postati doar daca aveti ceva de comentat, sau doar daca aveti lucrari noi. Nu mai postati offtopic, pentru ca, indiferent de vechimea userului, de aportul adus, sau de "gradul" de prietenie, voi sanctiona TOT.

M-am saturat sa iau gratis bobarnace peste nas!

deci o luam cu inceputu :
1. nu am fost cu nasu pe sus niciodata nu am zis nimik pana cuand nu au inceput sa se ia altii de mine ...tiam explicat si in postu anterior ...buna sau nu sa depus o munca macar aceaea munca ar trebui apreciata si nu sa faca kk in munca ta
2."nu reprezinti nimik" .....nu oi reprzezenta nimik da u ce reprezenti ...aceasi munca care o faci u si acealasi timp pe care il pierzi si tu il pierd si io ...doar ca la tine pare mai apreciata munca ..ca de esti mai vechi aici si esti moderator ....nu stiu de ce sunt diferentele astea intre useri ...pesemne ca toti se uita cu oarecare ura la mine ca miam spus parerea si mi-am susutinut punctu de vedere ca vad dc aici faci o afirmatie sau sustii ceva toti sar in cap sau iti iei ban ..fratilor suntem in 2007 nu 89 de asta sa luptat atata atunci sa avem "DREPTUL LA REPLICA"
.3 "o comunitate ...pasiune" pai fratilor dc era pasiune pt masini se comentau toate lucrarile frumos si curat nu cu "injurii"(am dus cuvantu asta prea in extrem) deci acum deja nu mai e pasiune si competitie , pt ce pt dorinta de a afirma ceva ce nu exista , a arata ceva altei lumi paralele , sau ce ca nu inteleg de unde atata rautate ,sunteti oameni toti , toti a-ti invatat candva , da oi face lucrari slabe calitativ cu toate ca nu inteleg dc da in fine sa creat un "tablou" despre lucrarile mele si acum chiar dc sunt bune chiar dc sunt rele la fel sunt catalogate ...

no limits design 11-06-07 11:47

:D
Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 942624)
spune-mi si mie unde ti limita la VT :D si pe urma sa iti cer ajutoru sa imi explici unele chesti:).super masina!!!

ma bucur k itzi place mashina ..... nu imi cunosc limitele dar sper sa ajung cat mai sus ........o mai dau shi eu in bara cu unele lucrari da in general eu zic k sunt bunishor:rolleyes2 :oops:

Cobra2007 11-06-07 12:08

pls comentati si masina mea:rolleyes2 :!:

L33L00 11-06-07 12:12

2 Attachment(s)
pls comment

andrey2003 11-06-07 12:18

2 Attachment(s)
..........................................

no limits design 11-06-07 12:56

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 943115)
pls comment

arata bine doar k prizele alea laterale nu prea sunt simetrice ............... nu mai ai ban???:D

Cobra2007 11-06-07 13:34

L33L00 ce cauta sigla de la Car And Model, pe lucrarea ta...fara suparare dar eu cred ca ai luato de pe situl lor ti-ai pus numele si gata...eu sper sa ma insel.:???:

SatanaVeX 11-06-07 14:32

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 942775)
:D pareri/com:D

Mijto Skoda:) da cum de nu iai tras un body dela lat :) nu inteleg cu faceti body ala lat, care imi zice si mie plsss cam il faceti ca ori cat incerc numi iese:(

MARI_NSL 11-06-07 15:34

2 Attachment(s)
am si io o skoditza .:d.. mai simpla . nu imi place sa fac multe modificari .la o masina , mai ales o masina , care nu este pentru tunat . comentarii va rog .:lol:

Cobra2007 11-06-07 15:44

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 943324)
Mijto Skoda:) da cum de nu iai tras un body dela lat :) nu inteleg cu faceti body ala lat, care imi zice si mie plsss cam il faceti ca ori cat incerc numi iese:(

nu am vrut sa-i mai pun si body...am vrut sa para mai original;)

Manson 11-06-07 18:30

in ultimele 2 pagini decat 2 masini bune...leeloo-felicitari si hory-fff tare frate....arata super misto masina...in rest nimik stralucitor....

bo$$u 11-06-07 19:03

2 Attachment(s)
.......A3...... :twisted: :?:

NtzDra 11-06-07 19:19

2 Attachment(s)
Datzi cu parerea

sebi2 11-06-07 19:22

2 Attachment(s)
clio styling......................

Gabi 11-06-07 19:30

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 943850)
clio styling......................

Ca sa vezi ca nu tot ce spun e cu rautate, felicitari pentru Cliou' asta. Ia imagineaza-ti cum ar fi aratat cu un vinyl d'ala smecher, cum ai pus pe Tigra pentru battleu' cu mine. Sau spune-mi cum iti place tie mai mult: asa cum ai postat-o, sau cu vinyl ?

Revin cu ce-am zis asera, si anume, comentati la subiect, sau deloc !

sebi2 11-06-07 19:32

mdea miam dat seama si io acum ca vynilu mai ult o strica intradevar pe unele masini merge puse da pe unele nu ...oricum ms pt comentarii si pareri ..o sa incerc sa tin mai mult cont de parerile tale

edit: totusi in materie de styling io zic ca am unele gusturi ....nu ca pun litere chinezesti pe o masina europeana ...ca la asta vrei sa te referi ...oricum usor usor ma invat cu brush asta ..ca e facuta brush nu c/p

Gabi 11-06-07 19:33

Un vinyl poate da, intr-adevar, bine, da' mai conteaza si cum e pus. Daca e total ireal, poate fi cel mai tare vinyl posibil. Sau... daca pui litere chinezesti pe un BMW... e mai rau.

L33L00 11-06-07 19:38

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 943226)
L33L00 ce cauta sigla de la Car And Model, pe lucrarea ta...fara suparare dar eu cred ca ai luato de pe situl lor ti-ai pus numele si gata...eu sper sa ma insel.:???:

partea de jos a bgului e de pe o poza c&m(adica pietrisul ala )

si btw regula aia cu 1 lucrare/zi e valabila pt toti sau numa pt aia care fac kishet ? pt ca am cateva chopuri bune decand am fost banat :lol:

Gabi 11-06-07 19:42

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 943893)
[...] si btw regula aia cu 1 lucrare/zi e valabila pt toti sau numa pt aia care fac kishet ? pt ca am cateva chopuri bune decand am fost banat :lol:

Esti cumva mai special decat altii ?

Si ca sa nu fiu offtopic, dupa 2 luni, am facut si eu o goarna.

patriotu90 11-06-07 20:53

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 943904)
Esti cumva mai special decat altii ?

Si ca sa nu fiu offtopic, dupa 2 luni, am facut si eu o goarna.

mie personal nu-mi place prelungirea ornamentului din masca peste faruri ... iar in coltul drept al spoilerului fata (din perspectiva privitorului), pe "buza" aceea (daca i se poate spune asa) se vad niste urme de smudge ... in rest o lucrare foarte buna ...

Ace Axel 11-06-07 21:12

desi k design e un progres ... ink are cateva greseli ... asta legat de masina lui sebi
la gabi nu prea am c comenta... o lucrare f buna k intotdeauna ... proiectorul din stanga poate e prea iesit in afara totusi...

no limits design 11-06-07 21:19

2 Attachment(s)
no limits design va prezinta ......... advanced t concept (FULL BRUSH):rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 13:51.

- Copyright 2026 4Tuning