Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
4 Attachment(s)
Quote:
Originally Posted by sprinter
(Post 3836994)
Face lumea logan cabrio ... ce reaq :))) se poate face, nu mi a atins lonjeroane.. numai ca tanti are asigurare la carpatica :lol: astept si eu sa vad ce se intampla si ce bani imi dau astia de la asigurari.. din ultimile discutii cu constatatoru se ajunsese la o paguba in jurul sumei de 100 mil... si inca mai avea de adaugat repere. Oricum indiferent de situatie o fac ca e masina mea de suflet. Sper ca la primavara sa fie gata si poate ii fac si topic iar sa le inchid gura la astia care comenteaza pe burta goala, intre timp ... strang piese :twisted:
|
te inteleg. pe mine m-a lovit un fane cioaca d-asta cu camionu'. treaba d-aia stupida, eu eram in fata lui, de-a latul, el parcat pe dreapta, cu botu spre mine (intersectie in T). a bagat 1-a, nu s-a mai uitat in fata (vorbea cu niste muncitori de pe trotuar, lucrau acolo) si a plecat. io claxoane, disperare etc, el nimic. inainte. trosc, fix in aripa de spate (ouch!). a trebui sa o schimb, sa o vopsesc (toata masina), chin, durere ce mai.. si una peste alta, aia de la politie au zis ca nu i-am dat eu prioritate si m-au scos vinovat. deci am facut-o pe banii mei, pt modica suma de 66 de milioane, acu 2 ani.
nu a fost impact la viteza mare, doar ce se pusese in miscare, dar nu se mai oprea prostul, m-a impins cre'ca juma de metru pana sa se uite in fata, sa vada ca ma zbateam acolo.
asta e, e fier, se repara! bafta cu ea, s-o vedem pe roti intreaga!
pics before/after.
|