![]() |
Re: Dacia PTM
tot ce scrie mai sus ma costat 20 ron :D la un doctor in dacii :))
|
ba mancate-as m-ai terorizat. fite-ar dacia a dracu...da-mi un telefon si nu o mai incarca cu chit..adu-mi o usa si iti fac eu shaved ca la carte cu FIER nu cu CHIT!!!
|
5 Attachment(s)
Quote:
cateva poze de azi:) |
maa nebunule dak tot le-ai dat jos "ceasurile" de ce nu le-ai facut ca la carte ai vopsit decat plasticul ala..cand v-a intalniti la polivalenta sa vin si eu ?:D
|
ceasurile asa erau...oricum se dau si se pun foarte usor:D
|
Ba mancame-ai uite-te ca cica te-am filmat si pe tine:lol::lol::lol:!!!
https://www.youtube.com/watch?v=2JZ7t...eature=channel |
e cox :D
|
1 Attachment(s)
Uite un om mic:lol::lol::lol::lol::lol:!
|
al draq om esti tu ma :lol::lol::lol:
|
Io nu sunt om :lol::lol::lol:!!!
Dupa nume iti dai seama...Grin...suna mai ALIENesc:lol:!!! |
pana la urma in clipu ala apar numai la inceput :lol: dar oricum a fost cateriinca aseara tot drumu ala prin oras mers in coloana cox :)))
|
Da, chiar a fost misto aseara sa moara gibilan :)) misto alergatura,mai ales la big acolo cand s-a pus verde la aia si te prinsese in intersectie si faceai slalom sa treci intersectia si garda era a 2-a masina in fata noastra :D:D:D
|
ptm`ule sa marci banii sapt asta marcam masinile !!! maine vin la tine sa rezolvam si la mn problema aia ... akm sunt in buc :) sa fie fortza !
|
Quote:
PS: am spart galeria de evacuare azi :( daca are cineva galerie de vanzare pt. berlina injectie sa ma anunte) |
Quote:
|
da man..ti-am dat add pe mess :D
|
Quote:
|
ok...
|
Nu imi plac rotile .. in rest este ingrijita mie singer imi plac oglinzile !
|
Quote:
|
taie si tu rama aia si o sa iasa si la tine usor :D
|
14 Attachment(s)
azi am schimbat galeria de evacuare cu cea de la DVL :D si am refacut tot traseu dinou
|
bine ca ai rezolvato :D...si si fara catalizator :>
|
Quote:
Se aude bine masina, acum am vazut de ce, ai traseu "la liber":lol: misto, sper ca ai ridicat si tu traseul cat mai mult sa nu mai ai probleme pe viitor:) |
catalizatorul e la locu lui,in principiu problema provenea de la catalizator care imi tragea traseul in jos neavand tampon..i-am facut niste improvizatii si sta tot traseul foarte bine acum:lol:
|
dar de ce ai dat si demarorul jos ca sa schimbi galeria nu stiu:|....mergea scoasa si cu el acolo nu te incurca cu nimic...
|
ba ma incurca, la un surub,n-am avut prelungitor la crichet si m-am chinuit cu o cheie cu cot:sad:
|
Ok bn esti iertat ai o scuza...:-P :lol: :lol: :lol:
succes in continuare cu PTM-u...;) |
1 Attachment(s)
ptm criminalu :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
|
da frate omu e sadic =)), vaneaza porumbei din mers :))..n-are pic de mila..macar dupaia ati pus de un gratar?
|
Quote:
|
bai ce oameni:shock: ar fii in stare sa te bage in puscarie cu dovezi concludente:lol:
|
Quote:
:))) |
cioara a omorat porumbelu:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
asa ca sa nu moara topicu :D
:arrow: |
:> United Team Racers :> ptr ca asta suntem !
uniti ! |
foarte asrtistice cele 2 poze cu cosu de gunoi fix pe mijlocul masinii... nu puteai sa faci si tu poza din stanga?
|
Imi place foarte mult cum arata masina,destul de mult lasata, cu stopurile alea 2 culori cu folia:-P daca ai si vopsio ce bine ar fi:-P
Bafta cu masina, poate asculti sfatul meu si-ti faci si tu un set de jante dublate sa arate si mai bine masina;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning