Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/88517-trucuri-secrete-info-stiam-e36.html)

sprinter 23-11-10 10:43

Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3835932)
si nu gasesc sa cumpar de la magazin de piese auto ?

Ba da trebuie sa le gasesti... nu ai de ce nu.. nu se gasesc chiar pe toate drumurile dar un magazin de piese auto ar trebui sa aiba tone.

trafy-vr6 23-11-10 10:43

le gasesc direct turnate asa ?

sprinter 23-11-10 10:44

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3836397)

dap :D sunt "monobloc"

trafy-vr6 23-11-10 10:47

multumesc, raman dator , cand vii la valcea anunta-ma:D

sprinter 23-11-10 10:51

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3836408)
multumesc, raman dator , cand vii la valcea anunta-ma:D

Stai ma linistit :)))))) nu cred ca am cum sa ajung prea curand, ca nu mai am cu ce ... asa ca mai deraba da tu un semn pe aici si te scot la o shawarma :)))

trafy-vr6 23-11-10 10:52

aha...daia din dristor:))

mistreku 23-11-10 12:35

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3836422)
Stai ma linistit :)))))) nu cred ca am cum sa ajung prea curand, ca nu mai am cu ce ...

ce-ai facut mah cu masina?

sprinter 23-11-10 12:39

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 3836654)
ce-ai facut mah cu masina?

I am dat de am julit o :)) M-am intalnit cu o blonda in trafic, asta ca rezumat

mistreku 23-11-10 13:58

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3836666)
I am dat de am julit o :)) M-am intalnit cu o blonda in trafic, asta ca rezumat

dincolo de puterea umana de reparatii? :)) adica o dai la fier? chiar nu se mai reface? nu poa' sa fie asa nasol..

GOGU_VL 23-11-10 14:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3836397)

Trafy, asta e becul.....daca vrei, vino la garaj si'ti dau un bec jos si te duci si'ti iei noi....iar daca iti trebuie doar un bec, poate gasim p'aici ;)

trafy-vr6 23-11-10 14:34

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3836931)
Trafy, asta e becul.....daca vrei, vino la garaj si'ti dau un bec jos si te duci si'ti iei noi....iar daca iti trebuie doar un bec, poate gasim p'aici ;)

imi trebui 2 nene pt semnalizari....data trecuta tot tu mi-ai schimbat toate becurile de la ceasuri dar acuma vad ca s-au ars doar astea 2.....cat ma costa sa imi schimbi iara pe astea 2 ?

sprinter 23-11-10 14:48

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 3836888)
dincolo de puterea umana de reparatii? :)) adica o dai la fier? chiar nu se mai reface? nu poa' sa fie asa nasol..

Face lumea logan cabrio ... ce reaq :))) se poate face, nu mi a atins lonjeroane.. numai ca tanti are asigurare la carpatica :lol: astept si eu sa vad ce se intampla si ce bani imi dau astia de la asigurari.. din ultimile discutii cu constatatoru se ajunsese la o paguba in jurul sumei de 100 mil... si inca mai avea de adaugat repere. Oricum indiferent de situatie o fac ca e masina mea de suflet. Sper ca la primavara sa fie gata si poate ii fac si topic iar sa le inchid gura la astia care comenteaza pe burta goala, intre timp ... strang piese :twisted:

mistreku 23-11-10 15:31

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3836994)
Face lumea logan cabrio ... ce reaq :))) se poate face, nu mi a atins lonjeroane.. numai ca tanti are asigurare la carpatica :lol: astept si eu sa vad ce se intampla si ce bani imi dau astia de la asigurari.. din ultimile discutii cu constatatoru se ajunsese la o paguba in jurul sumei de 100 mil... si inca mai avea de adaugat repere. Oricum indiferent de situatie o fac ca e masina mea de suflet. Sper ca la primavara sa fie gata si poate ii fac si topic iar sa le inchid gura la astia care comenteaza pe burta goala, intre timp ... strang piese :twisted:

te inteleg. pe mine m-a lovit un fane cioaca d-asta cu camionu'. treaba d-aia stupida, eu eram in fata lui, de-a latul, el parcat pe dreapta, cu botu spre mine (intersectie in T). a bagat 1-a, nu s-a mai uitat in fata (vorbea cu niste muncitori de pe trotuar, lucrau acolo) si a plecat. io claxoane, disperare etc, el nimic. inainte. trosc, fix in aripa de spate (ouch!). a trebui sa o schimb, sa o vopsesc (toata masina), chin, durere ce mai.. si una peste alta, aia de la politie au zis ca nu i-am dat eu prioritate si m-au scos vinovat. deci am facut-o pe banii mei, pt modica suma de 66 de milioane, acu 2 ani.

nu a fost impact la viteza mare, doar ce se pusese in miscare, dar nu se mai oprea prostul, m-a impins cre'ca juma de metru pana sa se uite in fata, sa vada ca ma zbateam acolo.

asta e, e fier, se repara! bafta cu ea, s-o vedem pe roti intreaga!

pics before/after.

sprinter 23-11-10 15:49

3 Attachment(s)
Mama... nasol pe tine te-a ars ca in filme, mai stiu pe cineva care a patit o chestie de genu .... era blocat in intersectie si a dat un prost in el, acelasi rezultat cu al tau.

Uite si opera mea de arta... stanceworks.com :))

mistreku 23-11-10 17:23

mda, ai cam sifonat-o si tu un pic. :D dar se repara. cred ca daca le iei SH nici nu costa exagerat de mult. mai scump o sa fie cu vopsitul. pe mine acolo m-au crapat.

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning