![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
Quote:
as scoate si eu un ciubuc de aici :) daca este cineva interesat sa cumpere masina .. am eu bara spate noua si bara fatza noua, si daca stau sa ma gandesc bine cred ca si haion :D ... dau o fuga zielele astea sa vad de haion . Oricum daca nu o vinzi inainte sa o vand eu pe a mea o cumpar 100% :D |
Quote:
|
sunt fericit! azi mi-am pus cauciucuri noi pe spate la seicento. aveam 145/70 r 13 si am pus 175/70 r 13. arata f bine si sunt mai confortabile(nu simte la fel gropile ca si cu vechile cauciucuri). o sa revin cu poze
|
Quote:
|
da, 175. stau bine. pe fata nu merge 175 ca sunt prea late si ating. cauciucurile le aveam si numai stiu cat am dat pe ele. sunt de iarna. schimbat cauciuc + spalat jante+echilibrat 52RON pentru ambele
|
Quote:
Legat de 175 pe fata...merg, chiar si fara distantiere. Dar sa ai janta cu un ET nu mai mare de 34. Spun din proprie experienta. |
vreau si eu site-ul ala cu seicento tunate de la polonezi parca
|
daca e sa imi cumpar jante aliaj pe 13" ce etalon trebuie sa aiba ca nu atinga nimic ? nu vreau sa ma complic cu flanse , distantiere , etc...
|
daca vreau sa imi vopsesc capota in alta culoare , ce trebuie sa fac ? cum iau vopseaua actuala? daca stie cineva tot procedeul.....
|
azi am incaltat-o cu cu DEBICA NAVIGATOR ALL SEASON 155/70 r13 , acum caut si niste jante aliaj
|
Quote:
Spor la cautat ;) |
4TUNING.RO ----> 1 seicento care apare pe 1 pagina 4tuning :D :D: D (laudaros mic sunt)
|
Quote:
La jante mai late... 6 J trebuie sa cobori ET-ul sub 20. Poti calcula cu cat simplu: 6 J - 5.5 J = 0.5 J (deci 1/2 inch) 1 inch = 2,54 cm.... deci 0,5 inch va fi 1,27 cm latime in plus. 1,27 cm = 12,7 mm. Luand ca referinta o janta de 5.5j, ET 35.... la 6 J ar trebui sa ai ET cam 22 :D. Sper ca am fost clar.... si nu am gresit ceva. PS: la 6 J recomand un ET ~ 18. |
Quote:
|
Quote:
|
MODEL: KM 513
MODEL NAME: IRENZA SIZE: 5.5x13 ET:12 Acesta este modelul care il aveam eu pe masinuta. Vin foarte bine si merg chiar si gume de 155/65, deci indicat ar fi 165/55. Pentru poze cautati fostul topic. Spor la cautat |
Am dat eleronul jos!!! Era un baiat care ma rugat sa nu il scot la vanzare, sa il tin lui...acum nu dau de tine bro'....da un semn ceva...ca nu il dau pana nu vorbesc cu tine
|
2 Attachment(s)
para lila ciumpalau uite cum a iesit capota :X
urmeaza sa o vopsesc si altele cand o sa am bani |
A iesit bine, dar intrebarea mea e cum e vizibilitatea noaptea cu ea?
|
4 Attachment(s)
nimeni nu vrea o buburuza ieftina ? ... dau la 1500 euro ... bonus 2 bari noi + elementele de bord (plasticele alea .. ) plus usa dreapta ( in caz ca faceti ceva prostii schimbati ..) :) ?????? singura problema o crapatura la parbriz ... si scaunu sofer nu rabateaza bine.
|
Quote:
|
nu s-au schimbat deloc
farul bate la fel de bine ca si inainte deci NO PROBLEM ieri am desfacut capacul de filtrul de aer si am observat ca e putin patat de ulei si in furtunul de acolo un smac galben , din cate am inteles cica ar fi un lucru normal banuiesc cel putin la motoarele care au sistem de epurare a vaporilor de ulei |
Quote:
|
a schimbat cineva rulmentii ? daca da cam cat costa?
|
ma bucur ca toata lumea e "activa" pe forum , are cineva distantiere de 15mm cu distanta intre prezoane 4x98 , am gasit niste jante dar imi ating in articulatie
|
dezmembreaza cineva seicento cu geamuri electrice ? ma intereseaza tot ansamblul de macarale cu partea electrica , butoane etc
|
Rulmentii i-am schimbat eu (pe spate), nu mai stiu exact pretul ca am luat mai multe componente. Daca imi amintesc bine pe undeva pe la 80 - 100 RON, dar nu bag mana in foc.
Cu distantierele vb cu morph poate te poate ajuta el, insa ar fi de preferat sa fie usore pentru ca si asa e micuta masinuta. Pentru geamuri electrice, si eu am avut fantezia asta , am gasit la un moment dat kit din ala universal, dezavantajul fiind ca mergea foarte greu in comapratie cu unul original so spor la cautari. p.s: a iesit destul de bine bad boy hood-ul, asteptam boze cu bolidul vopsit |
2 Attachment(s)
revin cu poze in care masina este vopsita
trebuie sa ma ocup si de spoiler adica sa il tai si sa pun plasa sper sa nu fie prea greu , mai ales ca trebuie sa ii pastrez liniile m-a costa prea mult zic eu acum ramane la aprecierea voastra : vopsea + alte porcarii 270 ron mana de lucru pentru capota , plafon , indreptat si vopsit usa de pe partea mea 400 ron |
Quote:
|
am o problema cu rezervorul de benzina , CURGE. Stie cineva unde as putea gasi unul nou mai ieftin , am fost la unele magazine de piese auto sa ma interesez de preturi unii mi-au cerut 650 ron altii 1500 ron , DOAMNEEEE daca mil dadeau si plinu facut luna de luna l-as fi cumparat JUR , poate imi da-ti sugestii ceva in afara de faptul ca as putea sa il sudez ceea ce o sa si fac daca nu gasesc unul mai ieftin
|
ce parere aveti daca sa zicem dau jos catalizatorul si sonda este inainte de catalizator , o sa creasca consumul? la itp nu imi fac probleme
|
am uitat sa intreb , voi cam cati km mergeti cu un plin ? respectiv 38 L in conditii de oras , nu ma intereseaza in afara
|
Quote:
Quote:
|
poate vinzi rezervorul , ti-am dat pm
|
pityku ... merg si eu maine pe la seicento`u meu de piese sa vad daca are rezervor .. da nu promit nimic ...
elemente de caroserie nu vrea nimeni ?? bari .. usa dreapta ... geam ... tabla ... :) ??? |
Quote:
|
Quote:
|
motor nu este pe ea ... eu am luat`o pt tabla .... :) si usa stanga :P
|
vrea cineva niste gume debica navigator 2 155/70 R13 all season rulate maxim 200 km cu tot cu jante de tabla ? au si garantie 2 ani
|
Da de ce le vinzi pitykule :)) ia zi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning