![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
Abia astept si eu sa mai vb ,a fost o adevarata placere cursa dintre noi doi acum ceva ani,daca stau bine sa ma gandesc desi am pierdut:)) a fost cea mai frumoasa cursa din viata mea..daca nu i-ti mai amintesti..ne-am dat vreo 30 de km pe Buc-Pitesti imediat dupa ce te-ai dat cu Andrei Tentean cu Subaru.
Tot respectul UGA |
Quote:
Daca vrei partea 2-a atunci eu cel tarziu in vara vin Romania.....:)) |
Quote:
Un an nou tuturor UGA |
In ce stadiu mai e masinuta
|
Quote:
Masina va fi in ca 4 saptamani gata. |
as vrea sa o vad pe m5board.
|
Quote:
|
Merge treaba?
|
Da merge, toba am terminat-o si cred ca este una din cele mai reusite tobe pt Supra din ce am vazut eu pana acum la masini cu peste 500Cp...
Electrica va vi probabil saptamana asta si ea gata si saptamana urmatoare incepe montarea.... Important este sa fiu gata pana pe 9 iulie, atunci merg in Berlin la o cursa pe 1 mila.... |
Quote:
|
bafta acolo !
Si da , vrem si noi filmulet , e pacat sa nu vedem masina in actiune. |
Quote:
Felicitari, sper sa fie o reusita cu un timp excelent. |
Quote:
Cu organizarea nu imi fac probleme, mai ales ca pt acest eveniment sau limitat biletele de intrare la numai 100 de buc !!!! Si masinile sunt max 50 buc!!!! Toate peste 500Cp si peste 300kmh viteza maxima. Masini inscrise pana acum: Bugatti Vayron, Viper-uri cu turbo si compresor,Ford GT cu compresor, firma 9ff, firma MTM, Hayabussa turbo, multe Supra..etc. Sper sa fac o figura buna chiar daca concurenta este foarte mare. |
Ne bazam pe tine, asta este o cursa care chiar ti se potriveste.
Sigur nu o sa fie usor dar poate ca asta este si farmecul. |
Sa vedem daca pe unde ma aflu in top, am prieteni cu Supra care au turbo cu 2 numere mai mari ca mine si merg si cu benzina curse ,fara oglinzi fara bodykit,slickuri etc...
Eu personal vreau sa merg cu Supra cum merg eu pe strada.Cauciucuri si benzina de strada.... Cursa nitial este facuta sa se vada cine are cel mai bun topspeed, dar se masoara si timpii pe 400m si 1000m, in afara de asta 0-100kmh,0-200kmh si 0-300kmh. Toti timpii sunt masurati de o firma profesionala, deci nu poate pacali nimeni cu nimic din fericire!!! Aici se vede daca am lucrat sau nu bine la masina :))))) |
Suntem optimisti!
Da inteleg dorinta de a vedea exact cum este pe srtrada la o scara redusa am incercat sa fac acelasi lucru cu M3-ul. |
pan la urma ce-a facut supra ?
|
Quote:
Lucram la greu :) |
Quote:
|
Quote:
Eu am trecut oricum la Borg Warner, nu mai am Garrett GT42 R. |
Din toata activitatea ta care a fost turbina care ti-a dat cele mai mari satisfactii?
|
Quote:
Ca perioada indelungata a fost Greddy T78, cu ea am avut cei mai multi km....putere mai mica dar in combinatie cu motorul de Supra este o combinatie foarte buna. Ca putere mare a fost Garrett GT42R pe o perioada de 2 ani primul turbo care mi-a produs o senzatie de frica :) O turbina pt motoare mai mari dar bestiala la 2,0 Bar... Acum 2,5 ani vroiam putere mai mare dar nu la turati mai mari si asa am ajuns la un Borg Warner facut dupa gustul meu, vineri merg la ABT cu deja o alta varianta de la Borg Warner care imi mananca curiozitatea ...sper sa fi ales drumul cel bun.... In mare Greddy era o turbina pt toata ziua si pt curse palpitante...restul de la GT42 in sus, sunt numai sa te distrezi singur...adversari nu mai gasesti des ca la T78. Aici vorbind din punctul meu de vedere.... |
Multumesc pentru raspuns!
Sa inteleg ca cea mai polivalenta era Greddy T78 ? Ce era un 33d un 29d? Ce cuplu, ce putere maxima ai atins cu ea si la ce valori? Nu vreau sa intreb despre turbina actuala si cea pe care o montezi pt ca fiind ceva legat de prezent poate nu ai chef sa divulgi public atat de multe. Ai un grafic al turbinei, compresorului, date tehnice serioase pentru Greddy? In continuare sper sa le faci viata grea competitorilor si daca se poate sa-i extermini. |
Azi este plecarea la Berlin, tineti-mi pumnii :)
|
Quote:
|
Cum a decurs evenimentul? Ceva timpi?:D
|
|
Quote:
Superb eveniment.... |
Foarte frumos evenimentul cat si participanti, concurenti pe masura. Unde gasim niste timpi ?
|
Am inteles ca o Supra a atins 350 km\h pe mila. A ta cumva ? :)
|
Eu am avut din pacate cel mai mare ghinion inre participanti!!!
Am muncit ultimele 3 luni la maxim si masina am terminat-o in ultima zi, nu am fost singurul care a lucrat pana in ultima zi dar am plecat cu masina fara teste prea mari la drum... Acolo am avut probabil singura mea sansa in viata sa intalnesc am langa mine o masina de peste 1,5 milioane pe care sunt sigur ca o bateam..... La mine au mers doar primele 2 viteze, la a 3-a sa bulit ceva la motor....merge numai in 5 cilindri.....la fata locului nu am mai avut nici un chef sa desfac motorul sa vad ce sa intamplat...foarte ciudat este ca pe un cilindru nu am mai avut compresie deloc....era 0 !!! Ori este paguba foarte mare ori este vreo supapa deschisa... Viteza mea max a fost 164 kmh :) Königseeg CCXR a avut la cursa cu mine 310kmh.... Restul suprelor au trecut toate peste 330kmh...ceea ce o faceam si eu fara probleme... Au venit la cursa si rusii de la Moscow 500 si numarul 1 al lor cu un porsche de aproape 1000cp.....dar au c-am luat bataie. Aveau si un Gallardo cu 1500Cp cu ei dar avea cutia de viteze stricata.... In rest evenimentul a fost de milioane....si pagubele la fel :) La 2 curse sa stricat si motorul la Könnigseeg......si multe alte masini. |
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul. :lol: referitor la fiabilitatea supercar-urilor.
|
Quote:
|
Quote:
|
:shock::o atat mai pot zice! :D Rar asa evenimente cu asa masini.
On: Pacat de motorul tau, eram curios de timpii scosi. Spor la treaba si la teste cu Supra |
5 Attachment(s)
|
Aici este o cursa intre cea mai rapida masina de la rusi si Supra din Berlin.
https://www.youtube.com/watch?v=TJz2LN6p3Lc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Low boost nu este neeaparat adevarat, are pe primele trepte 2,4 Bar si pe a 6-a 1,80Bar... Eu aveam softul pe 2,8 Bar si ultima treapta pe 2,20 Bar !!! Era frums sa fi vazut diferenta deoarece el are un turbo mai mare ca mine.... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning