![]() |
Re: Prezentati-va "bolizii" !
Pe caroseria S30 s-au pus VQ35DE / L28 turbo / V8 uri / SR20DET/RB25DET/RB26DETT.
Deci sunt ceva variante dar eu voi alege unul din ultimele 3. |
Quote:
si eu care, credeam, ca la mine a venit mos craciun...la tine cine naiba e mosul asta? e nou pustiul sigur... :D |
Quote:
|
baieti din ianuarie sa mai incalzit si am auzit k au mai iesit niste ursi de prin garaje,jan sa insanatosit si el....nu auzim si noi,care nu mai suntem prin oras asa mult,ce se intampla?
|
2 Attachment(s)
salutare Braila si Galati! sun mai vechi pe forum...dar mai de curand am hotarat sa intru si eu in vorba!
am si eu un focus, 1.8 tddi, 90.cp. ...nu are nimic modificat in afara de vopsea...dar, pe viitor poate ii pun cate ceva sau o vand, mai pun ceva bani (daca o sa am) si-mi iau o bestie de Fiesta ST. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Golf vr6 syncro 2.9 190cp fara mari modificari
|
3 Attachment(s)
Sa-mi prezint si eu ligheanul.
Logan 1.6, 2008, cu ceva modificari: -Jante 16" Dezent N incaltate cu GY Eagle F1 195/45 -arcuri sport H&r -45mm -stopuri cu leduri -difuzor pentru bara spate -'ochelari' bara fata din Kitul Dacia -grila badge-less -capota badboy look marca Ghetto Tuning -portbagaj clean -soft Dimsport -admisie sport Pilot Masina a trecut prin mai multe etape. Cred ca a fost mai cunoscuta prin oras pentru cum arata acum un an (avand body-kit Pilot). Acum nu iese chiar asa mult in evidenta. E inca under construction (bara fata e inca neterminata - se poate observa, precum si bara spate care are nevoie de retusari). https://www.youtube.com/watch?v=7CHyGgtXlQI |
Quote:
|
Quote:
|
asteptam cu nerabdare pe micul butoias cu corsa albastra sa ne faca o prezentare!
|
Quote:
|
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
My brand new car...
E36 320 Coupe! -anul 1994 -interior piele -dublu clima(digitala) incalzire in scaune... -aer conditionat -airbarg SRS -abs -geamuri electrice -faruri si retrovizoare elctrice -senzori de parcare -jante pe 16 (Forged M Double Spoke) -amortizoare sport pe fata |
ai reusit sa dai cielo?
|
Quote:
|
sa-l stapanesti sanatos dl.Ene.cred ca sambata o sa fiu pe la GL si te sun sa-l vad.cat mai multi Km fara probleme!
PS:trebuie sa-l uzi!:D |
Quote:
|
Quote:
|
las ca stie el ce si-a luat.crede-ma ca Andrei e genul d om care se gandeste de 3 ori pana sa faca cv!;)
las Andrei ca o faci u!oricum...la cate masini sunt cu rugina "ascunsa"..noi sa fim sanatosi! |
Quote:
|
bravo ene !am ramas placut surprins cand ne-am gasit ,pe cand ii sudam grupu?:))
|
Sper ca niciodata.
Daca faci romanisme cu ea ... o sa te lase ca dacia in drum :lol::lol: |
Completez si eu ca sfat...nu suda grupul.Daca vrei jante cu buza ti le vand eu p-ale mele cu cauciucuri cu tot...300 de euro.N-ating in aripi,is marimea ideala:D Si poate ne gasim sa vb si de farurile alea:shock:
|
Quote:
|
Poate iti plac jantele astea:
https://forum.4tuning.ro/212-zona-com...jx17-et20.html |
Quote:
|
Quote:
|
200 euro
|
hop si ciprian sa faca un ban :)))
|
4 Attachment(s)
Cateva completari... foto relativ recente :)
|
foarte smecher arata masina !
|
Quote:
|
Multumesc! :)
|
Frumoasa masinuta.....am vazuto si pe strazi si arata destul de bine si in realitate.
|
5 Attachment(s)
Multumesc! :) Am revenit cu poze.
I-am facut stopuri full LED custom si frana centrala LED. Distantiere SPARCO 20mm Vopsit toate plasticele in negru lucios + sigle Cam atat, cred :) |
ce inseamna ca i-ai facut ? adica le-ai cumparat sau ti le-a facut cineva ?
|
Ai dreptate, m-am exprimat gresit. Mi le-a facut un amic din Bucuresti :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning