![]() |
Re: Femeia ...
...eu am 30,sunt si femeie ,am un baietel.....si Doamne da' maaaaaaaaaaaaaaare timpita am fost,cind am crezut k m-am maturizat!!!!:D :D :D
nu are rost sa-ti impui o limita.sunt unele persoane kre in veci nu se vor maturiza(tre sa admit ,cu buna stiinta),si ptr specia asta e mult mai bine daca nu experimenteaza viata "familiala",k numai belele ies...:x |
Quote:
De la unii care si-au luat-o deja :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Asta asa e , dar prefer sa nu ma iau dupa nimeni pt ca fiecare are caracterul lui si poate a mea femeie nu e ca a lui si etc.... daca a mea e curwa sa zicem tre sa fie si a lui si sa-i dau aceleasi sfaturi ?????
|
sa fii tu sigur ca nici o persoana nu seamana cu cealalta..si ceea ce tie ti se poate parea corect altuia nu i se pare...si tot asa...dar poti sa inveti din xperientele altora...si sa nu repeti si tu aceleasi greseli:D
|
Dap , e bine sa te mai uitzi si la altzi dar nu e bine sa faci ce fac si ei , parerea mea :P si la urma urmei fiecare face ce stie ca e mai bine :P
|
...sunt si acum d parere k nu suntem facuti toti ptr a avea o familie,si anumite responsabilitati!decit sa ai un copil,kre nu isi vede parintii fericiti impreuna,sau kiar deloc...consider k e muuult mai bine,sa iti traiesti viata cum crezi u k e mai bine..si sa te bucur d ea!nu e obligatoriu,nici la 40 d ani sa iti intemeiezi o familie,daca nu simti nevoia....orice ar spune lumea!
by the way...omul istet invata din greselile altora,ala prost nici din al lui!;) si asta nu io am zis-o!:D |
dap trixi , ai perfecta dreptate........ !
|
da, trixi, asa e...si mai grav e cu femeile care nu si doresc copii...dar de gura barbatului fac unul ca sa fie...pt ca el isi doreste...si dupa n au grija de el...mai bine sa nu faca, k o sa fie nasol de el...:rolleyes2
|
Quote:
|
pentru esti inka destul de tanar,nu e grav...poate o sa ti vina keful mai tarziu:lol:
|
atata timp cit nu ii vine keful,atat e bine ;) oricum o data toti incercam...k nu ne vine sa credem ce vedem la ceilalti,k se va intimpla si noua...dar nimeni nu e cu mai multe perechi...:cry: ata ete...
oricit d buna ar fi relatia intre doi oameni,hirtia aia d proprietate strica tot,ptr k in multe cazuri stii deja k TREBUIE sa faci ceva,ce inainte faceai doar daca simteai k VREI sa faci..asta din ambele parti...si apoi,inevitabil vin reprosurile. |
Quote:
|
eu zic ca trixi e mult mai in masura sa zica din experientza ei ....ca nu e chiar asa ....
si cat de cat o sustzin |
cat de frayer trebuie sa fi sa se arunce cineva in bratele tale(la proproiu) si tu sa ii dai cu picioru si dupa vreo sapt cand te trezesti, dar sa aflii ca tipa e combinata cu altul... (mentiune tipa de nota 9.50 ... )
|
fiecare are dreptul la parerea lui...eu am relatie de vreo 4 ani si cva...si am inceput sa mi dau si yo seama de mersul lucrurilor...crede ma...
|
:D yo dupa ce am trait impreuna 4 ani cu omu' meu,m-am si casatorit cu el...gindindu-ma k nu poate sa strice o amarita d hirtie nimik...si k ce era sa se afle,s-o aflat in 4 ani d concubinaj....dar veste proasta:NUUUU!!!A fost o boua!!!:D :D :D
|
Quote:
ie naspa ... situatiunea :D |
Quote:
cine are cap sa socoteasca!:D |
revenind la topic... femeia e o creatura de pe langa casa omului care se hraneste cu zilele acestuia...
glumesc... o femeie te poate face sa zbori sau te poate ingropa... dar nimic nu se compara cu o mangaiere si sa iti spuna la ureche ca te iubeste... si chiar sa simti asta... |
XoRRo k bine ai spus-o, frate, asa sa-i ramana numele. Amin.
|
Quote:
|
Quote:
Cum ar fi sa fie tipa de 10, sa o ai si sa ii dai cu piciorul si chiar daca nu se combina oricum lucrurile dintre voi s-au stricat atat de tare incat nu se mai poate face nimic? Hai ca te-am inveselit in seara asta, nu-i asa? |
am comis-o si eu asa uneori... imi blestemam zilele si prostia din cap pe urma de nu mai tiam de mine...
eh... trece :p |
Quote:
Lasa ca ne facem club! :) |
...ink putin baieti..si incpe sa m-i se faca mila d voi....:D :D :D (acum io nu m-am putut abtine)
|
Quote:
|
yeap RA_ , i know the feeling...
aici e vorba de mandrie, si de orgoliu ranit... noroc insa k nu tine f mult treaba asta.... si apoi treci la urmatoarea... si tot asa :) |
Mai aleks... depinde... pe mine ma roade inima de ceva timp..
Nu chiar on topic.. da treaca de la mine: Angajez Secretara |
Quote:
|
de atata vreme,iti dai seama cata chin am mancat din cauza asta!:lol:
|
see? de aia exista topicul asta, ca nu incetez sa ma minunez cum e cu femeile astea, si daca le descrii, te pierzi in ceea ce povestesti, pana nu mai intelegi nici tu nimic :)
trebuie sa le iei ca atare, e clar, daca vrei sa le definesti... esti victima :) |
Femeia = UFO ! :-??
|
De unde pana unde UFO? :D
Nu am vazut femei sa zboare. :D |
bine acuma... gen cum e ozn`u doar ca e femeie:D
|
Quote:
Quote:
|
Femeile au fost si sint cele mai sensibile la frumusete. Lor frumusetea le este accesibila. Barbatii doar aspira la ea. O vad, o admira, ii inchina poeme si se lasa patrunsi de ea. Femeile o traiesc in fiecare zi, se identifica, devin una cu ea, reprezinta frumusetea.
S-au spus despre frumusete multe vorbe de duh si s-au scris volume intregi. Concluzia este ca frumusetea se asociaza foarte bine fericirii. Pentru om aceste doua notiuni sint inseparabile. O femeie fericita este o femeie frumoasa. O femeie indragostita este o femeie frumoasa. Pentru ca si dragostea este legata, intr-un fel magic, de frumusete. Toate acestea le stie si le simte orice om. Barbat sau femeie, tinar sau batrin. |
Asta a fost spusa de o femeie. :D
Poate sa fie femeia super indragosita, super fericita ... daca e urata ... si nu are nimic care sa atraga barbatul - DEGEABA. :D |
nu chiar asa... daca femeia e urata... si este in lumea asta un barbat care o place exact asa cum e... atunci nu poate fi considerata urata... si cam asa este ... indiferent cum arati ... tot gasesti pe cineva cu care sa iti continui viata pana la adanci batraneti ... eu zic din ce vad pe strada... nu ca am trait eu asemenea lucruri ... asa mi se pare mie :D corectati`ma daca gresesc :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning