Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

askhy 29-06-09 16:48

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2447527)
Puteam sa jur ca incep unii cu de/ale lor......nu ai ce sa le ceri k normal dak dai un poliş, pui o folie si niste jante, gata ai masina tunata si apoi iti dai cu parerea despre altii....

Mariusica, stai calm, nu te enerva :rolleyes2:rolleyes2

DarkDevil666 29-06-09 16:51

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 2438344)
cu tot ce ai zis mai sus,de la 105 cp ai ajuns la 135 cp? tu cum ii calculezi?pune pe dyno, fa o poza si posteaza aici,sunt curios..inseamna ca eu dl 116 ajung f.repede la 150 doar cu, "cativa" bani :)

consider k e problema mea cati cai am pe masina si cat vreau sa o duc.....masina o fac doar pentru placerea mea de a conduce si nu pentru parerile altora...si nu tre sa dovedesc nimic nimanui

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2447529)
Mariusica, stai calm, nu te enerva :rolleyes2:rolleyes2

sati calm ca nu ma agit si nici nu ma enervez, doar ca de unii doar vorbele sunt, fapte?..: 0

askhy 29-06-09 16:56

Da un clic pe semnatura la mine "full throttle piatra neamt", intra pe forum si de acolo stii tu, (it is for RedLine to) :D

DarkDevil666 29-06-09 16:57

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2443549)
Lasati copilul in pace... in lumea lui se poate... :P

asta sa fie o parere de psiholog in lumea lui.....nicidecum de unul care a mai vazut motoare sau are vreo idee despre asha ceva

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2440811)
zi-mi si mie cam citi cai cistig daca pun 2 radiatoare la NT 69 FLP ,motorul este de 2000

si subaru lu FILIP avea pistoane forjate din fabrica si tot au crapat
lui pizduta la corado dupa citeva forje au crapat 3 pistoane

......Nu pot k sa/ti raspund la intrebare pt. k nus mecanic si nu am invatat doar pentru atat :-P
...problema e ca dispun de bani indeajuns k sa/mi modific masina dupa placul meu si sa fiu eu multumit de ea, nu de parerile altora
P.S....si in orice caz nu o sa apelez la un mecanic de cartier sau la un simplu vopsitor....

buddy_lexx 29-06-09 20:23

Quote:

Puteam sa jur ca incep unii cu de/ale lor......nu ai ce sa le ceri k normal dak dai un poliş, pui o folie si niste jante, gata ai masina tunata si apoi iti dai cu parerea despre altii....

nu trebuie sa te superi si sa te aprinzi ..pentru ca odata ce postezi ceva pe acest forum unii or sa te felicite..altii sa te critice.. e si normal ca unii sa te aprecieze si altii sa iti ceara anumite detalii/dovezi!
Bafta!:D

AnDrEiCa 29-06-09 20:24

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2448167)
nu trebuie sa te superi si sa te aprinzi ..pentru ca odata ce postezi ceva pe acest forum unii or sa te felicite..altii sa te critice.. e si normal ca unii sa te aprecieze si altii sa iti ceara anumite detalii/dovezi!
Bafta!:D

Ma Alex i-a maine sa vii tu cu o poza de la testul dyno ca eu nu te cred ca ai 60 de cai pe masina ta:))

EDC_cip 29-06-09 20:36

Quote:

acuma ar fi bine sa te enervezi u si sa ne arati cum e o masina tunata ...;)

ps:sau cred ca a ta e tunata.. ca daca ai luat si premiu la suceava :oops:

AnDrEiCa 29-06-09 20:38

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2448209)

Nu mai fiti ma rai cu omu...a gresit si el cand a zis ca poate sa ii dubleze puterea...dar nu trebuie sa ii sariti in capp....si daca a luat remiu la suceava a luat pe munca lui.....Bafta si tia la premii ca ai masina frumoasa

buddy_lexx 29-06-09 20:42

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2448209)

daca ramaneau baietii cu masinile de sambata...se schimba total situatia ;)

EDC_cip 29-06-09 20:43

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2448216)
Nu mai fiti ma rai cu omu...a gresit si el cand a zis ca poate sa ii dubleze puterea...dar nu trebuie sa ii sariti in capp....si daca a luat remiu la suceava a luat pe munca lui.....Bafta si tia la premii ca ai masina frumoasa

parerea mea casa afirmi asa ceva.. trebe sa te uiti la tine si dupa sa afirmi ce ai de afirmat.. parerea mea .. inchei .. sport la tunat ..

buddy_lexx 29-06-09 20:44

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2448231)
EDC_Cip :daca ramaneau baietii cu masinile de sambata...se schimba total situatia ;)

AnDrEiCa.. nu`i vorba ca s`a luat lumea de el.. a inteles el gresit treaba! asa`i pe un forum de specialitate.. lumea intreaba..cere justificare ca asa oricare spune orice..

Jok3r K10 29-06-09 20:50

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2446944)
oficial..ne strangem toata comunitatea vinerea la ora 19:00 la parcarea stadionului municipal :D

si oficial in poligon:D

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2447561)
asta sa fie o parere de psiholog in lumea lui.....nicidecum de unul care a mai vazut motoare sau are vreo idee despre asha ceva

......Nu pot k sa/ti raspund la intrebare pt. k nus mecanic si nu am invatat doar pentru atat :-P
...problema e ca dispun de bani indeajuns k sa/mi modific masina dupa placul meu si sa fiu eu multumit de ea, nu de parerile altora
P.S....si in orice caz nu o sa apelez la un mecanic de cartier sau la un simplu vopsitor....

Fratioare ....nu lua foc asa degeaba....tu ai spus niste lucruri destul de imposibile si asta ai sa vezi pe parcurs si te rog eu incearca sa nu mai jicnesti lumea care vrea sa iti arate un adevar...;)

AnDrEiCa 29-06-09 21:32

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2448234)
parerea mea casa afirmi asa ceva.. trebe sa te uiti la tine si dupa sa afirmi ce ai de afirmat.. parerea mea .. inchei .. sport la tunat ..

Acel "tine" insemnand mine, sau baiatul cu Bora?

B16SIX 29-06-09 22:12

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2447561)

sa inteleg ca masina ta e facuta la 1 firma cu renume de prin germania
sau poate la MAF tuning si nu-mi dau eu seama

NT79UFO 30-06-09 06:08

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2445392)
mi se pare mie sau te`am vazut azi prin maratei .. mai precis.. spalatoria aia auto de pe centura??? tu erai?

Sigur nu eram eu,desi mi-as fi dorit sa fiu pe-acasa in vara asta.Eram prin Chicago la ora aia poate:D Apropo,cine are ceva poze cu fostul meu Vento NT 79 UFO?Nu mai am nici o poza cu el(n-am avut prea multe si le-am pierdut si pe alea:sad: )

All times are GMT +2. The time now is 23:54.

- Copyright 2026 4Tuning