![]() |
Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza
Si ce te face sa crezi ca ia amploare Street Vision in CT ? k au pus stickere pe o gramada de masini stock ?:) , nu mai confundati numarul masinilor cu un simplu sticker , ca toti pot face un club plin de masini stock deoarece ele sunt cele mai frecvente pe strazi:)
|
in curand daca o tin asa o sa ajunga ca astia care au pe spate GPL.....noi vrb de cluburi cu masini modificate sau care pot face ceva ....undeva....nu de cluburi cu masini stock. ei sunt mai mult o gasca de prieteni din cate am inteles si sunt putini de la ei care pot pune o msina la start cu posibilitate de castig. Dar ma rog fiecare cum ii place
|
ce masini pun ei la start si mai au si sanse?
si schimba-ti poza din avatar |
Quote:
|
Quote:
|
sper ca nu te-ai suparat..... a fost sub forma de gluma.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu incepeti iar cu ***urile astea ca ma apuca dracii pe mine acum....alt subiect nu gasiti sau redeschid ala cu circul ? :)
|
paine am luat azi....lipseste circu' :D
|
Quote:
|
Quote:
si...banuiesti :tenisclap:tenisclap:tenisclap...gresit |
Are oricum dublu de la grupa mica de 75... :) din cate stiu eu
|
de unde dublu mah........cu kit turbo scoti 165 de cp...numai ca te costa....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
showroom Suceava reising la harta de la miga ati vazut? in fiecare zi alte masini aranjate artistic pe platou acolo:lol::lol: peenibil
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de bani e vorba?? :lol: ai 10 ani avans si tot cu o compacta te plimbi...si unde mai pui -20CP fata de mine..dar hai treaca de mine ca nu va mai suportati poate pana weekendu viitor imi pun cauciucuri noi si ne dam amical daca esti de acord bineinteles...acu cat e stock ca urmeaza sa o vopsesc sa ii mai dau 20CP vizal are destui cai adica imi da mie 2-3 masini deci are mai multi decat sunteti voi obisnuiti sa dresati :-) |
Quote:
am pe un baiat care are un logan 1.6 90 cai stock...eu maine sunt plecat din localitate de dim si nu stiu cand ajung...dar daca vin pana in 21.00-22.00 si vad raspuns de la tine...dupaia is la aqua si ne intelegem noi;)...asta daca nu te deranjeaza...:poke:... a mea are destui...eu l-as vrea pe baiatu ala cu Dodge daca esti dragut si nu te deranjeza:eyebrow: numai bine:peace: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: nu iti face tu griji de tensiunea mea si nici ce conduc ;), de suportat ne suportam, vad ca tu nu te mai suporti, poate vii sa imi dai si 2 palme data viitoare, amical normal, sau poate sa-mi dai niste bani sa-mi iau alta masina. Quote:
|
Rvr foloseste si tu multiquote.
|
Quote:
|
Quote:
|
:crazy:perfect...:wave:
|
e vorba de cristi xx-xx-DNC ??
|
Sfatul meu dragi baieti , cei de la X-Team Racing Club sa nu va mai datzi cu nimeni din SV , asta pt inconstientza cu avariile in coloana de ieri ... si dupa cum ati vazut astazi a fost cel mai mare dezmatz de politie rutiera de la aqua 3 masini de rutiera au intrat inauntru cum nu au venit niciodata , numere , oprit , amenzi , tot au venit dupaia dupa 2 ore tarziu din nou , au bagat in masina lor unu din oameni si l`a dus si la sectie nu stiu exact motivele , acum inca 3 masini la iesire de la aqua opreau tot .... DACA SUNTETI CU CAPU PE UMERI , nu va mai duceti dupa oamenii care nu stiu tzine un gratarel in secret , si presimt k data viitoare cand mergeti in coloana cu avariile puse pt un gratar o sa va sparga cineva stopurile si semnalizarile sa uitati de ele!!
|
Quote:
|
deci cat de inspirat am fost ca nu am venit....ca de obicei cand e vrb de una mai mare iese kk praf si exact la asta m-am gandit .......of of of ce ti-e si cu racingul asta... auzi! mergi la gratar cu avariile puse...hahahahhahah
|
Stai calm Adi...ei au venit cand deja se terminase ce era important...si da...am observat si eu...parca mergeau la nunta. :)
|
Quote:
|
Nu a-ti deranjat...asa este, si nu a-ti fost invitati tocmai pt modul in care va face-ti prezenta....cand o sa stiti sa fiti mai...subtili, probabil o sa se schimbe lucrurile...pana atunci...e bine sa ramana asa.
PS. noi am plecat pt ca am fost anuntati de venirea voastra. |
Se stia si de la plecarea din aqua magic de coloana voastra cu avarii puse inclusiv cand ati ajuns la ovidiu s-au dat telefoane sa plece lumea ca veniti voi cu avariile puse , vba lu ERY , de-aia au si plecat.
RVR iti zic eu nu erau pt alcool m-au oprit si pe mine , si numa de alcool n-a fost |
au venit aseara .. la fel cum zice si Adi yzf-u si au luat 1 baiat dintr-un logan 82 cox si s-au mai luat de unu cu un opel ... si nu opreau pentru constum de ach00oll .. opreau pentru linie continua .. pentru radarul din mamaia .. abea dupa 2 - 3 noaptea au avut activitate pe baza combaterii consumului de alcho00ol la volan ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning