![]() |
|
Re: Caut melodie! :)
3 Attachment(s)
cine stie cum se cheama melodia care se aude in fundal la cribs(mel1.1 si mel1.2) si ce din reclama de la pepsi(mel2)?
|
Muzica care a fost prezenta in cadrul emisiunii MTV DJ Awards 2007 la Sibiu o are cineva ? :D ms anticipat
|
Au fost mai multe ...
Poate spui care anume ? In ce momente ? |
Pei cam toate mixurile in special mi-au placut si scraciurile :D Pacat ca nu fost nominalizata si trupa Iio sa participe :(( canta super ! Mustang urca mama ce ai :D nu conteaza :D ... ms
|
Quote:
Jay Joy ? |
Dap , Paul daca le ai , sau oricine alt cineva il rog sa le urce pe site :D ms
|
In afara de cei mai sus au fost :
Blank & Jones Mr Sam Jjoy Lordz of Fitness Muzica ( o parte ) : Suie Paparude - Armada verbala Activ ft Optik - Feel Good Neatgroove ft Rocca - Scream Seturi de muz : 1.OPTIK @ Liberty Parade 29 iul 2007 2.Rosario Internullo & Optick @ Gossip Bucuresti 11 nov 2006 3.Raresh @ Kristal Summer Club 18 aug 2006 Piesa anului : 1. FEDDE LE GRAND - Put Your Hands up for Detroit 2. Ame - Rej 3. Outwork - Elektro Info le-am luat dupa site :D Acum puteti uploda melodiile ... |
OptiCk @ Liberty Parade 2006 - ca liberty parade 07 ie anu' asta prin iulie
a mai fost si camille jones - the creeps ca piesa ... vezi ca ie si pe forum piesa ... si ame - rej si fedde le grande - put your hands up for detroit ... mai da si tu un search inainte sa ceri ;) |
caut si eu o melodie mai demult fratilor dar nu o gasesc ,piesa se numeste redline da nu stiu cine o canta ,insa are multe burnouturi ,ambalari de motoare etc ,daca o are careva sau stie cine o canta sa posteze !!! multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
eu asta am gasit |
Quote:
|
Quote:
|
melodii de la buddha bar 9 plz :D orice aveti
|
vreau si eu mel aia din reclama cu pepsi max cam asa zice"dam dam" o are cineva>?
|
1 Attachment(s)
caut si to o melodie am auzito la MTV DJ Awards am si o inregistrare pls help me daca puteti ms :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning