![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Jada sunt niste jucarii 90% dintre ele. In State nu colectioneaza nimeni Jada, va spun sigur. Bburago 49 de euro....sa ramanem in afara fenomenelor paranormale. Eu nu inteleg o treaba, cand se aduce vorba de machete hop cu Bburago in top. Dar altceva chiar nu se gaseste asa la prima vedere?
|
Burago cam asa costa īn magazinele Kaufhoff si Karstadt de aici, sīnt expuse spre vīnzare īn raioanele de jucarii.
De aici stiu pretul si īti garantez ca nu exagerez. Eu am amintit de Burago deoarece sint cele mai raspīndite prin toate magazinele de jucarii nemtesti, aproape toate magazinele auto au un show room unde vīnd machete, unde si aici sīnt 99,9% Burago. Cīnd spui ca sīnt cele mai raspīndite, da. Cel putin īn Germania sīnt cele mai raspīndite. Īn alte tari si īn Romānia nu stiu ce este. Īntr-o vreme cautasem dupa Pontiac ca vroiam un Firebird 1.18 identic cu a mea si am gasit un online shop unde are facute la Greenlight Collectibles la pretul de 49,95 EURO + curier DHL. Firma Greenlight Collectibles n-o cunosc nici atīt īn ceea ce priveste originalitatea asa ca tot amīn sa-l cumpar de mai bine de 6 luni de zile. Cred ca n-ar strica, voi care sīnteti mai experti si colectionari īnversunati, sa faceti o lista calitativa cu producatori īn mod orientativ īn asa fel īn caz ca unul ca mine care la 48 de ani cauta un exemplar asa ca............ exceptie si nu se descurca sau un īncepator īn domeniu, sa nu riste sa plateasca prea mult, ori sa cumpere tīmpenii. |
Este pacat daca stai in Germania sa cumperi machete de la raioanele de copii din magazine. Modelissimo, Modelcarworld si multe altele sunt hobbyshop-uri specializate. Acolo vei putea face o comparatie preturi-calitate. O cautare cu Google iti va da alte zeci de astfel de puncte de vanzare, poate chiar aproape de zona ta.
|
Multumesc de nume.
Am sa caut sa vad unde o fi vreun shop specializat prin apropiere. Chiestea e ca daca mergi īntr-un magazin, treci pe līnga raioanele de jucarii si-ti sar stivele de burago īn ochi involuntar, chit ca līnga ele sīnt īngramadite mormane de ursuleti de plus si alte oratanii casnice si salbatice de toate culorile :D |
Salut baieti, nu stiu daca e tocmai ok, dar sa zicem ca ma laud si eu putin cu ce am vazut. De ceva vreme tot dau cu ochii de AutoArt si mi se par foarte tari masinile facute de ei, detalii etc, zilele trecute am si dat de un magazin care are legatura directa cu aceasta firma si nu numai, si cu ocazia asta am vazut si urmatoarea aparitie, acel PAGANI ZONDA R - CARBON FIBER PATTERN pe care il asteapta lumea de ceva vreme. Problema este ca magazinul se afla in Italia, unde sunt de altfe. Poze va pun maine la prima ora cu marea majoritate a machetelor vazute acolo...cele la scara mare, cele mici nu m'au interesat asa mult desi erau in cantitate mai mare. Va salut.
|
Zonda, a aparut de vreo 2 saptamani. Asteptam pozele, eventual si adresa magazinului.
|
38 Attachment(s)
Nu sunt la curent cu noutatile dar pe site la ei e inca in preorder acum na...si pozele promise, magazinul nu stiu cum se numeste, este undeva in centru Firenzelui, e plin de machete care mai decare mai finisate, are si cele teleghidate si trenulete, soldatei etc...e foarte frumos magazinul si foarte mare. sincer am petrecut ceva ore doar salivand. Prezin in poze doar ce m-a impresinat desavarsit legat doar de machete auto.
|
1 Attachment(s)
Am si eu o mica problema.In urma unui accident in care bunica a reusit sa ii rastoarne tot raftul de machete au fost niste avarii.Una dintre ele este un parbriz crapat la MCA Centenaire scala 1/43.Am sa atasez o poza cu problema.Credeti ca se poate rezolva cumva?Va multumesc!
|
1. Trebuia sa postezi la tutoriale :P
2. La centrele de printari au folie groasa transparenta (din aceea folosita pentru copertile cartilor copiate). Cumperi o coala din aceea si faci un parbriz nou. Cel vechi nu se prea poate repara. |
Quote:
|
Quote:
|
22 Attachment(s)
In Budapesta 6-7 ori in an apara un targ de machete,care este deja destul de mare si bine cunoscut si in Germania,si in alte tari Europene. Vine mult cumparatori si din vest. Este foarte multa machete noi si vechi si multa macete rara.
|
Īn poza 7, sunt cumva machete puse şi la revistele Deagostini?
|
Quote:
|
Unde se tine acest targ ? sau unde se tin deobicei aceste targuri ? adik in ce zona/e ?
Merci ! |
Quote:
2011 iun. 12. duminica 9-14 2011 sept. 11. duminica 9-14 2011 oct. 16. duminica 9-14 2011 dec. 12. duminica 9-14 Budapesta Sector XIII. Str:Vįci śt 45. Įtrium Park / Restaurant |
Merci FED ! Unu e chiar de ziua mea, tare ! 8)
|
hmm...discutii , etc...deci am nimerit bine...cu ce pot sterge conturul farurilor unui logan 1/43 fara sa le afectez pe acestea?
|
Quote:
p.s: aici ar fi trebuit sa intrebi: https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...ml#post4274816 acetona->eu cu ea m-am descurcat. |
stiu ca acetona gazeaza plasticul....o sa incerc cu foarte putina acetona
|
am o intrebare..ford transit sau renault trafic se gasesc machete 1:18?ca tare mi-as dori una:D
|
Ford transit se gaseste si la scara 1:18, in 2 versiuni.
Prima este produsa de powco, din plastic, are un pret sub 150 ron si este destinata copiilor sub 12 ani. A 2-a este diecast, produsa de china models si costa aproximativ 500 ron, asta in momentele cand o mai gasesti pe ebay. |
nu ma intereseaza plasticul...si sa dau 500 ron pe una...mai astept poate o sa apara..
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu ocazia zilei de nastere a colegei noastre Shelby cobra ( Amy ), tin sa-i urez un calduros LA MULTI ANI, impreuna cu un buchet de flori virtual :bunch: !!!
|
Multumesc frumos!!!;)
|
La multi ani si la cat mai multi Mustangi in herghelie!
|
heheee.. LA MULTI ANI frumosi shelb!!!
|
La multi ani!
|
La Multi ANI ! :flower:
poate ne pui o poza cu herghelia :D |
Quote:
|
Multumesc mult pentru urari, baieti!:oops: Stiu ca am mai promis odata, dar de data asta ma tin de cuvant, tocmai am primit Boss-ul 302 de ziua mea si mai am o surpriza pe drum, dar zilele astea de sarbatoare o sa fac niste poze dragute cu herghelia ;), sper sa va placa!!!:-)
|
Subsemnatul isi ia concediu de la moderat cateva zile. Pana marti nu mai intru pe forum, Alin e pe baricade.
|
Quote:
|
Mersi Costi. Nu e primul, dar daca la anterioarele am mai intrat de pe spartfon, laptop, acum vreau vacanta, asa ca de diseara ma deconectez de la forum.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
relax man!!! |
tu, costi ma man, o sa traiesti 100 de ani bro'...:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning