![]() |
Re: Club astra bertone
@stelian .. pai weekend-ul asta mergem la sinaia pe traseul de DH .. coboara pe toata lungimea telegondolei .. este facut anul trecut de cand a fost concursul .. fix cat sa urci cu telegondola si sa te dai :)
@fastboy .. pai daca vrei sa ajungi la stage 3 .. atunci nu te mai uita la BCS stock .. nu are rost .. @florinike .. de unde sa iau si io man rulmentii aia dintre flansa si capul amortizorului? imi trebuie neaparat un set .. hai man ca daca are vointa .. ajunge repede la stage 3 ... |
florinike stii bine ca nu risc nimic doar punand turbina, doar am mai vb de asta nu inteleg de ce zici ca risc, in fine restul intercooler si altele vor veni si ele cat de repede, nu intr un an doi, stii cum e, e mult pana incepi
|
starter am eu 2 rulmenti noi. Ne intelegem noi la bani :D
|
florinike arunca un ochi aici in legatura cu treaba aia cu bcs ul
http://www.astraownersclub.com/vb/sh...199840&page=15 |
deci ideea e sa inchideti "la naiba" bcs-ul de langa clapeta de acceleratie,FPR, folosind un T ca sa aveti full boost continuu, valabil mai ales pt "remapati"8)
|
Cine poata sa imi zica si mie de unde pot achizitiona o bara de Astra G OPC?La un pret rezonabil cat de cat?Multumesc anticipat :)
|
noua sau sh?
|
si sh ar fi buna,acuma depinde in ce stare se afla...
|
@gigi_x .. da man vorbim :) .. vreau rulmenti neaparat...
@FastBoy .. pai daca inchizi DV-ul oem normal sa inchizi circuitul in alta parte .. il legi prin FPR .. @raul69 .. eu pot sa iti aduc din fibra daca vrei .. copie fidela .. doar de vopsit sa mai ai treaba .. |
|
m-ar interesa preturile fie ca sunt din firba sau nu,fie ca sunt sh sau noi
|
asta e sh..si am gasit-o la o licitatie din afara (momentan este la 400 euro)
Material: ABS |
Asta am vazut-o si eu,dar sincer pararea mea ca la 400 euro imi cumpar noua originala cu tot cu grila/faruri ceata/vopsita in culoarea care trebuie.
|
Quote:
|
@Raul69 .. sincer nu stiu daca gasesti la 400 noua fara proiectoare si alte brizbriz-uri .. dar mai cu totu ..
aia la licitatie am vazut-o si eu .. dar o sa sara de 450 - 500 pana la final .. :) aia din fibra este cam 1000 Lei. @florinike .. man mai traiesti? ti-am dat un e-mail ieri dar nu ai mai raspuns .. am rezolvat aia .. astept sa imi confirme ca s-au transferat banii si sa activeze contul :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning