![]() |
Re: Machetele mele - Madalyn Boss
Isi fac treaba figurinele arata bine
|
Nu sunt fan al masinilor americane din anii 50',dar cei de la H61 reusesc sa scoata in evidenta niste detalii incredibile pentru bani putini!:shock:
M3 ti-l recomand normal,pe cel realizat de Kyosho daca vei avea posbilitatea sa pui mana pe el:D |
cand o sa am ocazia voi lua si modelul Kyosho ... pe acesta l-am luat la schimb pe o macheta ce o aveam dublura, altfel sincer nu as fi dat bani pe el ca nu e realizat bine deloc ...
|
Quote:
i-am aratat pozele la consoarta ca sa vada ca nu-s singurul dement... poate te suna sa se convinga ca nu-s a fiului tau...:oops: woahahahahahha |
aokimare ale lu fimiu sigur nu sunt ca la 21 de ani nu prea am cum :D las' sa fim noi asa dementi cu pasiunile noastre :)) poate sa sune ca te sustin :D
|
10 Attachment(s)
Marca: Panhard Pl17
Scara: 1/18 Producator: Solido |
si eu mi-am dorit mult macheta asta intr-o vreme.foarte draguta, inca imi pare ca seamana cu o boasca.pacat de culoare ca e cam bleaga.in rest frumoasa.bravo pentru ea.
|
Frumoasa rau man cu adevarat deosebita felicitari:D
|
Frumoasa batranica:!:
|
10 Attachment(s)
Marca : Golf V GTI Edition 30
Scara : 1/43 Producator : Norev |
Ce frumos este :D , pacat ca nu este si la o scara mai mare...
|
Oohohoho , cānd mă gāndesc că am atātea persoane care s-ar bate pe micuţul ăsta dacă ar fi la scară mai mare sau şi aşa chiar :)) e superb realizat ...păcat că e 1.43 dar na :D
|
arata foarte bine.oare au mai fost si alte modele produse:confused2.pacat ca nu deschide nimic, si cred ca a fost si scump:D
|
Arata foarte bine GTI-ul. ..pacat ca nu e 1/18:-)succes
|
Fain GTI-ul felicitari!:D
|
Mersi baieti de aprecieri ... o sa revin si cu alte achizitii cand ajung pe acasa ...
|
foarte grav - macheta la fel ca si originalul sunt top..
niceeeeeeeeee |
6 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult din lipsa de timp si pentru ca machetele le am in Buzau, insa o sa va arat ce mai am pe aici si cand ajung acasa o sa fac o poza cu ce s-a mai adunat ... Pana atunci insa :
Marca: Bugatti Veyron Scara: 1/18 Producator: AutoArt (pozele va rog sa le scuzati, sunt facute la intuneric seara, o sa revin cu poze facute afara la lumina :D) |
O frumusete de macheta..astept pozele la lumina poate chiar de afara:!:
|
pe combinatia asta de culori si cu jantele alea arata cel mai bine.Frumoasa piesa
|
Nu pot sa spun ca imi place aceasta combinatie,dar macheta este exemplara,a fost prima macheta Autoart,dar si astazi o admir cu placere,fiind realizata superb!:D:shock:
|
este fantastica......mortala....nu mai am cuvinte
|
Foarte tare frate! Cu ocazia asta avem si noi un Veyron in Buzau, poate il vad si eu pe strazi prin oras.
|
Spechless :shock::rolleyes2
|
Arata bestial man...sa o stapanesti sanatos!
|
Foarte frumoasa, e o placere sa vezi un Veyron ! :-)
|
Multumesc de aprecieri baieti ... cand mai ajung pe acasa o sa mai prezint si alte noutati :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Marca : Subaru WRX STi Sedan
Scara : 1/18 Producator : Jada Toys |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning