![]() |
|
Re: Club CIELO
dar de ce nu indoi aripa?si arata bine si scapi de uzatul cauciucului
|
Este deja indoita buza din interior dar la un balans mai mare sau greutate freaca. Mai am de terminat niste chestii pt masina (xenonul, cauciucuri si alte maruntisuri) dupa care ma apuc de tinichigerie care o sa includa si rezolvarea problemei de pe spate.
|
da bun asa....
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
un schimb de faruri si o diferentza?;))
|
Tuning pe masina mea o sa pot spune ca fac atunci cand o sa incep sa umblu pe la suspensii si motor, pana atunci am aranjat-o putin :D Va prezint Nexia mea, 1,5 DOHC 16 v :) Urmeaza clean look pe bari, aripile spate un pic evazate, folie complet pe luneta, filtru sport, suspensii sport , grila radiator sport si....om mai vedea noi :)
|
10 Attachment(s)
ete si pozne :D :
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stock ;)))
|
Quote:
|
Ma tu imi furi ideea cu vopsitul ramelor in rosu...Si eu am vrut sa mi le fac rosii dar facusem deja semnalizarile negre si nu mai dadeau bine pe urma.
|
Quote:
|
Atata timp cat este pentru etrieri si dat vreo 3 straturi v-a tine. Iar inainte de asta da-l putin cu smirghel fin si cu plastic primer. Eu nu am mai facut ultimele doua lucruri si a tinut (nu am facut pentru ca nu aveam) dar este mai bine sa le faci.
PS: eu am doua rame in casa gata scoase din far :). |
Quote:
|
ma petrica.eu ziceam sa ti le dau pe ale mele sa le facu cum vrei tu...ca ale tale au angel`urile in ele si sa nu mai demontam farurile pt aceeasi chestie ;)) stai sa le desfaci si tu si eu pt angel..farurile mele nu au nimic.la farul drept iti iei de la al tau kestia aia de vine in fata becului k eu am rupto..atata tot.nu imi transpira faru nu e spart nimic
daca te gandesti imi spui ... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning