Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

fan3xxl 10-05-11 20:49

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 4317167)
sa nu mai zic ca mai nou "pentru proiectoare aprinse se ia certificatul" ;))))

in cazul cu certificatu aplici tactica: NU AM ACTELE LA MINE:))...acum depinde si de gravitate...

PrietenCuTine 10-05-11 21:04

Mai bine... sa iti dea si amenda ca nu ai actele la tine si sa te mai puna sa te prezinti la sectie cu certificatul "in dinti" sa il predai.

D o n n 10-05-11 21:24

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4317270)
Mai bine... sa iti dea si amenda ca nu ai actele la tine si sa te mai puna sa te prezinti la sectie cu certificatul "in dinti" sa il predai.

pt proiectoare se da maxim amenda ..3-4 puncte atata tot...(cu tot cu punctele permis)//in nici un caz nu se ia certificatul ca mergi cu ele aprinse..dar na...cam asa e pe la noi..fiecare dupa legile care le invata,sau dupa cum le invata :))sunt tot felul de legi pe la noi de tie frica sa te mai urci la volan..:))

trafy-vr6 10-05-11 22:04

amenda pentru ca n`ai actele la tine este 401 lei in 48 ore si 800 lei dupa 48 ore ...:))))

DemonS 11-05-11 08:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4316836)
tu realizezi ce vorbesti aici? si cat de STUPID SUNA CE SPUI TU??????? din moment ce numarul este OK si este acolo unde trebuie pe masina, poti sa il ai prins si cu POXILINA, nu este un motiv sa iti dea amenda....

nu stiu ce te bagi in seama...

eu vorbeam de:

fan3xxl 11-05-11 08:08

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4317958)
nu stiu ce te bagi in seama...

eu vorbeam de:

nu stiu de ce esti obraznic, topicul se numeste DISCUTII DIVERSE, sau ti`au luat ai tai forum si eu nu stiu?....de chenaru ala vorbeam asa ca nu e nevoie sa te umflii tot pe aici....

CaDDy 11-05-11 08:26

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4317984)
nu stiu de ce esti obraznic, topicul se numeste DISCUTII DIVERSE, sau ti`au luat ai tai forum si eu nu stiu?....de chenaru ala vorbeam asa ca nu e nevoie sa te umflii tot pe aici....

parca ati fi niste țațe .... va certati dintr-un rahat cand e asa greu in zilele astea sa gasiti ceva pe net.

ORICE MODIFICARE adusa PLACUTEI DE INMATRICULARE atrage dupa sine amendarea conducatorului auto sau dupa caz, retinerea certificatului auto.

In cazul nostru( romania ) depinde de cat de prost e politistul... in mod normal nu ai voie sa faci gauri in placuta, nu ai voie sa stergi cu acetona acea dunga neagra de pe placuta(asa cum o am eu), sau sa stergi intentionat litere, sau sa impiedici vizibilitatea numarului... sau chestii de genu... facem pe riscul nostru , la fel cum e risc si la folii , indiferent cat sunt sau nu de omologate.

NU intereseaza pe nimeni cu ce ai numarul pus pe masina atata timp cat il ai ! Fie cu suport din plastic ( ca poza de mai sus) , fie Bison ca mine, fie guma orbit , fie scuipat.... e fix problema noastra , in special cand vrem sa il dam jos, sau daca il pierdem sau ne este furat :)

uniquevl 11-05-11 11:38

De astazi am intrat si eu in randul astora cu permis.:joy:

trafy-vr6 11-05-11 11:40

sa il stapanesti sanatos

fan3xxl 11-05-11 11:57

Quote:

Originally Posted by uniquevl (Post 4318491)

asteptam sa`l uzi

lupalb 11-05-11 11:57

sa ai grija de el, ca aia de ti l-au dat tot zic ca ti-l dau cu imprumut.

yg.alex 11-05-11 12:45

felicitari :D

DemonS 11-05-11 15:33

felicitari:P

uniquevl 11-05-11 16:38

Multumesc tuturor baieti .Cu ocazia primei intalniri cand voi veni si eu il udam cum se cuvine. :D

GOGU_VL 11-05-11 18:29

Vand Suspensie FK Reglabila Fata/Spate Vw Golf 3

https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post4319087

Victor_WRC 11-05-11 21:29

Quote:

Originally Posted by uniquevl (Post 4318491)

:lol::lol::lol: cand o fi sa iesi cu masina sa-mi spui sa stau acasa !!!:lol::lol::lol:........Felicitari NUtzule !!! sa dea Domnu' sa nu-l vada garda niciodata ;););)

fan3xxl 12-05-11 01:49

LA MULTI ANI CUCULE, MULTA SANATATE SI TOT CE VREA MUSCHII TAI...cat mai multe cupe si alte trofee

DemonS 12-05-11 08:14

La multi ani Cucu !! Multe impliniri alaturi de ce-i dragi!

Dr.Dre 12-05-11 10:11

La multi ani Cucu !!! Multa sanatate si tot ce iti doresti :D

trafy-vr6 12-05-11 10:12

La multi ani cuce

MiTzA- 12-05-11 15:33

La multi ani 'master' Cucu !

@ nutzu, sa l stapanesti sanatos ;)

mazdoi 12-05-11 18:16

as avea si eu o intrebare , sper sa ma poata lamuri cineva.vreau sa cumpar o masina inmatriculata in bulgaria.a fost inmatriculata pe persoana fizica,romanul care a platit inmatricularea avand procura pe numele lui.persoana respectiva a vandut masina unui alt roman,cu contract de vanzare cumparare,iar acum eu o cumpar de la acesta din urma,tot cu contract.daca nu sunt cel pe numele caruia e procura , am restrictie in a circula cu masina pe teritoriul romaniei?

wehityou1 12-05-11 20:22

La Multi Ani! Cucule:D

trafy-vr6 12-05-11 20:23

nu ai restrictie dar in caz ca iti ridica politia certificatul trebuie cel de pe procura sa vina sa il recupereze iar procura trebuie tradusa si legalizata. la fel si in cazul accidentelor, banii ii ia cel care este pe procura.

ATENTIE: nu se face procura la procura, cine face asa ceva face pe naspa. Procura se face intre TINE si BULGAR fata in fata, nu cu vrajeli de genul: lasa domne ca iti fac eu procura direct cu bulgarul. cel mai bine e sa te duci cu romanul la bulgar si sa stai de vorba, poate are ceva neplatit sau poate masina este radiata . Mai nou ii poti intreba pe cei de la rutiera ...le dai numarul masinii si au statie care iti verifica numarul masinii si tot despre ea.

fan3xxl 14-05-11 09:41

LA MULTI ANI Jenel aka JNR aka RadooM no1....multa sanatate si tot ce`ti doreste muschiu.

MiTzA- 14-05-11 18:25

la multi ani ba !!! pe turbo sistem cum iti place tie :lol:

RadooM 15-05-11 18:15

Multamesc neneaa !!>:D<

narcisvl 15-05-11 20:31

La multi ani radu sa fi sanatos si sa ai tot ce iti doresti!

VL-31-BOG 17-05-11 14:40

1 Attachment(s)
Unde pot gasi acel " plastic/sticla " dintre semnalizare si proiector ( in bara ) pt un glof 3 ? Am pus o poza sa vedeti la ce ma refer.

fan3xxl 17-05-11 15:26

Quote:

Originally Posted by VL-31-BOG (Post 4331355)
Unde pot gasi acel " plastic/sticla " dintre semnalizare si proiector ( in bara ) pt un glof 3 ? Am pus o poza sa vedeti la ce ma refer.

La DEZMEMBRARI!

VL-31-BOG 17-05-11 19:42

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4331447)
La DEZMEMBRARI!

Da, mersi, la dezmembrari am gasit. Initial am postat, pt ca ma gandeam ca are cineva pe aici.

couzin 19-05-11 18:04

Salutare lume aveti vreunu vreo adresa de unde sa iau si eu fast and furious 5 ??? Thank's :twisted:

DemonS 19-05-11 18:10

Lasa-mi o adresa de mail pe privat si iti trimit eu link de download

GOGU_VL 19-05-11 18:17

Sunt discutii diverse, poti posta direct aici :lol: Daca nu e CAM, ci DVDRip, ma intereseaza si pe mine......

couzin 19-05-11 18:20

Downloadul e interzis ;)

DemonS 19-05-11 18:21

Din titlu spune ca este DVD.. nu stiu daca merge sa las direct torentul deoarece este un track-er "mai privat" ca fl...

GOGU_VL 19-05-11 18:26

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4336992)
Din titlu spune ca este DVD.. nu stiu daca merge sa las direct torentul deoarece este un track-er "mai privat" ca fl...

OK....da-ne PM :lol:

CaDDy 19-05-11 18:47

si eu vreau PM cu linkul dacse vede bine filmul...

si apropo .. cat ai dat pe plasticu ala la dezmembrari ?
eu am cumparat nou.. de la piese auto ( 30 de lei ) :-)

VL-31-BOG 19-05-11 22:14

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 4337068)
si eu vreau PM cu linkul dacse vede bine filmul...

si apropo .. cat ai dat pe plasticu ala la dezmembrari ?
eu am cumparat nou.. de la piese auto ( 30 de lei ) :-)

10 RON bucata. Cred ca am iesit convenabil cu 20 de RON. am luat pentru un prieten, maine intra masina in reparatii :)

DemonS 19-05-11 23:09

Quote:

Originally Posted by VL-31-BOG (Post 4337643)
10 RON bucata. Cred ca am iesit convenabil cu 20 de RON. am luat pentru un prieten, maine intra masina in reparatii :)

scump dincolo erea mai ieftin :)
tu nu te bagi sa iti dau Fast & Furious 5 ?

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning