Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

bujuKYL 06-06-12 18:07

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by Dirty91 (Post 5055239)
Si a meritat ai intrecut mercedesu?:))

a meritat daca isi schimba luneta:lol:

adriano9 06-06-12 22:05

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 5055280)
Da. Dar masinile nu erau de acesi categorie... el era peste mine`

cum ti-ai dat seama de categorie ?

cristi.mk4 06-06-12 22:17

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 5055636)
cum ti-ai dat seama de categorie ?

Era un mercedes C Class 220 model 2009 2010 :)..oricum is de parere ca i mult mai tare decat zepelinu meu ;-j

ideea este ca caut urgent o luneta...

are cineva ceva nr de telefon. de la baietii din Satu nou de jos`. sacalaseti plm.

Deci Cu Remus am vb. are doar cu Haion. :( nu am ce face cu haionu, ma`i am 1 de rezerva :))

Brabus 06-06-12 22:33

de ce nu incerci si nou? la dezmembrari nu prea stau astia sa le dea jos, e mai simplu cu tot cu usa (am cautat si eu la un moment dat si mi-a fost mai convenabil de nou). de exemplu la auto glass sau cum se cheama, fostul dacia service, imediat dupa plaza si lukoil. sint mai ieftini ca gimarom sau cei de pe margeanului.
bafta

bujuKYL 07-06-12 10:59

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 5055710)
de ce nu incerci si nou? la dezmembrari nu prea stau astia sa le dea jos, e mai simplu cu tot cu usa (am cautat si eu la un moment dat si mi-a fost mai convenabil de nou). de exemplu la auto glass sau cum se cheama, fostul dacia service, imediat dupa plaza si lukoil. sint mai ieftini ca gimarom sau cei de pe margeanului.
bafta

Cam asa este cam la orice dezmembrare, rar unde iti da doar luneta! de obicei se vinde la pachet!...:D

Dany.bilan628 07-06-12 14:44

Quote:

bafta

exact la ei am apelat si eu de multe ori si au preturi foarte ok

cristi.mk4 07-06-12 21:24

Quote:

bafta

Ms Frumos.
am rezolvat problema. mi-am luat luneta, si cu aceasi ocazie mi-am schimbat si partbrizu k imi era crapat de la Nord la Sud :)) deja is lipite pe masina.
luni, sau marti mi-am facut programare la Ady sa-mi puna folie pe luneta :)

razvy_91 08-06-12 13:14

Ma uitam printre anunturi pe emm si uitati ce am gasit

http://www.emaramures.ro/Anunturi-Ma...a-de-18-30-ani

ce ziceti ? :lol:

bujuKYL 09-06-12 10:00

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 5057794)
Ma uitam printre anunturi pe emm si uitati ce am gasit

http://www.emaramures.ro/Anunturi-Ma...a-de-18-30-ani

ce ziceti ? :lol:

Ce lume nebuna!:lol::lol::lol:nu credeam ca am sa vad cu ochii mei asa ceva, dar in ziua de azi te poti astepta la orice:lol::shock:

andreizr1 10-06-12 10:08

Mai exista in orasul asta un loc unde ne putem delecta cu un kart ? Daca nu satu mare ?

cristiano304 10-06-12 12:11

Quote:

Originally Posted by andreizr1 (Post 5059786)
Mai exista in orasul asta un loc unde ne putem delecta cu un kart ? Daca nu satu mare ?

Din cate am auzit este la Ardusat

andreizr1 10-06-12 17:28

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 5059945)
Din cate am auzit este la Ardusat

am fost acolo acum cateva luni si ..... cresc maracini peste locul ala :???:

bujuKYL 10-06-12 21:27

Quote:

Originally Posted by andreizr1 (Post 5060250)
am fost acolo acum cateva luni si ..... cresc maracini peste locul ala :???:

undeva pe Margeanului? Motorului auzisem ca este:-P...dar nu stiu sigur!

bogdan350cid 12-06-12 02:13

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5060507)
undeva pe Margeanului? Motorului auzisem ca este:-P...dar nu stiu sigur!

nu cred ca mai este. daca stie cineva ceva spuneti ne ca si pe mine m ar interesa. sau un loc unde sa pot merge cu kartul meu daca este si daca mai vine careva sa punem de o competitie de asta amicala de dragul sportului ;)

AsToR 12-06-12 03:15

Are vreunu bilete la tuborg greenfest?:D Poate punem de un carpool?

bujuKYL 12-06-12 08:28

Este adevarat ce se zvoneste? Cum ca au inceput lucrarile la prima pista auto-moto din Romania?:D

stefan87 13-06-12 21:51

imi recomanda cineva un electrician auto bun? am o problema cu un geam electric la golf 3.Multumesc;)

MITSU 14-06-12 07:49

stie cineva ceva despre amenzile luate in alte tari ? e vorba despre radarele fixe. in cat timp vine amenda ? daca mai vine ? 2-3 exemple de viteze/bani ....

bujuKYL 14-06-12 09:07

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 5065147)
stie cineva ceva despre amenzile luate in alte tari ? e vorba despre radarele fixe. in cat timp vine amenda ? daca mai vine ? 2-3 exemple de viteze/bani ....

cam in 6 luni din cate stiu eu ar trebui sa-ti vina premiul acasa! destul de usturatoare...:shock:

Frybmw318i 14-06-12 22:27

Quote:

Originally Posted by stefan87 (Post 5064791)
imi recomanda cineva un electrician auto bun? am o problema cu un geam electric la golf 3.Multumesc;)

0740361886 - Marius

bujuKYL 15-06-12 07:23

care e binevoitor si ma poate ajuta sa montez sticla de la oglinda din stanga, si oglinda din dreapta sa o bag pe piciorusele alea sau cum le-o zice ca nu merge sa o fac decat manual, motorasul se aude cum merge in gol! contra cost sau cateva beri:-P, limonada orice:D

_Duma_ 16-06-12 00:19

foarte bine definit termenul de pasiune in clipul urmator! vizionati cu incredere!

https://www.4tuning.ro/curse-legale/i...wsletter_64145

stefan87 16-06-12 11:12

Quote:

Originally Posted by Frybmw318i (Post 5066168)
0740361886 - Marius

mrs :-)

Frybmw318i 21-06-12 18:41

Mergeţi la ˝Rally Sprint Satu Mare˝ ?

pxL 23-06-12 10:46

ba da se mai intalneste lumea prin baia mare?
pe langa asta, mai exista fan-cluburi gen cum erau cei din dolar racers si stiu eu ce mai era? era frumos cand soferii se intalneau ca prieteni odata pe saptamana/luna cu masinile la un raid de oras :)

26MaR 23-06-12 13:24

Quote:

Originally Posted by pxL (Post 5076485)
pe langa asta, mai exista fan-cluburi gen cum erau cei din dolar racers si stiu eu ce mai era? era frumos cand soferii se intalneau ca prieteni odata pe saptamana/luna cu masinile la un raid de oras :)

:))) dada era candva , acuma EGOUUU e prea mare :)))) inviDiii

bujuKYL 23-06-12 20:23

Quote:

ceva dar putin, mai trec uneori seara pe langa parcarea de la stadion si mai vad una ala peacolo, dar mai mult pustani cu doua roti:D

bujuKYL 23-06-12 20:23

Quote:

ceva dar putin, mai trec uneori seara pe langa parcarea de la stadion si mai vad una alta peacolo, dar mai mult pustani cu doua roti:D

pxL 24-06-12 11:20

si totusi, sunt de parere ca inca ar trebui incercat si inceput un nou club auto in oras :)

bogdan350cid 25-06-12 00:03

Quote:

nu e neaparat rau, cand vezi ca isi zic si scriu pe masini dolar racers sau crazy racers nu ti se pare ca suna periculos din start, in sensul atat-de-stupid-incat-e-periculos, in locul tau m as feri. nu mai bine mergi singur si mai in siguranta la o plimbare cu masina la izvoare sau asa :?:

fan club la dolar , sau fan club la racing, sau ce?

dar ma, dolar racers, chiar asa???? :lol::chuckel::writers_b:lol::lol::lol::lol::lol:

pxL 25-06-12 09:29

Bogdan, scuza`mi exprimarea prea putin etica, dar eu nu sunt prieten cu fostii membrii Dolar Racers, nici nu`i cunosc. Abia daca am apucat sa vorbesc cateva saptamani cu Buju si Cristi, si vreau sa`ti spun ca sunt niste baieti de milioane. Imi pare rau ca nu le`a mers cu clubul, si jumatate din motive au fost oameni ca tine, frustrati pe viata, care nu au inteles ca un club auto nu inseamna un nume cu rezonanta ci membrii care au minte in cap si sunt oameni din toate punctele de vedere, nu copii sau in fine, oameni in toata firea care zic "serios, asta e nume?" si "aveti sticker cu dolar". Adevarat! Numele a fost putin cam kitsch sau cocalaresc daca vrei tu neaparat, insa a fost a lor, si ei s`au mandrit cu clubul lor, cel putin o parte din ei, si ca urmare, cei care au fost rusinati din cauza unora ca tine care iau la misto tot, in loc sa aprecieze ceea ce ei au facut acolo ca s`au chinuit sa adune membrii si sa faca iesiri organizate, au ales sa critice cu orice pret. Asa ca te rog lasa asta la o parte, eu am intrebat daca punem de`o ieseala, nu te`am intrebat ce parere ai tu de numele cluburilor auto/foste cluburi auto in Baia Mare.
Multumesc pentru atentia acordata totusi ;)

razvyrulz 25-06-12 09:46

pe forumul acesta, oare se poate fara intepaturi? :poke:

bogdan350cid 25-06-12 13:36

[QUOTE=pxL;5078471]Bogdan, scuza`mi exprimarea prea putin etica, dar eu nu sunt prieten cu fostii membrii Dolar Racers, nici nu`i cunosc. Abia daca am apucat sa vorbesc cateva saptamani cu Buju si Cristi, si vreau sa`ti spun ca sunt niste baieti de milioane. Imi pare rau ca nu le`a mers cu clubul, si jumatate din motive au fost oameni ca tine, frustrati pe viata, care nu au inteles ca un club auto nu inseamna un nume cu rezonanta ci membrii care au minte in cap si sunt oameni din toate punctele de vedere, nu copii sau in fine, oameni in toata firea care zic "serios, asta e nume?" si "aveti sticker cu dolar". Adevarat! Numele a fost putin cam kitsch sau cocalaresc daca vrei tu neaparat, insa a fost a lor, si ei s`au mandrit cu clubul lor, cel putin o parte din ei, si ca urmare, cei care au fost rusinati din cauza unora ca tine care iau la misto tot, in loc sa aprecieze ceea ce ei au facut acolo ca s`au chinuit sa adune membrii si sa faca iesiri organizate, au ales sa critice cu orice pret. Asa ca te rog lasa asta la o parte, eu am intrebat daca punem de`o ieseala, nu te`am intrebat ce parere ai tu de numele cluburilor auto/foste cluburi auto in Baia Mare.
Multumesc pentru atentia acordata totusi ;)[/QUOTE

ce inseamna in romaneste 'exprimarea prea putin etica' sau e doar o incercare sa pari mai literat deacat esti?
ce inseamna pt tine un club auto?
daca si au ales un nume care suna a kitsch si cocalaresc noa ce sa faci lumea o sa creda ca asa sunt ei ca doar au ales singuri un nume care i reprezinta nu cred ca au pus nume asa aiurea, au stat s au sfatut s au gandit si au ales :lol:

tu cu masina ta badboy si cu turbina sport care vrei sa o pui o sa te incadrezi perfect. Cum te astepti sa nu faca lumea misto de asa ceva. daca stai si citesti mai bine si te gandesti la ce ti am scris aici poate scapi si nu te mai ia lumea la misto. dar putine sanse.

nu e critica ce zic eu aici , char deloc....e doar misto pur, pentru amuzamentul meu :-):-)

bujuKYL 25-06-12 15:16

[QUOTE=bogdan350cid;5078918]
Quote:

Originally Posted by pxL (Post 5078471)
Bogdan, scuza`mi exprimarea prea putin etica, dar eu nu sunt prieten cu fostii membrii Dolar Racers, nici nu`i cunosc. Abia daca am apucat sa vorbesc cateva saptamani cu Buju si Cristi, si vreau sa`ti spun ca sunt niste baieti de milioane. Imi pare rau ca nu le`a mers cu clubul, si jumatate din motive au fost oameni ca tine, frustrati pe viata, care nu au inteles ca un club auto nu inseamna un nume cu rezonanta ci membrii care au minte in cap si sunt oameni din toate punctele de vedere, nu copii sau in fine, oameni in toata firea care zic "serios, asta e nume?" si "aveti sticker cu dolar". Adevarat! Numele a fost putin cam kitsch sau cocalaresc daca vrei tu neaparat, insa a fost a lor, si ei s`au mandrit cu clubul lor, cel putin o parte din ei, si ca urmare, cei care au fost rusinati din cauza unora ca tine care iau la misto tot, in loc sa aprecieze ceea ce ei au facut acolo ca s`au chinuit sa adune membrii si sa faca iesiri organizate, au ales sa critice cu orice pret. Asa ca te rog lasa asta la o parte, eu am intrebat daca punem de`o ieseala, nu te`am intrebat ce parere ai tu de numele cluburilor auto/foste cluburi auto in Baia Mare.
Multumesc pentru atentia acordata totusi ;)[/QUOTE

ce inseamna in romaneste 'exprimarea prea putin etica' sau e doar o incercare sa pari mai literat deacat esti?
ce inseamna pt tine un club auto?
daca si au ales un nume care suna a kitsch si cocalaresc noa ce sa faci lumea o sa creda ca asa sunt ei ca doar au ales singuri un nume care i reprezinta nu cred ca au pus nume asa aiurea, au stat s au sfatut s au gandit si au ales :lol:

tu cu masina ta badboy si cu turbina sport care vrei sa o pui o sa te incadrezi perfect. Cum te astepti sa nu faca lumea misto de asa ceva. daca stai si citesti mai bine si te gandesti la ce ti am scris aici poate scapi si nu te mai ia lumea la misto. dar putine sanse.

nu e critica ce zic eu aici , char deloc....e doar misto pur, pentru amuzamentul meu :-):-)

Prea te dai in spectacol! " mai inteligentule"!:rolleyes2

MITSU 25-06-12 16:10

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 5078507)
pe forumul acesta, oare se poate fara intepaturi? :poke:

macar nu ne plictisim :) continuati , fara jena :)

AsToR 25-06-12 19:29

Mitsu: niste popcorn si bere, ce zici merge? Stam si ne delectam si noi ;))

MITSU 25-06-12 19:38

clar. da tare putin scriu baietii , 1-2 posturi pe zi....:-P

razvyrulz 25-06-12 21:41

Chiar si-asa e bine :)) nu mai scoti filme de pe filelist, nu mai mergi la cinematograf, doar citesti sectiunea BM :))

bogdan350cid 25-06-12 23:36

[QUOTE=bujuKYL;5079071]
Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 5078918)

Prea te dai in spectacol! " mai inteligentule"!:rolleyes2

sa inteleg ca esti membru cu drepturi depline sau chiar membru fondator al dolar racer auto club baia mare , sau macar la filiala targu lapus?

da e foarte distractiv forumul asta, aici gasesti masini care accelereaza la fel de repede ca un veyron, merg cu 350 la ora fara nici o problema, dube disel racing, mercedesuri amg cu gramada, foste si viitoare cluburi de raceri, raceri de oras la care nu le place raliul ci le place mai mult expo tuning unde vad golfuri dacii si punto badboy etc.

bujuKYL 26-06-12 07:52

[QUOTE=bogdan350cid;5079813]
Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5079071)
sa inteleg ca esti membru cu drepturi depline sau chiar membru fondator al dolar racer auto club baia mare , sau macar la filiala targu lapus?

da e foarte distractiv forumul asta, aici gasesti masini care accelereaza la fel de repede ca un veyron, merg cu 350 la ora fara nici o problema, dube disel racing, mercedesuri amg cu gramada, foste si viitoare cluburi de raceri, raceri de oras la care nu le place raliul ci le place mai mult expo tuning unde vad golfuri dacii si punto badboy etc.

nu ma exista nici un club daca nu stiai! de 2 ani deja, dar mna in fine nu stau eu sa-ti dau eu tie explicatie ca oricum no sa intelegi niciodata:rolleyes2...ce probleme ai tu unde locuiesc eu?:shock: ma tinere prea te iei de lume asa;)...m-am luat de tine cum faci tu mereu de unii de pe aici?:D deja devi plictisitor...eu am incheiat discutia cu tine aici:ciggy:

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning