Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

Aaronnel^ 24-12-09 21:43

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

Domnu yg.alex.. felicitari chiar frumos cadoul de Craciun. Bun venit in echipa Midnight Racers sau mai bine zis familia Midnight Racers. Astept sa-mi dai un add pe mess. Gasesti ID-ul la profilul meu.

Craciun fericit tuturor.

Aaron,AXDesign

L4uR 24-12-09 21:55

FELICITARI:) si CRACIUN FERICIT:))

yg.alex 24-12-09 21:59

ms ms baieti.... ce sa zic victore...am zis ca nu-i adevarat... am crezut ca fac misto de mine :))

Sunt mandru!

DjRainManFast 24-12-09 23:25

Bine ai venit printre noi! Succes in tot ceea ce vrei sa faci!

GOGU_VL 24-12-09 23:48

Ai facut o alegere buna yg.alex....nu'i dezamagi pe baieti in tot ceea ce vrei sa faci in club.
Un Craciun Fericit alaturi de cei dragi va doresc, si implinirile cele mai frumoase.
La multi ani Midnight Racers !!!

Kaluvr6 25-12-09 01:51

Multumim frumos pt urari, inseamna mult pt noi. Iti uram bun venit in familie si sper sa ne faci mandri cum si noi speram sa te facem mandru :) eu zic ca meriti si sper sa nu ma insel :)) toate cele bune, Midnight Racers va ureaza SARBATORI FERICITE!!! :D

DannyKid 25-12-09 02:06

Craciun Fericit si Sarbatori Fericite catre toti membrii Midnight Racers !!!

luci4n_vl 25-12-09 09:50

la mutli ani MR....tot ce va doriti sa se implineasca....

privat4u2 25-12-09 10:18

Clubul ShaDowS Rm Valcea doreste sa transmita cu ocazia Sarbatorilor de Craciun ..un sincer si calduros La Multi Ani tuturor pasionatilor.Speram ca noul an sa fie incununat de succese si cupe...sa avetzi parte de asfalt uscat si aderentza maxima...sa fitzi feriti de defectiuni tehnice si deasemenea tuturor participantilor la evenimentele auto multa bafta.
La Multi Ani!!!
ShaDowS Rm Valcea

MiTzA- 25-12-09 13:10

Felicitari Alex, sunt mandru de tine :D :D :D

Fie ca Sfintele sarbatori ale Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos sa va umple casa de dragoste,lumina,fericire si liniste sufelteasca.
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.

PS: alex, sper ca acum sa-i mai bagi si pe astia cu fabia in seama :-s :-"

VL 77 SYD 25-12-09 13:36

1 Attachment(s)
Attachment 1236883 http://midnightracersvalcea.blogspot.com/

Mytza07 25-12-09 14:51

Craciun Fericit si sa aveti parte numai de impliniri mai ales Alex ....Felicitari mane ...incet incet vad ca masina ne incanta din ce in ce mai mult ..(spor la treaba pe viitor);)

VL 77 SYD 25-12-09 14:56

Se pare ca nu toata lumea poate sa vada acea poza asa ca: http://4.bp.blogspot.com/_r1IiuSwr0O...FERICIT+MR.bmp

luci4n_vl 25-12-09 22:00

mda....se pare k nu stiti sa raspundeti la urarea de la multi ani...in fine....

Kaluvr6 25-12-09 22:03

La Multi Ani soby, de obicei imi place sa raspund la urarile facute din suflet nu ca asa trebuie :) daca e din suflet atunci din suflet iti zic si eu tie, Sarbatori Fericite :)

luci4n_vl 25-12-09 22:04

ms kalu.....eu din suflet am urat....este o zi crestina...deci....sa fim si noi macar odata untr`un an crestini si cu sufletul curat....

Kaluvr6 25-12-09 22:06

si la sfarsit de an asa macar 2 3 zile sa fim si noi buni a? :))))
Glumeam :)

yg.alex 25-12-09 22:39

5 Attachment(s)
Mandru posesor al parasolarului si membru al familiei de incredere :D

Victor_WRC 25-12-09 22:42

alex.....asa se procedeaza mai nou ??? :lol::lol::lol::lol:....cu picioarele pe capota mah :lol::lol::lol:

yg.alex 25-12-09 22:43

ce nu face omu' pt MR...m-as fi urcat si pe trapa daca era nevoie :D

florynvl (X29 ZMT) 25-12-09 22:53

Felicitari Alex !!!

Kaluvr6 25-12-09 22:58

Bravo Alex, bine ai venit! Daca apar probleme cu parasolarul din cauza frigului nu e problema, punem altul :)) sa`l porti cu mandrie si cat mai mult :)

MiTzA- 25-12-09 23:06

am mers de la mall pana la el acasa fiecare cu cate o mana pe geam sa tinem de parasolar =))

f.tare mama si tatal lu' alex :D

bv bro, proud de tine }{ :X

yg.alex 25-12-09 23:10

noroc ca am avut manusi la mine :))) dar a meritat :D

mersi mult bro pt ajutor...mersi si lu mitza cu octavia
mersi familia MR

L4uR 25-12-09 23:23

petrecere in garaj?:))Gratarel ceva?:))bravo ma alexe....

Mytza07 25-12-09 23:24

Mai vin pe la tine ....ca imi dai sa beau ....sa mananc .. noroc cu maicata (super de treaba) la fel si tactu'.......poate ne chemi sa ii punem si lu' unchito un parasolar...=)) ca tot ne ruga :D8) (ateptam poze cu picioarele pe trapa ) :D

Victor_WRC 25-12-09 23:30

da da asteptam pozele cu picioarele pe trapa ;) :lol::lol::lol:..............Felicitari inca odata.......si sa dea Domnu sa faci ABSOLUT tot ce ti-ai propus cu masina asta ;)

yg.alex 25-12-09 23:34

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2922576)
da da asteptam pozele cu picioarele pe trapa ;) :lol::lol::lol:..............Felicitari inca odata.......si sa dea Domnu sa faci ABSOLUT tot ce ti-ai propus cu masina asta ;)

sper sper...si o sa le fac...dar cam greu cu partea financiara...stiti "serviciul" meu... cat de curand urmeaza reglabila si prelungirile...dupa, un 8000k in proiectoare...si dupaia trecem la stadiu urmator...fibra, chit... ;)

MiTzA- 25-12-09 23:36

Alex rullz , midnight rullz :D

Pe aceasta cale, tin sa-i multumesc lu' alex care mi-a facut sarbatorile mai frumoase....Sincer, nu credeam vreodata sa ma bucur atat de mult pt succesul unui prieten. Respect man , friends 4ever...hope :lol:

Poate de la anu' , garaju' ala va deveni "raureni tuning"...Sper doar sa mi iasa planurile cum vreau :D

PS: Respect si pt mytza_07 :-P

Mytza07 26-12-09 01:43

Mersi man ....ma bucur ca am pus ,,umaru" la montarea parasolarului sper ca visul Raureni tuning sa poata fi realizat pe viitor .....Respectele mele Mitza ( mersi de aprecieri....si de urare ,,frate skodist" )

Kaluvr6 26-12-09 03:32

nebunilor :)) ce e cu mama si tatal lui alex ca m`ati facut curios? S`a lasat cu baute si mancare? :)) Garaju ala il folosesti? Daca nu, de la primavara facem treaba in el :)) ne facem de cap.

MiTzA- 26-12-09 03:38

E foarte tare garaju....Cand am intrat acolo, initial am crezut ca alex e ceva vin diesel din fast and furious ....probabil ca daca as fi in locul lui, as sta toata ziua in garaj :D....Cat despre mami si tati ...Ce faceti baieti, o cafeluta, un ceai ...haideti sa mancati ceva :lol::lol::lol:

yg.alex 26-12-09 12:06

il folosesc pt treburile mele la masina...tot ce am facut la masina acolo am facut cu exceptia foliei de pe geamuri...daca aveam si elevator...hehe...:X
cu cea mai mare placere ne putem folosi de el ^_^

Victor_WRC 26-12-09 12:56

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 2923170)
il folosesc pt treburile mele la masina...tot ce am facut la masina acolo am facut cu exceptia foliei de pe geamuri...daca aveam si elevator...hehe...:X
cu cea mai mare placere ne putem folosi de el ^_^

app ai rampa ma rog dinaia de te bagi sub masina in garaj ? :lol:

yg.alex 26-12-09 12:59

n'am nici daia :-S

TIR 26-12-09 13:16

stiu eu doi baieti care pt 50 ron pe zi iti fac ditamai gaura :))

MiTzA- 31-12-09 16:44

La multi ani baieti. Fie ca in noul an sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa rulati fin la toate competitile 8)

yg.alex 31-12-09 19:22

drumuri uscate, cai cu sute, cupe multe

si prietena mea zice: minte mai multa =)))

VL 77 SYD 31-12-09 20:07

1 Attachment(s)
Attachment 1244837
LA MULTI ANI!!!
:caffine: :drunk::caffine::hug::dance:

GOGU_VL 31-12-09 22:26

Mai sunt cateva zeci de minute pana vine anul nou.....cu aceasta ocazie tin sa va urez multa sanatate, fericire, implinirea tuturor dorintelor, si cati mai multi bani pentru tunning in 2010.
La Multi Ani !!!

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning