![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
in 30 de minute de vorbit, cred ca aduni 1000 de idei :) iar de pe forum... dintr-un topic de 10 pagini.. maxim 15-20 de idei pentru ca mai sunt si spamuri...
|
Quote:
Azi nu pot sa iti spun ,dar maine iti zic cand si unde sa ne vedem in week-end...OK? |
ghizmo vi vineri la intalnire cu masinuta ca tare as vrea sa vad si eu ce ascunde :>
|
Quote:
|
ar fii bine sa vina chiar maine la intalnire.
asa suntem si mai multi si poate sa si faca o idee mai buna fata de acest proiect. te asteptam boby |
Quote:
|
putem pica la intelegere... la o cofetarie ceva...
|
ar fii bine sa vina chiar maine la intalnire.
asa suntem si mai multi si poate sa si faca o idee mai buna fata de acest proiect. te asteptam boby De intalnirea aceasta vorbeam,noi doi vorbim maine unde ne vedem... |
Pai ne vedem toti in acelasi loc, ca nu prea e timp si de una si de alta...
|
Quote:
Pot participa si fete? |
Este o intalnire a membrilor Inferno Motorsport impreuna cu invitatul nostru Bobby_hnt. Te intereseaza discutia? sau pentru ce anume ai dori sa participi?
|
Quote:
Mersi oricum |
Evo-JR mi-a propus sa particip pentru a afla mai multe detalii referitoare la DRAG.Daca sunt invitat,ma simt ONORAT si mai mult ca sigur voi veni pentru a ma informa mai bine.Cand pista v-a fi gata oricine va putea participa.Doar suntem toti egali...Nu?
|
bineinteles, cory27 a nu a fost clara iar eu nu am inteles la ce se refera.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning