![]() |
Re: Discuţii generale Galaţi - Brăila
Duminca, ora 18:00 pe platoul Casei de Cultura a Studentilor (pe perioada iernii se face din 2 in 2 saptamani) se face intalnariea Golf-Club Galati....asteptam pe cei care au in posesie un Golf...pentru mai multe detalii intrati pe forumul dedicat sau incepand cu data de 22.01.2012 puteti veni la intalniri
Numai bine |
Vrem toti sa venim nu numai cei cu golf...adica sa facem ceva...sa se laude fiecare cu ce are...
|
veniti toti...cei mici si cei mari :P....este o comunitate a pasionatilor de masini...indiferent de marca...pe data de 22 ianuarie se face intalnirea ....la ora 18:00....in cazul in care se face si dumina ce vine...va anunt pe forum
tin sa precizez ca clubul nostru nu este axat doar pe tuning...la noi este doar pasiune...poti sa vi cu masina stock nu e nici o problema...suntem o comunitate in care ne ajutam reciproc...si ne sfatuim in orice privinta numai bine si va asteptam |
2 Attachment(s)
|
bineinteles...te asteptam cu mare drag...o sa postez aici cand va avea loc intalnirea
|
Oameni buni din gl si din br pe aici nu mai intra nimeni?
Ceva o adunare, intalnire, protest?:x |
Haideti sa intreprindem cate ceva si ne manifestam nemultumirea fata de noua taxa auto pe langa atatea altele, rovineta, taxa parcare, ITP, RCA, anvelope pe 5-9 gr C ,.....etc ca tot asa mai scornesc ceva si mai urca accizele la carburanti si mai pun un bir !
macar sa avem o replica! |
Quote:
|
haide-ti fratilor !!! nu se baga nimeni?sincer..ma f%t in ea de jandarmerie ca nu mi-e frica!oricum la noi in Br Basescu nu-i iubit!;)
|
:evil:HAI IN STRADA!!!:evil:
:evil:Hai Galati!!!:evil: |
http://a1galatibraila.ro/social/util...in-gala%C8%9Bi nush daca o sa fie deschis publicului larg dar pe noi ne-a pacalit ca ne primeste cu masinile acolo.
|
Stie cineva in braila un loc unde se pot repara ciobiturile din parbriz ?Azi dimineata pe la ora 8 , pe drum national , mergand cu 90 km/h , vine idiotu' cu aceeasi viteza pe sensul opus . Nu tu semnale gen "lasa ba mai incet ca dau cu sare" nu tu nimica .Rezultatul : parbriz ciobit (m-am simtit mai usurat cu 4 milioane , ciobitura fiind deasupra volanului , va urma ITPu bla bla bla ... ATENTIE LA BETIVII ASTIA !
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca sunt aceiasi care au fost in Radu Negru (nu stiu exact strada), am fost de fata cand s-a efectuat o chestie de genul asta. Floarea era destul de mare si la sfarsit nu s-a cunoscut nimic.
|
Quote:
|
la mine e mica ciobitura , ce preturi au ?
|
"Floarea" era cam de marimea monedei de 50 de bani sau mai mica si daca nu ma insel, acum 2 ani, costa in jur de 50 de lei....dar nu garantez.
|
in primavara lui 2011 costa tot 50 lei!am avut eu o treaba la ei si m-am uitat si la tarife!dute cu incredere!sunt meseriasi oamenii!;)
|
Sal.,
Cu cine se poate lua legatura pentru standul prezentat pe Antena 1 Gl - Br. O zi buna. |
Am rezolvat problema cu 60 lei (50 toata treaba +10 la baiatu) . Nu se observa nimic , sunt foarte multumit ! Foarte amabil domnu' acela . Dupa ce a rezolvat ciobitura propriuzisa a descoperit ca a ramas o defectiune, un fel de semiluna care ,pe timpul noptii, ti-ar distrage atentia din cauza luminilor. Ca sa o repare a mai facut o gaura si a pus iar aparatul .Toata treaba inclusa in pret.
Quote:
|
Sal.,
Ma refer la aparatul de masurare dinamica din film. O seara buna. |
Quote:
|
Duminica, 22.01.2012 ora 16:00, Intalnire GOLF-CLUB Galati pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor. Va asteptam si pe voi...care cum doriti
|
Stie cineva cum este drumul spre Liesti sau pana la Tudor Vladimirescu?
se poate circula? |
Stie cineva prin galati(sau braila) daca dezmembreaza cineva golfuri ?
|
Ce te intereseza sa gasesti pentru golf?
|
Un capac pentru oglinda din partea stanga (la sofer)
O grila (de sub semnalizari) din partea stanga (cum te uiti din fata la masina) Si la luminatorul din interior geamul din plastic (pentru luminator cu butoane pt trapa) |
Sambata 10.03.2012 la BRAILA va avea loc raliul CUPA FEMINA, pot participa echipaje alcatuite din 2 persoana de sex feminin, Navigatorul nu este obligatoriu sa posede permis de conducere. Vor avea loc 2 etape de "plimbare-orientare" prin oras urmat de 2 probe speciale contra cronometru. Vom reveni cu programul complet al concursului
|
Calendar DRE 2012 - dragracing auto&moto
21/22 aprilie - Tulcea 20 mai - Arad - Drag & Jap fest 17 iun - Tulcea 15 iul - Oradea - Drag & Tuning Show 15/16 sep - Tulcea - Beast of East ( etapa nationala + internationala ) 13 oct - Arad Taxa inscriere : - 50 ron - street si moto - 100 ron - profi |
Merge cineva la SIAMB ?
|
no offence,dar ce este SIAMB?
|
Quote:
|
plm..adica SIAB numai ca acum are si moto!
|
Quote:
|
program RALIU CUPA AUTSERVICE TOTAL 2012
Joi 19.04.2012 orele 18.00 Inscrieri si sedinta tehnica Scoala de soferi Keles Vineri 20.04.2012 orele 20.30 Start etape orientare Port Capitania Braila cu probe speciale in cadrul etapelor Sambata 21.04.2012 orele 10.00 Start Probe speciale Port Zona Capitaniei Braila |
Salutare tuturor, vreau sa stiu sigur.. in braila exista targ auto?
|
unul permanent la IRMEX langa engros ! pe str Rm Sarat !
|
Quote:
Permanent insemnand in fiecare zi sau in anumite zile a saptamanii? |
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning