![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
In telegraf scrie k tiru era de vina k pur si simplu a intrat in tico... http://www.telegrafonline.ro/1213390...de_un_tir.html
|
a fost joi noapte accident nasol in mamaia ...masini aruncate in boschetzi sange etc ...stie careva ceva ???
si inca un accident... tomis cu aurel vlaicu un bmw negru nu ma vazut bine ca eram in mers era doar masina abandonata ...nu stiu ce s`a intamplat dar am poze cu bmw`ul cand le scot le pun ... |
e de acum cateva zile accidentu cu bmwu. a intrat intrun caddy ce facea stanga. probabil ca ala din caddy a taiat pe contrasens si ala cu bmwu sa dat el mare si tare, a plecat pe rosu si repede si la prins.
|
2 Attachment(s)
|
ma mir ca nu l-au furat inca
|
--------------------------------------------------------------------------------
"acea" dacie a facut raliul dunarii pe canalu de la ecluza la navodari ,viteza + lipsa de aderenta => o mica baie in canal , era la uscat poze cu ea in apa nu i-a ars nimanui sa faca ca se strofocau s-o scoata au prins-o pe mal dute la navodari p canal ... incearca si u un raliu cu frane doar p fatza....si dupa o sa t intreb si eu p tine cum ai ajuns cu ea in canal... :)))) |
pai si daca aveai frane dor pe fata ce cautai sa faci raliu?
|
duminica dimineata in jurul orelor 4 si 30 min in curba la Ibiza Summer Club din mamaia sat 2 bmw x5 si un mert s class trase pe margine.se pare ca primul x5 din colana de culoare alba ar fi agatat un grup de oameni de pe margine.am vazut 3 victime din care unul parea mai serios.poze nu am deoarece lumea nu era tocmai fericita in zona.precizez ca acea zona este foarte nenorocita mai ales vara din cazua petrecaretilor care pleca aburiti de la club pe jos spre mamaia sau camping-uri si lipsa totala a luminii pe strada.aveti grija in speciala sambata si duminica dimineata la pietoni. si acum putin off topic....ce sa intamplat cu userul meu vechi????poate imi va raspunde cineva.numai bine tuturor
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
iorga cu lahovari - pompieri vs jetta
|
victime ceva?
|
femeia din dreapta mai nasol .... soferul nimik grav !!!
|
Am vazut azi la intersectia Ion ratiu cu Tomis o fabia breack si un logan rosu de la Streetvision. Stie cineva ce e cu ele?
|
azi pe varianta la campus un grav accident de circulatie a avut loc...un motociclist si-a pierdut viata...a zburat peste 100m in aer,martorii spun k a fost o privelishte grozanica la fata locului...motociclistul se pare k era din bucuresti
dumnezeu sa-l ierte...condoleante familiei...si aveti mare grija |
1 Attachment(s)
capitol - langa tabu - matiz pe trotuar ... sper ca nu a luat pe cineva pe trecere...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning