![]() |
Re: Diverse discutii
e Prezent si Inferno Sambata....sper cu majoritatea masinilor...Rog pe cineva care are mai multe detali .. ora locatie sa imi dea si mie un PM...sa pot stabilii si eu unele lucruri!!Mercic!
|
da, mie-mi place foarte mult M3-ul nou si cred ca si mie mi-ar placea un S3 din asta nou ca-i destul de interesant.
bine am glumit la faza cu S3-ul, dar un focus st nu e de lepadat iar 205 gti sau clio williams sunt un "must" in garajul oricarui pasionat. nsx ar fi fost o varianta foarte buna din pacate sunt extraordinar de scumpe la mana a doua. |
tre, uite iti aduc eu S3 nou, cu cip si daca nu iti place cum trage, pun eu juma de bani la CTR tau, e bine asa?:)
astept sa ma plimbi cu CTR :) |
ce primitiv esti. si un gti poate sa traga bine, asta nu-nseamna automat totul! sau chiar un opel... :)
|
Ce insemna sa te plictisesti la servici :))
|
hai tre..concluzia...ne dam?:))
|
cum sa nu, pe 50 m din limitator in limitator la noi in cartier da?
cobra, serviciu. :) |
pai da... dar stai sa vina vara ca ma ud la shoshete asa...
50m? cam mult pt cat de gras sunt..sper sa rezist. |
Quote:
|
am si eu o intrebare: am o gramada de toale care i-au ramas mici baiatului meu si as vrea sa le donez la un camin de copii sau cam asa ceva.....dar nu prea stiu pe unde sint prin ploiesti....aveti idee?...
|
Parca e ala de la Concordia,la Cartier vest (il vezi dupa DN1)
|
stiu de ala....am uitat sa precizez ca toalele sint pt un copilas de 1-2 ani...mai stiu de unul prin mal-rosu...cred ca ma opresc pe strada si le dau la aia care cersesc la semafoare.......
|
Quote:
|
sau vorbeste la protectia copilului..stiu ca era in sediul primariei CASA ALBA ....
|
si mai era un sediu din asta numit ASCHRF (o asociatie pt copii cu handicap) pe langa hotelul prahova... :) langa trezorerie sau ce e acoolo
|
s-a rezolvat....le-am lasat la protectia copilului din vest....multumesc pt indrumari......
|
plancton mai organizezi intalnirea aia?
|
nu mai lasa.Ramane la atitudinea altora mult mai jmekeri decat mine.Asta e un forum de caterinca ;)
|
bha nebune...nu e vb de shmecherie ...k e forum de kterink sau nu!! intelege drq si tu odata!!!
ce vrei tu sa faci?...sa umplii sala de masini??....pentru` ?....ai rabdare sa mai dea caldura si o sa vezi ceva frumos!! ti`am zis ...tu esti mai "nou" p`aciulea fata de altii!!! ...asha k stai linishtit....nu`ti mai da batai de cap degeaba!!! ....knd o sa fie ceva o aflii!! si gata.....termina-te cu ironia si atacurile la persoana!!! |
bah o sa vin lume da sa nu va asteptati sa stea in frig o sa vin doar de dragu ca sa anuntat ca e ceva oficial
|
oricum e forum de caterinca,toata lumea o stie ;)
|
Quote:
Organizeaza frate ce vrei , unde vrei , cand vrei ! Nu mai zice ca nu te lasam noi ... |
Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
In caz ca vrea sa se duca cineva :) |
eu oricum am drum...daca se nimereste sa fiu acolo la ora aia...o sa iau o masinuta preventiv la mine :))
|
[QUOTE=shantzu;1328491]pai daca tu incepi caterinca , noi o continuam :lol:
bravo mah.....indeamna lumea la prostii....:???: |
mda..eu ma bag in curtea guvernului sa aduc ce masini imi lipsesc din colectia de cand eram copil :)))))))))
|
Dacia SGM in urma schimbarii propietarului ! Pacat de ea , era smechera :)
|
foarte nasol ce s-a intamplat!!! bine k au scapat ok cei 2 din masina!! ...certurile si discutiile sunt de prisos zic eu!! asta nu inseamna k n`or sa fie!! o sa urmaresc topicul respectiv cateva zile tocmai pentru tb asta!!!
|
si la noi aseara in ploiesti a fost un accident destul de nashpa pe pod la sud...in care a fost implicat un mercedes C din asta nou care cred ca era condus de o gagica din cate am vazut :)
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Gagicile astea si CL-urile lor :))
|
Mai "racerilor" ... cum va permiteti sa suferiti si sa comentati knd nici macar 10% din voi nu aveti masini mai noi de `95 ???? E treaba mea ce-mi pun pe masina si ce fac cu masina mea .. nu aveti voi nici un drept sa ma judecati sau sa urlati dupa mine "Tzarane" .. cand aveti masini fara aripi , bara fatza/spate ,sau cu aripi negre .. sau masini de la firma.. E treaba mea ce fac si nu a voastra .. Poate k stiam si eu k erau urate alea dar nu am vrut sa le scot .. si ca urma sa le scot .. Care e problema voastra ? ..era frumos sa ca abtineti si sa imi dati un pm sau orice .. Ba nu pica bine alea .. scoate-le..Multi dintre voi suferiti de shoferie si de racing si din luna in luna mai schimbati cate-o tabla pe masina .. Am fost baiat simtzit si n-am deschis geamu sa va intreb care are o masina mai noua de `95 .. Deci va rog frumos vedeti-va de treaba voastra si de volanu` vostru .. ca nu-i frumos ce-ati facut aseara la rondu` 1 .. Mesaj pt cei kre se simt si stiu despre ce e vb ... se stiu ei .. Imi pare rau pt ceilalti cu kre ma inteleg bine si cei kre s-au abtzinut de la comentarii .. Si cu asta am incheiat orice legatura cu forumu` asta si cu comunitatea voastra...Prea urat .. habar n-aveti sa va respectati .. D-aia nu iese nimik niciodata.. V-am pupat .. CiuS .. ;)
|
Quote:
a 2 e ca circuli cu masina lu taticu ca altfel poate ti ai fi luat ori ce ca sa ajungi de la A la B plus ca ma pi....s pe masinile tale noi e fara personalitate e cum ai f#@e aceasi ***** cu inca 5 mii de oamnei si daca mai ai de gand sa faci comentari dastea de baiat istez pune in paranteza si persoanele la care se adreseaza ca sa stie cine te inroseste |
aici see are dreptate...Spune si tu cu cine te certi frate....sa nu sarim toti in sus.....un pic de dreptate are si licurici...legat de comentarile unora care nu au masinii...dar e urat sa ne bagi pe toti in aceeasi "oala".... si inca ceva....Masinile bune sau fabricat pana in 95`..... Ne pare rau ca nu ai putut sa te integrezi..in comunitate...sunt alti care au reusit...si au primit respect foarte mare ca au plecat de la dacie din 85 apoi la masinii cu aripi negre si alte ***uri....deci..aici iar ai gresit...nu avem drept sa te judecam...dar putem sa te ocolim...!!
Bafta |
Quote:
apropo faci bine ca ai renuntat la forumu asta cred ca forumu de la carton network ti se potriveste mai bine |
Quote:
|
SEE dak ai fi citit tot postu ti-ai fi dat seama k nu priveste pe absolut nimeni kre nu se simte .. ci doar cei kre erau aseara la rondu` 1 si au urlat dupa mine "Tzarane" k am pus eu 2 amarate de beculetze albastre pe grila kre azi urma sa le dau jos k stiam si eu ca sunt urate .. dar mi-era sila sa stau aseara sa dau iar aia jos .. Si e treaba mea ce conduc .. si ca mi-a cumparat-o taticu .. si repet .. e TREABA MEA ce fac cu ea .. pot sa-i dau si foc k nu kred k te-ar interesa pe tine prea mult .. Nu ?Si care-i problema dak mi-a cumparat taticu masina ? Unora de ce nu le-a cumparat si va place mereu sa ziceti .. aa .. mergi cu masina lu taticu .. unde-i problema in asta ? Am ce sa conduc ? Am zis la sfarsit k imi pare rau pt ceilalti .. Nu am putut sa specific cu cine ma cert pt k nu stiu exact cine a strigat ca nu m-a interesat .. doar m-a deranjat .. Nu vreau sa ma cert cu tine ...ca nu kred k esti printre cei la kre m-am referit .. si nu esti vreo suferintza .. Asa k atata timp kt nu te-a privit postu .. poti sa stai chill in banca ta .. Si poti sa te abtzii si de la jigniri ..
|
vlad .. ne`ntalnim la semafor :) ..
|
Quote:
hai salut frate...am fost si eu aseara la rond si nu am auzit pe nimeni sa strige bai tarane....de unde sti ca au fost dintre ai nostri? puteau sa fie oricare de pe strada...asa ca daca nu sti sigur nu jigni...masini fara bari sau aripi nu prea am vazut printre noi......si alea cu aripi negre f$#% in gaoaza si fabricatie 2008...ar trebui sa-i respecti pt munca depusa sa ajunga asa....nu toti avem bani sa ne luam masini dupa 95...eu am un cazan din 87 si nu mi-e rusine cu el...daca ai vreo problema cu cineva o rezolvi in particular...nu arunci vorbe aiurea pe forum...."raceri" sau mai sti eu ce...bafta si numai bine.... |
Cand am trecut eu pe la rond tu plecai .. erai la semafor cu un cielo .. sau cv de genu .. eu iti dadeam flashuri pe bulevard ... si nu te lasa ala sa te bagi pe banda 1 .. ca nu eram nebun sa vb aiurea .. si REPET ..imi pare rau pt cei kre sunt baieti simtiti si de treaba .. si kre nu au nici o treaba cu ce s-a intamplat aseara .. postu se refera doar la cei kre umbla cu o cataracta de-i pica usile sau nici n-au masina..si SUFERA si comenteaza .. ma fac pe mine tzaran ca am pus 2 amarate de beculetze pe grila din fatza ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:28. |
- Copyright 2026 4Tuning