![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
baga si tu un s54b32 cu cateva turbine pe el vezi daca ajungi la 2000 cp..teoretic e posibil...:)))
|
Quote:
|
Daniel lasa prostiile astea cu 5.0 , 4.0 ... ti-am zis i-a 1.8 M10 ala al meu ca e treaba cu el ... e facut in Suedia la VEMS :D !
Fortaaaaaaa ! |
Quote:
Ce dreq te gandeshti asa pesimist.....sunt FORTZA URSII! |
pai ia incearca si un motor de M5 E39! Poate se potriveste si compresorul pe care deja il ai! Eu zic ca o sa fii multumit!
|
eu zic sa incerci un m5 e34,3.6 sau 3.8 kompresor;)
ai fi si unic,si 6 pistoane:) si zeu :D la 402 m |
unic nu ar fi, nici zeu pe 402m. daca nu stiai, marian ,se lucreaza la un m5 e34 cu target de 1000CP.
|
Quote:
|
Quote:
iar "zeu" este gluma mea cu dany pe care nu prea o "intelege lumea":) |
Quote:
|
maine cand vin sa livrez ursu vezi ca o sa vin si cu tarafu de lautari dupa mine.....il dam jos pe neste melodii d-alea live........ca doar na...sintem tigani...:)))))
|
4x4 rulz :-"
da pana atunci uite un exemplu bun tractiune spate: https://www.youtube.com/watch?v=Itq8_tIIDxQ |
plecati frate de aici cu 4x4 :D spatele este vis;)
eu nici un vreau alta masina.niciodata nu voi trada tractiunea spate:D eu daca nu o simt cu o ia in lateral nu ma simt bine |
3 Attachment(s)
frate numai de motoare vorbiti ????...hai si cu partea vizuala un peek...de exemplu uite cum au iesit capacele de motor dupa G-POWER care akm sunt ale lui Dan...rosu de seat ca e mai aprins cu albastru sidef tot de seat .. ce ziceti ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning