![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Tu sa taci ma. Lasa-ma sa visez ca nu e nimic ilegal. :)
Si am mai spus-o : felul Beei de-a fi e ... genial si imi place la nebunie. |
ok boss, daca tu spui, nu mai zic nimic :p
si, cu aceasta notabila exceptie desigur, de ce urasti femeile? :) |
Ti-am zis.
Le urasc pe alea materialiste si pe cele care nu stiu ce vor de la viata. Ah ... si pe cele care se razgandesc dupa ce mananca un ... |
ma rog, a 2-a parte, hai sa spunem ca mai au circumstante atenunate :)
|
Quote:
|
eu eram cu ea de 3 ani.....iar faza cu ala...e in felul urmator.....toti prieteni mei ma stiu ca eu nu ma leg de prietenele lor si nici ei de a mea, asta e zicala mea ,, ce e al meu e al meu, ce e al tau e al tau,, si tipul ala nu era prieten cu mine si a preferat sa se dea la mine....pur si simplu mi-a fortat mana.....cu ea nu mai sunt de 8 luni si nu-mi mai pasa de ea, a cazut in ochii mei
|
Quote:
|
exact.....iti provoaca greata faptele si comportamentul unora si culmea ironiei isi aleg si un moment nepotrivit....cea ce te lasa cu ochii in ceata si uimit
|
si te face sa le urasti pe toate?
sau te limitezi in a o considera pe ea o exceptie? chiar sunt curios... |
Quote:
|
Quote:
am vazut asta .....e greu sa vezi de toate aparentele care ti se pun in fata, rational o sa observi ca sunt diferite...., poate fi aceeasi greseala facuta... si de una si de alta.. dar poti vedea de ce a facut-o una/cealalta... |
Quote:
|
trebuie sa fii...lipsit de experienta sa zicem, ca sa pui pe toata lumea in aceeasi oala din cauza unei greseli(sau serii de greseli) comise de un singur om
|
Nu toate femeile terbuie sa fie puse in aceeasi oala. Adevarul e caa toate au defecte, dar nu toate au acelasi defect(mai sunt siexceptii:))
Depinde insa de fiecare dc este dispus sa accepte sau nu o femeie cu anumite defecte. |
depinde de gandirea fiecarui...daca o persoana este dezghetata la minte si a avut o experienta in viata stie despre ce este vorba dar daca ai avut 2-3 relatii pana acum si toate/toti si-au batut joc d etine ramai marcat si ai impresia ca toti /toate sunt la fel :|
|
nu ma intelegei gresit nu urasc femeile , din contra le iubesc p toate ca fara ele viata .....n are sens :) dar ce veti citi putin mai jos este o dovada ca unele fete sunt cele mai mari zdrentze de pe fatza pamantului.......Era odata o fata oarba... si s-a izolat de toti si toate... nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea... -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul... -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea... ...La ceva timp, pt fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb... -"Nu ma pot casatori cu un orb"... a spus fata si s-a intors sa plece... Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog"
|
Quote:
A fost adaptat dupa un videoclip japonez. ;) |
trebuia sa modific faza aia cu 'era odata......' dar trebuie s recunosti ca cel putin odata (daca ai noroc )in viata intalnesti o asemenea creatura.......acum ca te afecteaza direct sau indirect asta este partea a2-a
|
Quote:
|
Quote:
|
dc sa plangi din cauza unor nebuni..psihopati....poate parintii ar trebui sa-si puna intrebari pentru ca ei sunt de vina...pentru ca n-au stiut sa-i faca sa se controleze de mici...si ajung la varsta adolescentei se indragostesc se despart si ca sa vezi ca sa ma arunc pe geam ca s-a terminat lumea....dar nu realizeaza ca sunt lucruri mai rele....pe pamantu asta...e saracie multa...hotie mult mai multa...multi spun ca nu mai e sclavie da inca exista...asa ca dc draq sa plangi pe cineva ca s-a sinucis??? mai ales ca nu-l cunosti.
Personal nu urasc nici o femeie! |
Quote:
|
Quote:
|
eu imi urasc noua sefa,din tot sufletul.atat de rau incat atunci cand voi pleca din firma ma jur ca o dau cu capul de birouri.e o MARE javra,o femeie care-si bate joc de angajati si din cauza careia se alege praful de firma.deci nu urasc femeile,urasc O femeie-sefa
|
Quote:
|
hmmm... am observat ca femeile in posturi de conducere au tendinta de a deveni excesiv de agresive cu subordonatii... o fi incercand sa compenseze lipsa de autoritate de acasa?
oricum, genul asta de femei sunt in capul listei mele de "hated women" |
Quote:
tare..rau...;) deci..sa ii faci loc..in lista8) |
cel mai tare atunci pot sa supar un barbat cind ii arunc adevarul in fata.
de obicei tac din gura,si evident multi barbati cred ca e loc de iures.tac pana ce adun informatiile necesare si pana cind nu ma supar,apoi vin replicile neasteptate. inca putin si nu o sa mai am curajul sa ies pe strada :lol: |
nah, aia e problema taaare
ca nu s-o gasi cine sa te apere :lol: |
Eu urasc femeile pentru ca mai mereu pun problema in un mod idiot.
I-am trimis un mesaj prietenei pe messenger dupa care am plecat o ora de la calculator sa imi fac o baie, iar cand ma intorc gasesc un bip si un sms pe telefon, vorbindu-mi-se de sus ca m-a asteptat o ora si ca se culca. Nu tu pup, nu tu nimic ... de parca stau cu telefonul in spuma. :lol: |
spuma ca spuma....
dar ce faci cand degeaba incerci sa explici adevarul, si domnisoara o tine pe a ei? se mai si supara, ignore peste tot, si te mai si face de cacat: incepeam sa te plac, aveam toata simpatia pentru tine, dar acum mi-ai aratat cine esti. Asemenea oameni nu au ce cauta in viata mea. de iti vine sa mergi sa o iei de gat.... |
asta e text clasic de femeie alintata, cand se simte prea diva incepe sa faca talente din astea...
partea proasta e ca cea mai simpla metoda(ignorarea) nu prea functioneaza in cazuri de genul asta |
Sa se alinte in alta parte ca asta e un alt motiv pentru care le uram ...
Ca incep sa se creada superioare prietenului ... nu toate. ;) |
stai linistit vali,nu esti tu singurul care pateste asa in ultima vreme.probabil este ceva ce se ia din aer,sau in secret ele urmeaza cursuri de perfectionare,ca mai toate se comporta la fel.sa nu iti bati capul,ca nu are rost!
|
Quote:
Ascultă de Trixi , stie ea ce stie.., @valib Este in natura lor, deşi dacă mai te şi impui şi iţi mai pui piciorul in prag...dacă vrea să rationeze o va face.Sper cāt mai devreme |
e o lupta continua de-a cine canta, cocosul sau gaina...
nu e de ieri de azi, e de cand lumea, doar metodele se perfectioneaza datorita experientei milenare :lol: |
aolo,"victime" moaaa,cele mai tari sunt astea,victime indoctrinate,fetele vor statuie in mijlocul pietii.
astea-s un fel de emo...sentimental |
victime cu pretentii de centrul universului, stiu schema :)
n-ai ce le face, le lasi asa si-ti vezi de ale tale... :) |
Quote:
Partea nasoală e că dacă nu eşti tu cel care dă "din coadă" ...se găseste altu ..şi aici dragi băieti noi suntem de vină , nu generalizez !!! Şi apoi zicem că le urām .... Cel mai bine este să le laşi pe ele să reacţioneze , Deşi pare greu de lăsat şi să iţi vezi de ale tele ... dar este necesar , cand observi că tot ce ai face tot ca la inceput e , iar tu esti mai ranit cu atāt cāt eşti considerat enemy nr.1 . |
mnah..asa mai vii de acasa :)
vrea sa zica,ca nu are rost sa va aruncati prea tare din prima si dupa aia sa lasati ca ea sa va raneasca(asta daca din greseala nu era clar din postul lui body:lol::lol::lol: nu m-am putut abtine sa nu traduc,scuze) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning