![]() |
Re: Propuneri!
2 Attachment(s)
Merita de DT ?
|
:D
Quote:
|
@wlady e destul de ok lucrarea dar:
-parasolarul trebuia delimitat de plafon printr`o linie subtire -prizele de pe capota sunt ff ireale si dupa parerea mea mai bine o lasai fara -farurile si semnalele sunt cam ireale (semnalele se aprind portocaliu de regula :) ) -eleronul nu se vede in partea stanga a masinii prin luneta -spoilerului ii mai trebuie o nuanta de rosu per total ca look e chiar ok...bafta |
2 Attachment(s)
:rolleyes2 mai incerc shi eu o data cu o mashina FULL BRUSH ........... sper sa va placa:oops: :???:
|
neah......departe.din ce am vazut in ultimele pagini doar a lui frost ar merita.man mai pune inca una ,dar de aceeasi caliate
p.s. nu am eu nici o putere de decizie ,dar cred k cei care se pricep(si care pot lua aceste decizii) sunt de acord cu mine |
o fi ea full brush da` e plina de selectii aiurea si e disproportionata in multe locuri
|
pai eu stiam ca noi , membrii dt , puteam sa ne dam cu parerea despre lucrari,iar cel care tine sectiunea asta va tine cont de parerea noastra
eu asha stiam ... |
e mishto alu frost ar merita un loc in dt.....;)
p.s da nu prea e activ ....:rolleyes2 |
ms ady :)...problema a fost ca in ultima vreme am avut cateva probleme mai grave shi nu am mai avut acces la net...am sa revin cu o noua lucrare:)
|
1 Attachment(s)
Pot itra in team?
|
nu................................
airbrush pe carbon? wtf? :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca nu am reusit cu Fiat Cinquecento incerc cu Fiat Stilo
|
in nici un caz !
posteaza la sectiunea Tutoriale & Help --> Comentarii lucrari . . . si cand baietii de acolo or sa-ti spuna ca nu mai ai greseli atunci iti incerci norocul aici ;) ai inteles ? |
Quote:
|
;) o sa incerc si eu o lucrare de design team...ce o fi o fi;)
|
6 Attachment(s)
poate poate :lol: ? ( mai scot acuma una tare de tot :D so w8 :D)
|
man sunt bune primele 2.a treia are cateva greseli:oglinda aia e blurry,unele linii sunt cam"zimtate"(nush exact cum sa ma exprim,dar intelegi u ),bara spate nu e prea reusita,si interiorul e si el putin blurry.mai pui o masina ?dar de asta sa nu fie facuta din rosu-negru,k ne ajung astea 3 exemple
|
2 Attachment(s)
mai imi incerc si io norocul
|
bai pustiu ,dar tu ai unu tupeu fenomenal...ne crezi tembeli,da nu ne adm seama de unde ai copiat masina?
http://www.hvtm.hu/index.php3?ID=9000&carID=6149&s=1 |
e incredibil frate.. sper ca va lua ban permanent pentru asta..
|
2 Attachment(s)
ultima , sper sa fie buna
|
partea de sus a spoilerului fata tre sa fie si ea luminata
|
lumina vine din spate in bg iar la masina se vede soarele reflecatat in sopilerul fata => bg nu vine bine.uite cum vine umbra pe plasa si uite cum ai facut-o u pe sol.fiind neagra ar trebui sa reflecte mult mai multe lateralul dar la tine nu prea se vede nimic.si mai fac si altceva decat vopsea neagra,parca zisesem
|
LeeLoo lucreaza bine. Uitati-va la lucrarile lui ....
Eu zic ca ar putea sa intre in grup, oricum e deasupra catorva membrii de aici :-P |
8 Attachment(s)
am mai bagat cateva masini
|
2 Attachment(s)
un porsche targa la care am lucrat ceva mai mult(aproape 3 zile).......sper sa va placa
|
2 Attachment(s)
prima data cand lucrez in photoshop...cum a iesit?
|
2 Attachment(s)
un ursuletz de la mine pe langa targa ..........m-am gandit ca o sa va placa prezentarea........
|
2 Attachment(s)
imi incerc si eu norocul cu un vw....
P.S. se ocupa cineva de aceasta sectiune ? |
2 Attachment(s)
stiti ..vreau neaparat sa ajung in dt .........si m-am gandit in loc sa fac 10 lucrari proaste ..........mai bine fac una care sa merite dt ........... so ...........decizia va apartine
|
2 Attachment(s)
..............OT
|
2 Attachment(s)
latest .... cate tre sa mai arat ca sa intru in dt ?
|
2 Attachment(s)
update ( sorry de doube posting da au trecut alea 5 min )
|
Nu mai comentati pe sectiunea asta, daca cine se ocupa mai nou nu v-a dat ok-ul, incercati alta masina.
|
8 Attachment(s)
ultimul proiect ... daca nici asta nu e bun ...
|
2 Attachment(s)
cred ca nici asta nu e destul de buna nuh :lol:
|
lucrezi fff bine,banuiesc ca ai donor`e bune,oricum atitudinea ta e de ***
|
din cate stiu aici se puncteaza si apreciaza daca exista calitate si bun gust in ceea ce facem nu se cauta nod in papura ... macar spuneti-mi ca nu vreti sa ma mai aveti printre voi pe sectiunea asta si ii pun punct chiar acum.
|
nu cautam nod in papura,pur si simplu iti atrageam atentia...
din partea mea poti intra daca te incalzeste cu ceva... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning