![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
man, nasol rau de tot, chiar imi pare rau ca si-o batut niste papagali joc de masina ta.
Ma gandesc ca se poate intampla oricum, si eu is cu smochina acuma cu volanu:( Io zic ca si cu alarma te curatau de volan aia si de ce aveai prin masina.:( Bafta in continuare |
Quote:
oricum parca o intrat nebunie in oameni, si lu fratemiu in spate la rds in circumvalatiuni in parcarea mare io zgariat-o urat de tot, si acol parcheaza de cativa ani buni.. ce sa faci .. oameni nesimtiti.. |
catalinm6 .. la tine e vb. de "prietenii" ...
toate bune si frumoase, ieri la pranz ma intalnesc cu un amic.. si-mi zice ca in seara urmatoare dupa ce mi-au spart mie masina.. la 2 strazi, ia furat navigatia originala dintr-un passat.. aceasi metoda, spart geam spate, intrat pe geam.. si la revedere... la alte cateva blocurii, airbagu' din dreapta de la un audi a4 tot asa... speedball ... ms mixed .. acolo iar e vorba de ceva dusmanie.... sorry |
io propun sa stam la panda, mai in gluma mai in serios dar numa asta ar fi solutia, si daca ii prinde cineva, direct legati de copaci in padurea verde :)
Nu se mai poate frate asa, ajungem sa ne fie frica sa ne lasam masiniile cu VOLANU in ele. |
zi mi si mie in ce cartier,ca sa stiu..
vad ca s au specializat,inainte icercau sa fure o boxa,spargeau geamu si fugeau ca nu stiau sa le desfaca...acum tio desfac in 5 minute toata... |
Quote:
|
cred ca ar fi o idee buna sa punem la volan un antifurt de roti, prezonul de la volan este la fel ca cel de la roata!
imi pare rau man pt masina! |
Quote:
Fratilor m-ati omorat cu Timisoara voastra, am fost in weekend in vizita :rolleyes2 si n-am inchis ochii toata noaptea :lol: |
Si ce rezolvi cu antifurtul?Iti fura airbagul, care e mai scump decat volanul....Airbaguri se cauta, nu volane... Si au ei si chei de antifurturi...ca se fura si jante... Nici nu iti imaginezi ce operativi is...jegosii pwlii
|
Nasol tare ce ti sa intamplat.......mi-e mi se parea ciudat ca vecinu meu are 2 camere de filmate....pentru ambele masini ale lui......am zis cand o sa imi iau alta masina mai scumpa imi iau si eu camera....cred ca e ce-a mai buna metoda+ alarma
|
chiar ca,e prfecta metoda...
si-au pus oamenii niste cagule sa vezi ce te lucreaza :) n-are sens.. what goes arounc,comes around.. si cand ii prinzi... le tai mainile .. sa nu mai fure, e usor .. |
ducetiva prin targurile de la voi unde se vand piese... poate va recunoasteti marfa...
|
foarte bine dau keskinurile pe ea
felicitari nu as vrea sa traiesc senzatia aia, sa imi vad dimineata masina asa |
stai linistit ca "marfa" nu se vinde aici..
la cat de frumos au lucrat, nu cred ca dau cu batzu' in balta la sfarsit... singura varianta.. cand ii prinzi.. le rupi mainiile de la umar si ii desfigurezi.. ca altfel tot scapa.. auzi, cica nu prezinta pericol.. mama lor de procurori si tara de rahat.. asta e.. mergem mai departe... masina e desfacuta toata si pregatita pt. intercooler.. astept sa apara.. o sa revin cu niste poze... oricum nu o mai scot pe strada pana nu o finalizez... adica, intercooler, resoft, aripiile spate putin trase, vopsit, polish si ultima ultima chestie.. un volan :) |
Pacat ca volanu ala de nintendo, e chiar shmecher :P... racer type
|
pai deaia l-am lasat la sfarsit... mi-l place mult
apropo.. e de 280mm volanu :D |
neagra o vopsesti?:D
|
Quote:
|
maestru speedball... nu vopsesc masina... (nu`mi permit ca altii).. vopsesc doar aripiile ca sunt convins ca o sa puste vopseaua cand trag aripiile...
laurentiu.... e prea cald... |
Quote:
|
:)) clar ca altii isi permit......pana mea.....fiecare cu cat poate;) apropo stii cumva ceva de ILIE ala din Chisoda?:D, ii VOPSITOR sau ii ca radu?
|
dadi.. momentan caut garaj... dar o sa vina si o alarma... e necesar :)
speedy.. da, ala e vopsitor... Radu nu stiu la ce categorie intra... inca nu exista una.. |
ok, ms ca am vb cu el de vopsea si na vroiam sa mai cer parerea cuiva;) luni ma duc si eu la ala cu BadBoyu, ms de numar;)
|
chiar vrei sa faci cel mai batran golf existent?.. ala deja nu mai e BAD .. e SAD...
doar o parere... bafta! |
tocmai am citi tot threadul ....foarte tare masina !! felicitari si spor la treaba in continuare.....imi pare rau ce s-a intamplat cu geamu si volanul si ce a mai fost :(
si mie mi-au spart masina acum ceva timp si nu mi-au furat nimic..fiindca tinteau dupa dvd..dar nu avea fata la el si s-au lasat pagubasi...si sincer cand am vazut dimineata geamul nu vroiam sa cred.... din nou bafta cu masina ! e foarte foarte frumoasa si ai grija la gropi si denivelari cu bara:D |
vizu .. ms! :D
aseara am strans in brate pt. prima data "caloriferu".. ce sa zic.. dragoste la prima vedere.. abia astept sa-l montez.. |
:lol:
fa-i niste poze la "calorifer" ca ne faci curiosi daca te-ai indragostit asa...:lol: |
2 Attachment(s)
........
|
E simpatic rau! :D
|
man , ai folie omologata?
|
so despartit de calorifer,nu mai doarme cu el in pat l-o trimis pe canapea?:lol::lol::-P
|
djhojd.. mersi de poze! :D
da man... am folie omologata..pe spate :) (pe geamuriile spate.. sa nu se inteleaga gresit..) laurentiu.. :d nu mam despartitde el.. ca-mi da cam.. 6 cai frumosh'... era calorifer si mai mic.. dar ala dadea maxim 2.. |
:) Frumoas proiectul asta! Tu nu ai facut resoftare la masina? Nu te bate gandu`? :-P
Sunt foarte curios si eu de o chestie. Poate stie cineva:Ambreiajul de pe 320d 136CP este absolut identic cu cel pus pe 320d 150CP? |
Mihai , cand esti pe mess , da un semn te rog.Vreau sa vb despre folie.Vreau si eu! :D (Omologata bineinteles.)da,si pe geamurile din spate,nu pe spate.
|
Quote:
|
da ce ti-ai pus acolo de iti da 6 cai ?
|
Mareanee... zeule... frumoase cazane.. pardon, poze! :D
BMnWa ..era doar o vorba... oricum imi da cam 2 cai maxim... dar se poate si 6.. |
Quote:
|
Quote:
se poate si mai multe:) daca vrei sa vii in Bucuresti un weekend...ne anunti :) ne intalnim sa fim muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti :D. |
sa vina caius in bucuresti inseamna sa ii ia platforma masina din parcare si sa io lase pe Bd Magheru aici la noi...altfel isi ia adio de la M pack si cauciucuri..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning