Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

banzay 28-05-10 21:00

Re: Club ESPERO

https://forum.4tuning.ro/newreply.php...eply&p=3394385

Spiderman? Zici ca sunt ochii aia ai figurinei :lol: Si cand e volanul intors la 180 grade zici ca e o fatza dintr-un horror cu vreun clovn. Dar sincer imi place :) ce nu imi place sunt cristalele alea sau ce sunt dar par a avea un rol si ele... Ce scaune sunt alea? Spor la treaba!

mike-fullspeed 28-05-10 21:24

In pozele puse de RD-Woo am vazut si eu prima data cum arata proiectoarele alea mai lungi si motorul ala pe "carburatie" - injectie monopunct!
Bord din ala am mai vazut si e super!:X

Din pacate am ratat Espero ala de v-am zis de el! L-a vandut azi cu 2000 euro! E frumos intradevar dar nu dau 2000 pe un Espero...

Mr.Special 28-05-10 22:53

Salut Banzay scaunele sunt recaro de pe un urs..

Mr.Special 28-05-10 22:54

Baieti cum fac sa-mi pun si eu poza la avatar asa cum aveti voi????

johnsonxxl 28-05-10 23:28

imi place bordul la acel model de espero :X:X:X
@mr.special - te duci sus la user cp si vezi ca o sa iti apara toate optiunile in stanga ..dai acolo la avatar..

jhonny23 29-05-10 09:08

sal la toti ...am revenit si eu dupa o perioada de timp....am reusit sa fac lamboo la amandoua usile am reusit sai dau forma la bara de fata sa fac pragurile(o sa postez cateva poze mai tarziu)acum este in faza de pregatit pt vopsit......am intarziat cu proiectul ca dupa ce era masina chituita toata(asa merg cu ia) ma mai si lovit un prost in fata....asa ca o sa revin cu poze si astept parerile voastre

Rob3rt_espero 29-05-10 09:10

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 3398040)
Salut Banzay scaunele sunt recaro de pe un urs..

Salut domnu', imi place cum ti-a iesit dar o sa fie cam greu de intretinut culoarea alba....as vrea sa imi retapitez si eu scaunele si bancheta dar nu cu piele complet, doar pe margini cam cat crezi ca m-ar costa ?

Merci.

banzay 29-05-10 13:13

@Mr. si cum ai facut cu prinderile alea? Vazusem si eu niste scaune de pe un urs care ma cam incantau :) Poti sa dai niste detalii vis-a-vis de sine te rog?

sex99 29-05-10 13:33

hai noroace am si eu o intrebare aerul si recliclarea are cumva vreo siguranta releu etc ca acum 2 zile am vrut si eu sa le dau drumu si surpriza becurile se aprind la buton dar ele ciuciu :(

johnsonxxl 29-05-10 13:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sex99 (Post 3399203)
hai noroace am si eu o intrebare aerul si recliclarea are cumva vreo siguranta releu etc ca acum 2 zile am vrut si eu sa le dau drumu si surpriza becurile se aprind la buton dar ele ciuciu :(

uite aici sex
Attachment 1494034

Mr.Special 29-05-10 15:10

Salut Rob3rt parca ai id meu de mess daca nu mr_special2007 si vb. Banzay cu prinderile a fost nasol rau am cautat o gramada un tinichigiu care sa se bage la modificari si m-a costat si vreo 3 mil. Mi-a taiat capetele din sinele vechi a sudat pe astea de bmw a fost munca de 7-8 ore. Sfatul meu e sa gasesti intai omul care sa-ti faca modificarea si dupa aia sa iei scaunele.Banzay si oricine vrea sa ne chatuim am scris id meu mai sus pt mai multe detalii

maryus_83 29-05-10 19:16

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 3395669)
Mariusik gusturile nu se discuta....in fine in Bucuresti e o moda cu cristale Svarovski in Slobozia la tine se vopsesc stopurile....la noi in Bucuresti se pune folie pe stopuri. Nu ma deranjeaza ca nu-ti place masina mea ci remarcile tale . Sunt sigur cu ai pe masina ta niste genti de tabla cu capace rupte asa ca nu prea avem ce sa vb noi 2 de tuning.

Ai perfecta dreptate, ma duc sa trag o sarma la capace sa nu le pierd.

Mr.Special 29-05-10 20:28

Mariusik treci si tu la moda bucuresteana foloseste in loc de sarma un "soricel"....e mai trandy ;)

sex99 29-05-10 21:47

copii ce aveti ma :( in loc sa fim ca frati asta e , mr degeaba te superi asa e in tuning nu o sa ti zica toti mereu numai lucruri de bine nu mereu gusturile sunt la fel , asta nu inseamna acum ca incepem sa ne jignim sincer imi plac mult scaunele dar volanul parerea mea e un pic prea shic :D mai frumos deadea un momo sport parerea mea personala fiecare cu masina lui si gusturile lui :D bafta in continuare

Robert_MNW 29-05-10 22:24

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3397723)
Si cand e volanul intors la 180 grade zici ca e o fatza dintr-un horror cu vreun clovn.

Acu daca imi spune careva in care poza e volanul e tare...:-)

Degeaba te superi si faci comentarii ironice...crezi ca trebuie automat sa ne placa ce faci?! Parerea mea este ca volanul e kitch'os rau de tot...la fel si ideea cu pietrele...:rolleyes2e masina sau poseta de domnisoare?!

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning