![]() |
Re: Comentarii lucrari!
*kerosenburn3r - eleronul ala nu pare deloc real, este pus stramb iar reflexia de pe geamurile laterale e miscata (asa am impresia)
*TazAless - puteai sa pui in gurile de aer niste plasa ... decat sa innegresti tot... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
frate pun si eu masina de concurs
nu mi-a iesit cum vroiam dar sunt multumit unele piese sunt nevlare pt ca eu am toate pozele cu masini la 1024 |
originalul cred ca il aveti si voi
|
2 Attachment(s)
Opel astra caravan '92 ce parere aveti... este cam a treia masina modificata de mine
|
Quote:
oricum...nu trebuia sa pui scaietele ala d p parbriz, reflexia d p portiera e prea opaca, patternu d carbon nu se mai vede la distanta sau in lumina si trebuia sters, si spatele cam pluteste....in mare e frumos:rolleyes2 |
nu am stiut ca se mai voteaza si pe forum
scuze lasa ca nu mai particip ca si asa sanse nu prea am |
Quote:
bravo kolegu!! |
2 Attachment(s)
mercy Ad1 :D ma bucur ca iti place ....
Sper sa va placa si Suby asta este facut cam in graba |
2 Attachment(s)
hihihihihihihi :lol:
|
la subarul ala jentile nu merg deloc,opelul e chiar misto
|
in curand.....incurand va veni o masina shi d la mine ceva facut aproape in totalitale brush:):):)
|
2 Attachment(s)
Un brush...:oops:
|
jantele nu prea se potrivesc si plasa din masca si spoiler nu sunt deloc reale....
|
2 Attachment(s)
opel tigra .... pareri ....
|
frumos .... dar la vopsitorie stai nasol ar trebuii mai multa luminuozitate + janta spate este neclara
|
2 Attachment(s)
A doua masina facuta in totalitate din brush ;)
|
2 Attachment(s)
vw golf 4....
|
*maskt - puteai sa scoti numarul iar pragul nu e real
*GolfTuning - nu iunteleg de ce ai ales o poza asa mica....ar fi trebuit sa cobori masina |
da...dar poate maskt a vrut ca masina sa fie cu numar :lol:
|
golful e super dar reflectia aia de pe parbriz e prea puternica
|
2 Attachment(s)
SSLAUTT! Asta e mashina mea! Nimic special! Sper sa va placa!
Am folosit si o smecherie ca sa iasa punctuletzele alea din imagine si pe bodykitul care e brushed....sper sa comentatzi. Peace! |
Quote:
|
pai nu am ce lectii sa-ti dau....incearca tutoriale de aici: http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm aici sunt destul de multe...cat despre brushing, fa-ti un layer nou, numeste-l "LINES" si traseaza linii (verde tzipator sau rosu..depinde ce culoare e mashina) deci, traseaza linii cum ai vrea sa fie bodykitul! Eu, de exemplu, nu mai flolsesc linii, eu fac un layer numit "BRUSHING" si fac acolo forma care ash vrea-o si apoi fac reflectzii, etc. Cam asta e....Si eu am exersat mult, si sunt multe mashini brushed pe care nu le-am postat, si nu cred ca le voi posta vreodata! Continua sa exersezi Maskt si mai mult ca sigur vei reusi! mersi pentru comentariu! Altcineva?
|
altceva...de unde ai plasa ?
|
1 Attachment(s)
Plasa o am de pe Rinspeed Chopster...un Cayenne modificat! Uite si poze! Dak vrei mai multe, cauta aici: http://autowp.ru/rinspeed/chopster/ si vezi ca cautzi si la alte modele....pozele par mici cand iti apar, dar trebuite sa dai click pe ele ca sa se vada mari....mie mi se pare cel mai TARE site cu poze din LUME! Shic alitate si Rezolutzie. Succes la cautat! Dak mai ai nevoie de ceva posteaza!
|
Ms mult pt tot !
|
1 Attachment(s)
Am observat niste greseli...
|
:lol: nu e simetrica :lol:
|
2 Attachment(s)
Bmw e30 Burn !
daca cumva nu vedeti soferu nu va intrebati unde e ! pur si simplu a fugit ... si a lasat marmotele cu frana si cu acceleratie si vad ca se descurca bine ! ps: Astept comentarii si mai ales PARERI :) |
2 Attachment(s)
pareri ? :D
|
tazaless- pleoape cam mari(parerea mea) :P, opacity mai putin la vinyluri
golf tuning-superb.. bv ;) ! :O |
daca lasam opacity mai putin nu se mai vedea :lol:
yo zic ca e bun... oricum mai astept alte pareri |
rama geamurilor e prea neagra,prea inchisa,janta spate e plata si nu pare reala,aia din fata mai merge,plasa din departare nu are umbre,la aripa spate ai uitat o pata grii si una pe cauciuc,iar pleoapele mie cel putin mi se par asimetrice,si nici nu dau prea bine
|
tare rau golfule :peace: :peace: :tenisclap
|
Quote:
|
Quote:
eu am vruts a le fac asha.....nu ati vazut niciodata mashina de curse cu chestii din astea? cu un singur halogen, sau cu o aerisire in far? Altceva? |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
pareri astea...
|
GolfTuning - super marpha masina.... singurul lucru care nu se potriveste e oglinda (ciudata rau) +ca vechea se reflecta pe vopseaua masinii si nu se potriveste cu cea noua
TazAless - plasa e nepotrivita iar ramele geamurilor sunt foarte negre |
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning