![]() |
Re: B 28 N U T
18 Attachment(s)
s-a muncit la masina toata saptamana:lol:pun si cateva poze.
maine vreau sa finisez capota si sa inbrac si pasajele spate cu fibra;) cu electrocorditoru,ehe mult nea dat de furca. dupa ceva teste in seara asta am observat ca nu mai fuge bine:cry:,vad maine ce o fi.bafta |
frumoae evazarile, dar baga-te repede cu fibra, sa nu apuce sa intre apa:D...oricum va arata frumos.
P.S si tu man porti parasolorul ala invers? banuiesc ca stii ca partea argintie trebuie intoarsa cu partea spre soare, ca sa respinga undele;) |
[QUOTE=
P.S si tu man porti parasolorul ala invers? banuiesc ca stii ca partea argintie trebuie intoarsa cu partea spre soare, ca sa respinga undele;)[/QUOTE] si fata si verso e la fel;) |
Quote:
ia zii ce este cu scaunul ala pe bancheta?:) |
Masina asta o sa fie grav de frumoasa ... mie`mi place rau de tot ce vad ca se petrece cu ea ...
|
trasa la linie si vopsita cred o sa fie mortala !!!!!!!!!!!!!!!...deja e peste dacie alba din videoclipul lui cassa loco !!
|
Quote:
On topic: Bravo dog, pe zi ce trece Dacia ta e mult mai frumoasă. Ţine-o tot aşa!... |
Oricum dacia tau este cam RIP am văzut-o acum mult timp la un ţigan,jante tablă crăpată capota...revopsită da-n-.....jalnică ,sunt curios cum vor ieşi acele evazări a lui dogg...
|
vreu si eu la dacia mea sa ii fac evazari ca ale lui dog,dar dupa ce le tai cu flexul cu ce sa le acopar?cu fibra?de unde se cumpara?si cum se aplica...explicatimi si mie ca habar nu am.ms
|
Dog, o idee: la capota (parerea mea) ar trebui sa pastrezi linia originala acolo in dreptul grilei (vezi fosta dacie sgm)! Si-asa e bine, chiar excelent dar daca cei care se pricep la vt pot face modificarea asta ca sa-ti dai seama pe masina ta!
Bafta cu proiectul, dupa mine ai cea mai gandita si frumoasa dacie la categoria ei! Mult succes! |
14 Attachment(s)
pauza de masa.
va multumesc tuturor:-P la masina inca se lucreaza,la noapte vreau sa o tai la mare. |
Pacat sa faci munca in graba ca te grabesti sa pleci undeva :(
|
Ideea e bună, sper însă că finisările vor veni şi ele când te întorci de la mare, cu tot cu reîmprospătările de care are nevoie maşina, nu?
|
stiti ca imi place sa dau cu pensula,va veni si finisarea totala cand o voi vopsi toata;)
iar pasajele spate vor fi luni incarcate cu fibra si slefuite. am muncit foarte mult la partea mecanica si de franare mai ales,am intampinat multe probleme si daia nu am mai avut timp de caroserie.numai bine. |
Quote:
in rest arata foarte frumos si bine, nu am ce zice:D inainte sa pleci sa mai postezi cateva poze:oops: si distractie placuta la mare, poate te vezi cu baietii veseli de acolo;) |
iar la mare !...si zici ca nu ai bani sa-i tragi o vopsea :)))
|
te-ai cam foarte grabit...dar in rest arata frumos...va arata si mai bine finisata...
|
Iti place tie sa dai cu pensula dar totusi fa finisajele si da-i o vopsea calumea ca nu se mai poate asa. De geaba masina are "forme" frumoase daca e peticita peste tot. Mult succes in continuare!
|
Odata cu terminarea finisajelor, iti dai seama ca va veni vopseaua finala ...
|
Sper, deoarece in momentul actual fiecare modificare la tablarie inseamna o noua pata de alta nuanta, care fara suparare, arata nasol.
|
Distractie placuta la mare;))! A iesit beton, astept rezultatul final:) Numai bine!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
poate reusesc pana la sfarsitul veri sa o vopsesc. Quote:
si ceva frumos;) |
ori e plina cu pepeni, ori e prea joasa......dar eeeeeeee mortala..mai vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D
|
Quote:
|
era pe cric:D ridicata pe fata stanga ;))
|
este ridicol de joasa :lol:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Quote:
|
duminica ai fugit repede din costinesti!
tiam vazut masina pe o straduta prin centrul statiunii! foarte frumoasa masina! |
Quote:
multumesc asemenea |
speechless, speechless mane :D
|
Foarte foarte frumoasa masina....asteptam pozele cu finisarile si cu revopsirea totala.
|
Dog nici o veste nimic..... am vazut ca au loc schimbari ..am vzt ca numai ai barile pe masina etc..! C se intampla si noua nu ne spui :-w /:) ? !
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Arată mai bine acum aşa clean-look decât cu spoilerele în halul în care erau înainte :)
|
Quote:
|
nu cred poate le schimba :) ... poate le indreapta ... le chituieste le face frumoase ... daca nu a pus inca nimik inseamana ca inca nu lea terminat .
|
1 Attachment(s)
Quote:
pe NUT o sa fie bari stok dar chituite canalele sa fie clean.eu nu vad modelul asta sa-i stea bine fara bari,fiecare cu gustul sau;) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Nu prea mă omor nici eu după Daciile fără spoiler, observaţia mea era doar o glumă, legat de spoilerele dinainte.
Totuşi ideea cu spoilerele stock, făcute clean, cred că e cea mai bună alegere pentru NUT, serios. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning