![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
ce sa zic:D te-a dresat bn cn te a dresat...eu am fost pus intre ciocan si nicovala...si inafara de bani nu i-am cerut nici un fel de cadou...ba multe din ele i le-am pus in poarta...stiu...nu o iei in brate..nimeni nu o ia...sunt eu nebun ca ea dupa 2 zile de despartire se combina cu unu doar ca sa ma uite...dupa relatie de 9 luni...eu am zis intradevar vorbe...dar ea a facut fapte...crede-ma....sunt mult mai dureroase faptele ;) eu nu i-am facut nimic...nu e vina mea ca-mi da mesaje si cand ii raspund ii arata acelui personaj....si posibil ii zice:'iauite,iar ma cauta'......pot demonstra ca ea m-a cautat dar n-am chef sa-mi aud vorbe...ca vezi Doamne ma bag eu in relatii cum facea cineva acu ceva timp :-j.....am salvate conversatii si tot felul de mesaje in telefon(just in case)...si pentru culturile voastre generale...n-a sunat-o nimeni pe luanda...stiu....are obiceiul sa faca din tantar armasar...e ceva normal.eu am multe dovezi care pot arata cine pe cine a cautat si cat timp ;) eu din cate s-a observat m-am retras si am lasat-o in pace...desii candva o iubeam...si nu putin...Dumnezeu va avea grija de toate cu siguranta...chiar daca unii nu cred in EL...numai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si toate astea pentru o fata..intrebarea care imi vine in minte e: oare se merita???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dand relpy la ceea ce spun "ei" le arati ca-ti pasa si gresesti ;) demontreaza-le ca esti cel cu capul pe umeri si vezi-ti de viata ta,fete sunt destule,slava domnului de ele nu ducem lipsa :D app: indiferenta doare mai tare decat un reply ;)
|
:)) si banuiesc ca de la ea sti povestea,nu? ea probabil te-a pus sa-ti si faci cont aici...totul se leaga...de ce nu o pui fata-n fata cu mine sa vedem cine ce-a facut si de ce...pe ea o cunosti...pe mine nu...nu stiu ce ti-o fi bagat in cap despre mine...oricum nu lucruri bune
|
Quote:
|
join date Feb 2010.are 1 post si 19 ani.sunt vecini la tara.nu ti se pare ceva in neregula in toata formula asta?naviga din greseala pe forum si a vazut povestea ta dupa care si-a facut cont sa spuna si porvestea ei?sau cum , ca nu prea inteleg :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning