![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
mie mi se pare ca da chiar bine cu toyo ....sa numi zici ca toate amshinile acre au reclame de genu pe ele au neaparat shi ace;e produse....oricum e belea de tot amshina cu autocolantu ala pe ea....
|
pai din lateral nu prea avem ce vedea..la bari nu intelegem cum va arata.. si cu negru ce ai pe spate e aiurea modelu.. iar jentile nu-s cele de solentza?
|
Quote:
|
no offence dar nu`mi place cu auto colantu ala , parerea mea. e modelu cam aiurea , plus k mai bine ai face cu vopsea , dak tot e vba de suprafatza mare. ;)
|
masina e facuta de mine....
pot retusa orice... eu zic ca da bine cu stikerul ala...plm..fiecare cu gusturiile lui..... la bari nu e facut nik...sunt doar vosite negre... poate daca imi face cezar niste poze cu masina si din fatza si din spate...o sa ii fac niste prelungiri...sau spoilere.. jantele nu sunt de solenta.....sunt de supernova...dar le-am marit yo...si spitele le-am vopsit yo negre... :roll: |
Parerea mea: nu da bine cu negru o caombinatie de alte doua culori cu acelasi model ar da bine dar negru cu alb am mai vazut niste masini parca si un olcit si nu mia placut. Olcitu parca e pe la casa de cultura daca imi aduc bine aminte. Incearca alte culori poate un contrast mai mic
|
man am vazut si eu loganu ala albatru de iasi ..mama frate ce tare poate sa fie ..
pacat ca are capace ...care strica tot .... da inj rest criminal ...si ce sunet are |
si mai e un logan albastru .....parcat inainte de asta de care zici u grigo ....cu Kit pilot ....arata bine si ala
|
5 Attachment(s)
ieri la rex..:shock:
|
se pare ca rollsu e a lui columbeanu
|
Quote:
|
Auziti cand o sa se adune la ss asa masini? Ale noastre
|
1 Attachment(s)
APV'ule cu regrete iti zic , ca modelul barii tale a inceput sa apara pe din ce in ce mai multe masini cred ca am vazut cel putin 4 dacii in cta
|
s le ceri copiright mah "apeveule" ...:peace:
|
Quote:
......sunt de serie |
CT99WUW asta e se mai intampla sa fie si altii dar daca ai vazut la mine la semnatura scrie ca sper sa trec de prima etapa pana la sfarsitul anului. Si te asigur ca o sa am grija si de bara asta. O sa vezi. Acu o chestie fata de bara normala nu e mai buna asta care o am acum??? Mai ales ca am dato schimb pe schimb:) Mai aveti rabdare pana la sfarsitul anului
|
da murcielago alb al cui e?
|
nush ...da l-am vazut odata cand a scos si flacari ....TAREEEEE
|
are cineva cumva poze cu un golf 4 albastru cu jante mari CT 02 LOW daca nu ma insel ?
am luat topicu de la cap la coada si n am gasit nimic ,ori n am fost suficient de atent ori chiar nu sunt pe acest topic daca se poate fie postate aici cateva din ele v as fi recunocator multumesc anticipat |
vad ca nu a facut nimeni poze la plymouth prowler (galben cu nr de buc) si la morganul ala argintiu,sau nu va plac genul asta de masini,mai exclusiviste
|
1 Attachment(s)
un chryslaer care mi s-a parut interesant ...
scuzati calitatea .. :arrow: |
ceva klumea de tot ,morgan
3 Attachment(s)
sper ca va place morgan-ul
|
are cineva curaj sa nu-i placa? :2gun: :chainsaw: :punch: :pistoles:
|
craisleru ala l-am vazut si eu si se aude nebunie ... si morganu ala .. n`an vazuyt in viatza mea si nici nu am auzit de ea
|
morganu` ii apartine Catalinei Ponor
|
ma gandeam la Moga...da' ala cred k shi-ar lua mai degraba un morgan roz bombon cu shtrasuri aurii:D....shi jante d-alea spinner aurii cu dolarei:))
|
prea tare postu tau. mai ales ca e nr 69 . cifra magica
|
imi pare rau ca nu am mai apucat sa fac o poza la un porsche GT negru cu nr de germania....masina se aude bestial exact ca in nfs mw..... mi se ridicase parul pe mine ....absolut dementiala masina
|
Daca nu ma insel catalina are un Peugeot 307 cc , rosu , avend CT-XX-Leu la nr. dar sigur Morgan-ul nu este al ei , DMX l-am vazut porche-ul GT la Crazy si un Aston Martin DB9 si am mai vazut porche-ul gt la iesire din constanta spre ovidiu , dadea flashuri ca nebunu !!! in jur la 190 avea lejer !
|
mergeam eu mumos p langa rex p bicla de dimineatza...shi ce-mi vad ochishorii....porsche-u carrera GT....mi-era rushine s-o shi ating:))
|
eu aseara aveam in jur de 16-170 dupa el si shau ii tot dadea pe blv 1 mai . Mai era si unu cu un porsche jep dupa el si i-o si 2 bmw-uri coada... cred ca daca ne lua radaru inebunea sa vada 5 masini in super jar prin oras ....cred ca le sareau girofarurile...
Masina arata bestial ...dar sunetul este incredibil de puternic si patrunzator....si la stop nu se aude nimic...doar in mers... |
p.s. e id-ul lu miki ...:)
|
CT-xx-RWZ ...ursuletz....il stitzi ....e ceva de el ...e in vreun club ...ca il vad mereu ..si am vazut ca ii cam da jar ....
|
porsche-u ala l-am mai vazut shi akm seara p ferdinand...:O...mutulica eram
|
porsche-ul ..lam vazut si eu prin agigea ...va datzi seama cum a trecut ....strada fiind goala ........VRUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
da frumos se mai aude |
RWZ ala nu e in nici un club,crezi ca toate masinile care mananca jar au soferii in vreun club ?e pur si simplu placerea de a fugii pe strazi.oricum masina aia a mancat strazile acum cativa ani,deja cred ca e pe final saraca si mai da in ea cat mai duce
|
vad ca si ai ci mananci **cu gura plina ....ba baiatule nu-ti mai da cu parerea unde nu stii ....o sa-i zic proprpietarului ca e unu care zice de masina lui ca e pe final si sa vedem ce zice....poate o sa ai curaj sa-i spui in fata ce zici si aici....
|
eu ma bag ca musca in *** calului sau u te tii dupa mine oriunde postez ?u doar vorba aia o stii ,doar atat te duce capul?daca esti mai istet lasa-ma sa mananc pana ma satur
|
Quote:
Alooo televiziunea....ce a-ti patit....v-a lovit caldura....chill out...valabil pt amandoi.:rolleyes2 Ce draq... |
sunt on topic :)
3 Attachment(s)
belea de masina vazuta in mamaia
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning