Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

YZF-PWR 06-03-08 10:53

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

Si ce te face sa crezi ca ia amploare Street Vision in CT ? k au pus stickere pe o gramada de masini stock ?:) , nu mai confundati numarul masinilor cu un simplu sticker , ca toti pot face un club plin de masini stock deoarece ele sunt cele mai frecvente pe strazi:)

D_M_X 06-03-08 12:34

in curand daca o tin asa o sa ajunga ca astia care au pe spate GPL.....noi vrb de cluburi cu masini modificate sau care pot face ceva ....undeva....nu de cluburi cu masini stock. ei sunt mai mult o gasca de prieteni din cate am inteles si sunt putini de la ei care pot pune o msina la start cu posibilitate de castig. Dar ma rog fiecare cum ii place

ct77pia 06-03-08 15:59

ce masini pun ei la start si mai au si sanse?
si schimba-ti poza din avatar

13RvR 06-03-08 16:43

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1404180)
in curand daca o tin asa o sa ajunga ca astia care au pe spate GPL.....noi vrb de cluburi cu masini modificate sau care pot face ceva ....undeva....nu de cluburi cu masini stock. ei sunt mai mult o gasca de prieteni din cate am inteles si sunt putini de la ei care pot pune o msina la start cu posibilitate de castig. Dar ma rog fiecare cum ii place

:lol: aia cu gpl-ul e tare.... da suntem prieteni si acceptam membrii cu masini stock, pt ca toate la inceput au fost stock. La start vom pune ce masini avem la prima legala si speram sa paticipam cu brio nu sa fim no.1 deodata.

13RvR 06-03-08 16:46

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 1404607)
ce masini pun ei la start si mai au si sanse?
si schimba-ti poza din avatar

eu pun 75 cai, contra la 75 la prima legala, sper sa am sanse :D:-P

D_M_X 06-03-08 16:48

sper ca nu te-ai suparat..... a fost sub forma de gluma.

13RvR 06-03-08 16:49

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1404714)
sper ca nu te-ai suparat..... a fost sub forma de gluma.

doamne fereste de ce sa ma supar. este adevarat ca sunt multi "tineri" in ale masinilor in club, dar sunt la inceput si mi se pare corect sa-i primim si sa-i ajutam daca doresc asta.

vizal 06-03-08 17:18

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1404708)
eu pun 75 cai, contra la 75 la prima legala, sper sa am sanse :D:-P

ce masini mai sunt de 75 cai:paper:?...pana si loganurile au 90:evil_laug

ERY 06-03-08 17:26

Nu incepeti iar cu ***urile astea ca ma apuca dracii pe mine acum....alt subiect nu gasiti sau redeschid ala cu circul ? :)

k4r4 06-03-08 17:38

paine am luat azi....lipseste circu' :D

13RvR 06-03-08 18:12

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1404792)
ce masini mai sunt de 75 cai:paper:?...pana si loganurile au 90:evil_laug

ma rog cu alea de 90 :lol::lol: (banuiesc ca tu ai lambo nu??:lol: )

vizal 06-03-08 19:25

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1404921)
ma rog cu alea de 90 :lol::lol: (banuiesc ca tu ai lambo nu??:lol: )

pai..dc nu te tai cu alea de 90 :-P...
si...banuiesti :tenisclap:tenisclap:tenisclap...gresit

YZF-PWR 06-03-08 19:32

Are oricum dublu de la grupa mica de 75... :) din cate stiu eu

D_M_X 06-03-08 23:40

de unde dublu mah........cu kit turbo scoti 165 de cp...numai ca te costa....

vizal 07-03-08 00:22

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1405885)
de unde dublu mah........cu kit turbo scoti 165 de cp...numai ca te costa....

daca imi dai bani de turbo...am 165 cai pt tine :lol:

13RvR 07-03-08 03:17

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1405091)
pai..dc nu te tai cu alea de 90 :-P...
si...banuiesti :tenisclap:tenisclap:tenisclap...gresit

am inteles tot, esti foarte explicit :lol::lol::lol:

vizal 07-03-08 09:30

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1406076)
am inteles tot, esti foarte explicit :lol::lol::lol:

adikkkkkkaa...sa te dai cu logan de 90 cai, te tine:suspiciou ?...siiiiiiiii ca n-am lambo :sadblinky

D_M_X 07-03-08 09:47

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1405961)
daca imi dai bani de turbo...am 165 cai pt tine :lol:

eu vrb de motoru lu rvr-u ..asta 1 la mana si 2 la laba daca ar fi bani de turbo ptr a mea pusi de-o parte sigur nu i-ai vedea u

vizal 07-03-08 09:51

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1406458)
eu vrb de motoru lu rvr-u ..asta 1 la mana si 2 la laba daca ar fi bani de turbo ptr a mea pusi de-o parte sigur nu i-ai vedea u

citeste mai bine ca YZF-ul zicea de a mea si tu ai inteles de a lu rvr...:lol:

metal_militia 07-03-08 13:38

showroom Suceava reising la harta de la miga ati vazut? in fiecare zi alte masini aranjate artistic pe platou acolo:lol::lol: peenibil

13RvR 07-03-08 17:13

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1406925)
showroom Suceava reising la harta de la miga ati vazut? in fiecare zi alte masini aranjate artistic pe platou acolo:lol::lol: peenibil

penibil esti tu iubi mic, acolo poti parca ziua , ca noi stam in oras si daca ai conduce si tu ai observa ca nu ai unde sa-ti lasi masina. ;) si mai concentraza-te un pic, sunt aceleasi 4-5 masini. te astept la o cafea cand ai timp si bani ;). (si mai usor cu caterica ca nu cred ca ne tragem de sireturi pustiulica ;) )

13RvR 07-03-08 17:15

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1406425)
adikkkkkkaa...sa te dai cu logan de 90 cai, te tine:suspiciou ?...siiiiiiiii ca n-am lambo :sadblinky

ma dau si cu logan asta ti-am spus mai sus...ce sa ma tina?? franele???? :-P a ta cati cai are?

metal_militia 07-03-08 17:41

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1407456)
penibil esti tu iubi mic, acolo poti parca ziua , ca noi stam in oras si daca ai conduce si tu ai observa ca nu ai unde sa-ti lasi masina. ;) si mai concentraza-te un pic, sunt aceleasi 4-5 masini. te astept la o cafea cand ai timp si bani ;). (si mai usor cu caterica ca nu cred ca ne tragem de sireturi pustiulica ;) )

asa e nu prea ne tragem de sireturi...ai grija, ia-o usor ca nu e bine la varsta ta ca iti creste tensiunea
de bani e vorba?? :lol: ai 10 ani avans si tot cu o compacta te plimbi...si unde mai pui -20CP fata de mine..dar hai treaca de mine ca nu va mai suportati

poate pana weekendu viitor imi pun cauciucuri noi si ne dam amical daca esti de acord bineinteles...acu cat e stock ca urmeaza sa o vopsesc sa ii mai dau 20CP

vizal are destui cai adica imi da mie 2-3 masini deci are mai multi decat sunteti voi obisnuiti sa dresati :-)

vizal 08-03-08 00:01

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1407461)
ma dau si cu logan asta ti-am spus mai sus...ce sa ma tina?? franele???? :-P a ta cati cai are?

in fine ...lasand caterinca...si intrand in treburi serioase:-)....deeeeciii
am pe un baiat care are un logan 1.6 90 cai stock...eu maine sunt plecat din localitate de dim si nu stiu cand ajung...dar daca vin pana in 21.00-22.00 si vad raspuns de la tine...dupaia is la aqua si ne intelegem noi;)...asta daca nu te deranjeaza...:poke:...
a mea are destui...eu l-as vrea pe baiatu ala cu Dodge daca esti dragut si nu te deranjeza:eyebrow:

numai bine:peace:

13RvR 08-03-08 00:03

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1408421)
in fine ...lasand caterinca...si intrand in treburi serioase:-)....deeeeciii
am pe un baiat care are un logan 1.6 90 cai stock...eu maine sunt plecat din localitate de dim si nu stiu cand ajung...dar daca vin pana in 9-10 si vad raspuns de la tine...dupaia is la aqua si ne intelegem noi;)...asta daca nu te deranjeaza...:poke:...
a mea are destui...eu l-as vrea pe baiatu ala cu Dodge daca esti dragut si nu te deranjeza:eyebrow:

numai bine:peace:

cand vrei vii si vorbim, baiatul se da.

vizal 08-03-08 00:07

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1408423)
cand vrei vii si vorbim, baiatul se da.

hai k vroiam sa ies:sleep::sleep::sleep:...ok...deci maine seara ;) salut

13RvR 08-03-08 00:08

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1407515)
asa e nu prea ne tragem de sireturi...ai grija, ia-o usor ca nu e bine la varsta ta ca iti creste tensiunea
de bani e vorba?? :lol: ai 10 ani avans si tot cu o compacta te plimbi...si unde mai pui -20CP fata de mine..dar hai treaca de mine ca nu va mai suportati

poate pana weekendu viitor imi pun cauciucuri noi si ne dam amical daca esti de acord bineinteles...acu cat e stock ca urmeaza sa o vopsesc sa ii mai dau 20CP

vizal are destui cai adica imi da mie 2-3 masini deci are mai multi decat sunteti voi obisnuiti sa dresati :-)

ne dam nu e problema. dupa ce o vopsesti ca sa ai mai multi cai ;), dar ai grija ca o vopsesc si eu si va fi o lupta stansa :lol::lol:, am avantaj stikerele :lol::lol::lol:

PS: nu iti face tu griji de tensiunea mea si nici ce conduc ;), de suportat ne suportam, vad ca tu nu te mai suporti, poate vii sa imi dai si 2 palme data viitoare, amical normal, sau poate sa-mi dai niste bani sa-mi iau alta masina.

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1408432)
hai k vroiam sa ies:sleep::sleep::sleep:...ok...deci maine seara ;) salut

maine seara o sa fim beti :lol:, vorbesc cu baiatul si te sun, poate va dati mai pe zi (sa-mi dai nr pe privat). ;)

ERY 08-03-08 00:13

Rvr foloseste si tu multiquote.

vizal 08-03-08 00:17

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1408433)
maine seara o sa fim beti :lol:, vorbesc cu baiatul si te sun, poate va dati mai pe zi (sa-mi dai nr pe privat). ;)

pai eu vin seara la 9 10 ...:lol:...atunci distractie placuta si o lasam pe sapt urmatoare...stii cand...joi-vineri seara inainte de 4t days...sa fim incalziti:twisted:

13RvR 08-03-08 00:20

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1408463)
pai eu vin seara la 9 10 ...:lol:...atunci distractie placuta si o lasam pe sapt urmatoare...stii cand...joi-vineri seara inainte de 4t days...sa fim incalziti:twisted:

vineri seara sunt demult la bucuresti cu standul, oricum baiatul se da deci cand ne vezi vii si vorbim.

vizal 08-03-08 00:26

:crazy:perfect...:wave:

Daniel_DRV 08-03-08 18:06

e vorba de cristi xx-xx-DNC ??

YZF-PWR 09-03-08 02:30

Sfatul meu dragi baieti , cei de la X-Team Racing Club sa nu va mai datzi cu nimeni din SV , asta pt inconstientza cu avariile in coloana de ieri ... si dupa cum ati vazut astazi a fost cel mai mare dezmatz de politie rutiera de la aqua 3 masini de rutiera au intrat inauntru cum nu au venit niciodata , numere , oprit , amenzi , tot au venit dupaia dupa 2 ore tarziu din nou , au bagat in masina lor unu din oameni si l`a dus si la sectie nu stiu exact motivele , acum inca 3 masini la iesire de la aqua opreau tot .... DACA SUNTETI CU CAPU PE UMERI , nu va mai duceti dupa oamenii care nu stiu tzine un gratarel in secret , si presimt k data viitoare cand mergeti in coloana cu avariile puse pt un gratar o sa va sparga cineva stopurile si semnalizarile sa uitati de ele!!

13RvR 09-03-08 03:42

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1410855)
Sfatul meu dragi baieti , cei de la X-Team Racing Club sa nu va mai datzi cu nimeni din SV , asta pt inconstientza cu avariile in coloana de ieri ... si dupa cum ati vazut astazi a fost cel mai mare dezmatz de politie rutiera de la aqua 3 masini de rutiera au intrat inauntru cum nu au venit niciodata , numere , oprit , amenzi , tot au venit dupaia dupa 2 ore tarziu din nou , au bagat in masina lor unu din oameni si l`a dus si la sectie nu stiu exact motivele , acum inca 3 masini la iesire de la aqua opreau tot .... DACA SUNTETI CU CAPU PE UMERI , nu va mai duceti dupa oamenii care nu stiu tzine un gratarel in secret , si presimt k data viitoare cand mergeti in coloana cu avariile puse pt un gratar o sa va sparga cineva stopurile si semnalizarile sa uitati de ele!!

cele trei masini de la aqua opresc lumea pt ca e filtru pentru consumul de alcool ;) , cat despre cei cu avarii nu cred ca erau din SV ;). politia a venit la aqua pt ca ieri au filmat aia de la neptun toate nebuniile si sunt obligati sa se sesizeze. noi ca si club nu promovam cursele ilegale, iar cand ne dam in principiu preferam sa ne dam intre noi , baiatul de la voi din club a pus o intrebare, raspunsul este pozitiv si nu este vorba de un "garatar", ci pur si simplu de 2 soferi cu 2 masini care doresc sa-si masoare performantele. ideea este ca fiecare se da pe barba lui atunci cand nu este organizare legala.

D_M_X 09-03-08 10:43

deci cat de inspirat am fost ca nu am venit....ca de obicei cand e vrb de una mai mare iese kk praf si exact la asta m-am gandit .......of of of ce ti-e si cu racingul asta... auzi! mergi la gratar cu avariile puse...hahahahhahah

ERY 09-03-08 12:16

Stai calm Adi...ei au venit cand deja se terminase ce era important...si da...am observat si eu...parca mergeau la nunta. :)

13RvR 09-03-08 13:22

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1411341)
Stai calm Adi...ei au venit cand deja se terminase ce era important...si da...am observat si eu...parca mergeau la nunta. :)

am venit mai tarziu pt ca vroiam sa ne dam noi si asta am si facut ;). stiam ca erati acolo mai devreme dar ne fiind invitati nu am venit mai devreme. nu v-am deranjat.

ERY 09-03-08 13:28

Nu a-ti deranjat...asa este, si nu a-ti fost invitati tocmai pt modul in care va face-ti prezenta....cand o sa stiti sa fiti mai...subtili, probabil o sa se schimbe lucrurile...pana atunci...e bine sa ramana asa.

PS. noi am plecat pt ca am fost anuntati de venirea voastra.

YZF-PWR 09-03-08 14:15

Se stia si de la plecarea din aqua magic de coloana voastra cu avarii puse inclusiv cand ati ajuns la ovidiu s-au dat telefoane sa plece lumea ca veniti voi cu avariile puse , vba lu ERY , de-aia au si plecat.
RVR iti zic eu nu erau pt alcool m-au oprit si pe mine , si numa de alcool n-a fost

Psycho 09-03-08 14:20

au venit aseara .. la fel cum zice si Adi yzf-u si au luat 1 baiat dintr-un logan 82 cox si s-au mai luat de unu cu un opel ... si nu opreau pentru constum de ach00oll .. opreau pentru linie continua .. pentru radarul din mamaia .. abea dupa 2 - 3 noaptea au avut activitate pe baza combaterii consumului de alcho00ol la volan ...

All times are GMT +2. The time now is 11:21.

- Copyright 2026 4Tuning