![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
cat costa o resoftare pt un subaru STI din 2002 ?
|
in ctza a aparut azi revista 4tuning nr.5...iar aclo spune k mashnia prinde 340 ceea ce e mult mai polauzibil decat ce declara anterior...iar vis-a-vis de greutate mai mult de 40 de kg nare de unde sa dea jos...cu tot cu carboanele alea....iar pana la 400 de kg shi dak ii dai jos motorul tot nu scapi de kilele alea toate
|
daca renunta la tot ce e in masina si face caroseria full carbon eu zic ca are sansa sa scape de 400 kile ...dar nu o sa mai fie o masina de strada ...
|
Quote:
de unde ai cumparat-o?? |
Poate vine un moderator sa stearga ce e in plus aici.
|
cam trec zilele ...nici o provocare nik...ce se mai shtie de maff?
|
maff tocmai a scos 0-300 in 14
ceea ce zic eu ca e demn de respectat mai dureaza cca 2 saptamani si maff e capabil sa vina la start |
0-300 in 14.....e o cifra mare shi intradevar demna de respect...
dar park shi acum 2 saptamani era vb de 2 saptamani |
mai tare decat Veyron :shock:
|
Eu vreau sa vad ca maff misca bine ca bate 1-2-3 masini tari si apoi ies sa ma joc cu el.:lol:
Acum am putina treaba sa montez noul kit de crestere a puterii motorului. Sper sa fiu destul de clatr in fata pe cei 402m de concurs care ma intereseaza. |
Quote:
|
Pot aspira nu este o problema pot face si mai mult insa eu promovez doar cursele pe 400m.
Organizez si am stabilit etalonul de 400m care este o norma internationala cand apar cursele pe 1000 si 2000m am sa fiu acolo. Lumea a vrut 400 a votat asa iar eu aveam masina de 1000m, m-am conformat si tin 400 pt ca asa e normal. Eu stiu f bine ce fac. |
nu a contestat nimeni treaba asta
in consecinta asteptam cu maxim interes 996-le ;) sper ca esti constient de faptul ca aici ai intr-adevar un adversar redutabil |
oare cum o fi sa ai sub tine o racheta sa bagi pedala la fund shi probabil sa spui k nu trage?...shi atunci sa montezi un nou kit de crestere a puterii....o fi bine o fi rau?....cine shtie....
@sebastian...shtiu k park noul kit de putere era vb sa-l pui mai demult....nu?....sa nushi faca lumea idei preconcepute cum k lai pus special ptr maff |
Intradevar Maf ar putea sa fie un adversar redutabil are toate premizele insa rezultatele nu-l recomanda ca fiind prea bun.
Astept sa confirme si apoi obiectiv pot sa-mi dau cu parerea. Acum cel mai rapid porsche este al lui claudiu partascu un 997 alb de cca 750cp facut f bine dupa o reteta germana. |
Quote:
Atat timp cat pot creste puerea cu stiinta si fara riscuri o voi face. iar cand incep lupta cu kg chiar o sa fie spectaculos. |
dar oare unde se va termina totul ???? oare cand ???? sunt chiar curios, sincer nu am vazut masina ta la nici o cursa dar sunt curios sa vad ce poate tot am auzit de ea, chiar m-am si interesat aspir si eu intr-adevar sa imi pot face o masina asa undeva in viitorul apropiat cu toate ca sunt sansele foarte mici....
oricum din cate am auzit e ceva intr-adevar spectaculos... |
In limitele pe care bugetu mi le permite incerc sa pun in practica ceea ce stiu.
Nu am o tinta un tel un punct culminant de atins. |
sry for ot dar va doresc la toti sa ajungeti ca asta :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=Ytxfb...elated&search= |
nu cred ca ishi doreste cineva sa ajunga ca ala mai ales sebastian cu siguranta aia numai e o mashina controlabila :) linie dreapta si atat
|
Quote:
|
Nu-mi doresc ca Subarul mea sa fie ca aia ci imi doresc sa am si una ca aia din film.
O sa fac si o americana dar mai incolo. |
eu zic sa facem un teledon sa strangem suma de care sebastian are nevoie sashi puna in practica ideiile ptr k yo unu sincer nu mai pot....ard de nerabdare...
aaa...IDEE...de ce nu propui cu mashina ta celor de la subaru sa produca o serie super limitata de cateva exemplare cu o configuratzie asemanatoare cu cea a mashniii tale...sa arate intregii lumi cam cum pisa subaru mai tot segmentul de exotice...e cam ***uristica ideea mea....dar banuiesc k nici ei nu sunt straini de potentzialul acestei mashini shi de ce se cam poate face cu ea.... |
cred sincer k cei care incearca shi unii chiar reusesc sa duca aceste subaru asa sus...ar trebui premiatzi de fabricant sau macar decoratzi nush ....sa le dea ceva inapoi...oricat de semnificativ...o diploma ceva...un loc de munk k inginer pe la ei pe acolo...sau poate o fac shi nush eu...
|
Quote:
|
Rossi nu esti departe de adevar.
Sunt destul de legat de fabrica subaru mai ales de departamentul Subaru Technica International. Am fost beneficiarul unei disticti speciale primite de la ei. Este o editie limitata un insemn care include 500 de bucati doar in toata lumea. Multe chesti tehnice se discuta si se fac in stransa legatura cu ei, unele sunt si surventionate daca pot sa spun asa. |
@ bogdan kwx...am sa-tzi raspund pe privat la intrebare...desi nu cred k are vreo importantza dak particip sau nu la curse...asta nu te face mai pasionat sau mai cunoscator....parerea mea
@sebastian...itzi multzumesc raspuns...e bine de shtiut si frumos din partea constructorilior sashi tzina proprietarii shi adevaratzii pasionatzi ai aceste marci pe langa casa...si dak le intorc shi respectul inapoi prin diferite metode asta e mai bine...cat despre viitoarea confruntare cu maff care probabil va fi cel mai greu adversar al tau de pana acum (sau cel putzin mashina lui) itzi urez bafta maxima...numai bine |
Posibil sa ai dreptate insa preparatori mei sunt in asteptare sa-i chem si stiu ca trebuie invins un porsche de peste 1000cp, iar ei m-au asigurat ca nu o sa pierd.
o sa fie frumos cu maff si o sa si invete sa-i dea calumea ca eu nu ma dau cu el daca nu confirma si stie, nu caut carne de tun. |
Sa dea domnu sa fie totul bine si sa castigi ! ! Multi vor ca subaru sa se impuna in fata unui porsche de 1000 cai . O sa fie greu si sper sa ne bucuram dupa cursa. Sanatate, numai bine !
|
Da o sa fie f f gru insa asa e frumos.
Bafta la toata lumea! |
felecitari Sebastian .. ai demostrat ca potzi si vrei sa fi NR 1 in romania si sper ca asa vei fi si de acum inainte .. tu reprezinti mai bine RO decat 9FF ala bashinos .. succes in urmatoarele proiecte
|
Multumesc de sustinere dar hai sa fim gentili cu toata lumea.
sa nu-i jignim si daca ei nu sar calul sa-i lasam sa-si vada de treaba. |
Quote:
|
Parerea mea este ca pana la urma s-au gasit oameni care sa concureze si asta nu inseamna decat castig in domeniul asta ! Felicitari Sebastian cat si celor ce l-au provocat pana acum au dat dovada ca se poate si la noi !;)
|
Intradevar adevarata competitie duce la progres!
Ma simt onorat cand oameni, pasionati si cu mult caracter ma provoaca. Masina fara sofer sau singura nu face nimic, omul sfinteste masina. |
Quote:
|
e grea asteptarea asta...au cam trecut alea 2 3 saptamani....
se mai shtie ceva?.... a venit omu cu mashinile din germania?... pluteste ceva in aer...orice va fi shi oricand va fi speram sa fie cat mai repede shi cat mai disputata cursa ... asa ptr spectacol... dar maff in fatza cui ar putea sa confirme?....sunt adversari ptr el la nivelul asta?....pe cine ar putea sa invinga sau in fatza cui sa confirme k sa ajunga la cireasa de pe tort?... |
Aici discut de masina mea nu de ce fac altii, pe mine ma lasa rece eu fac masna cum stiu ca e bine cat consider ca pot in limite de siguranta si cum se vede masina merge perfect fara nici un rateu.
Faptul caa-i bat pe unii sau altii e doar o consecinta a muncii bine facute si a banului cheltuit eficient. |
si eu urmaresc forumul zilnic si de abia astept sa vedem ceva miscare din partea lui maff :rolleyes2 . Cine stie , poate omul tace si face . . .
|
Civilizat ar fi sa-l intrebati pe el nu sa poluam aici cu ceva care pe mine nu ma intereseaza si nici masina nu mi-o afecteaza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning