Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

Trixi 28-09-06 23:58

Re: Femeia ...

...eu am 30,sunt si femeie ,am un baietel.....si Doamne da' maaaaaaaaaaaaaaare timpita am fost,cind am crezut k m-am maturizat!!!!:D :D :D
nu are rost sa-ti impui o limita.sunt unele persoane kre in veci nu se vor maturiza(tre sa admit ,cu buna stiinta),si ptr specia asta e mult mai bine daca nu experimenteaza viata "familiala",k numai belele ies...:x

bluey 29-09-06 07:53

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 569097)
...eu am 30,sunt si femeie ,am un baietel.....si Doamne da' maaaaaaaaaaaaaaare timpita am fost,cind am crezut k m-am maturizat!!!!:D :D :D
nu are rost sa-ti impui o limita.sunt unele persoane kre in veci nu se vor maturiza(tre sa admit ,cu buna stiinta),si ptr specia asta e mult mai bine daca nu experimenteaza viata "familiala",k numai belele ies...:x

Bina macar ca avem de la cine invata...:mrhappy:
De la unii care si-au luat-o deja :rolleyes2

DolusD 30-09-06 13:40

Quote:

Bina macar ca avem de la cine invata...
De la unii care si-au luat-o deja
Oricum cel mai bine invetzi din propriile greseli :) si la urma urmei nimeni nu sa nascut perfect , tre` sa mai faci si greseli :P dar sa se termine cu bine :P

pheerya 30-09-06 15:17

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 570455)
Oricum cel mai bine invetzi din propriile greseli :) si la urma urmei nimeni nu sa nascut perfect , tre` sa mai faci si greseli :P dar sa se termine cu bine :P

depinde si ce greseli faci..k unele nu se mai pot repara...si ajungi sa te dai cu capul de pragul de sus pana nu mai poti...si sa vezi ce "frumoasa" o sa fie viata atunci:lol:

DolusD 30-09-06 19:11

Asta asa e , dar prefer sa nu ma iau dupa nimeni pt ca fiecare are caracterul lui si poate a mea femeie nu e ca a lui si etc.... daca a mea e curwa sa zicem tre sa fie si a lui si sa-i dau aceleasi sfaturi ?????

pheerya 30-09-06 22:12

sa fii tu sigur ca nici o persoana nu seamana cu cealalta..si ceea ce tie ti se poate parea corect altuia nu i se pare...si tot asa...dar poti sa inveti din xperientele altora...si sa nu repeti si tu aceleasi greseli:D

DolusD 01-10-06 10:54

Dap , e bine sa te mai uitzi si la altzi dar nu e bine sa faci ce fac si ei , parerea mea :P si la urma urmei fiecare face ce stie ca e mai bine :P

Trixi 11-12-06 10:04

...sunt si acum d parere k nu suntem facuti toti ptr a avea o familie,si anumite responsabilitati!decit sa ai un copil,kre nu isi vede parintii fericiti impreuna,sau kiar deloc...consider k e muuult mai bine,sa iti traiesti viata cum crezi u k e mai bine..si sa te bucur d ea!nu e obligatoriu,nici la 40 d ani sa iti intemeiezi o familie,daca nu simti nevoia....orice ar spune lumea!
by the way...omul istet invata din greselile altora,ala prost nici din al lui!;) si asta nu io am zis-o!:D

DolusD 11-12-06 18:53

dap trixi , ai perfecta dreptate........ !

pheerya 11-12-06 21:36

da, trixi, asa e...si mai grav e cu femeile care nu si doresc copii...dar de gura barbatului fac unul ca sa fie...pt ca el isi doreste...si dupa n au grija de el...mai bine sa nu faca, k o sa fie nasol de el...:rolleyes2

aleks 18-12-06 10:35

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 656307)
...sunt si acum d parere k nu suntem facuti toti ptr a avea o familie,si anumite responsabilitati!decit sa ai un copil,kre nu isi vede parintii fericiti impreuna,sau kiar deloc...consider k e muuult mai bine,sa iti traiesti viata cum crezi u k e mai bine..si sa te bucur d ea!nu e obligatoriu,nici la 40 d ani sa iti intemeiezi o familie,daca nu simti nevoia....orice ar spune lumea!
by the way...omul istet invata din greselile altora,ala prost nici din al lui!;) si asta nu io am zis-o!:D

eu vreau un om langa mine, dar... nu vreau o familie, cel putin nu deocamdata... grav oare?

pheerya 18-12-06 13:43

pentru esti inka destul de tanar,nu e grav...poate o sa ti vina keful mai tarziu:lol:

Trixi 18-12-06 18:52

atata timp cit nu ii vine keful,atat e bine ;) oricum o data toti incercam...k nu ne vine sa credem ce vedem la ceilalti,k se va intimpla si noua...dar nimeni nu e cu mai multe perechi...:cry: ata ete...
oricit d buna ar fi relatia intre doi oameni,hirtia aia d proprietate strica tot,ptr k in multe cazuri stii deja k TREBUIE sa faci ceva,ce inainte faceai doar daca simteai k VREI sa faci..asta din ambele parti...si apoi,inevitabil vin reprosurile.

pheerya 18-12-06 20:38

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 666139)
hirtia aia d proprietate strica tot,ptr k in multe cazuri stii deja k TREBUIE sa faci ceva,ce inainte faceai doar daca simteai k VREI sa faci..asta din ambele parti...si apoi,inevitabil vin reprosurile.

te contrazic la faza asta...nuj de ce aveti impresia asta...o relatie ramane la fel si cu o hartie si fara...ideea este sa nu se profite pe seama ei...

Spark 18-12-06 20:40

eu zic ca trixi e mult mai in masura sa zica din experientza ei ....ca nu e chiar asa ....
si cat de cat o sustzin

RA_2fast4u 18-12-06 20:44

cat de frayer trebuie sa fi sa se arunce cineva in bratele tale(la proproiu) si tu sa ii dai cu picioru si dupa vreo sapt cand te trezesti, dar sa aflii ca tipa e combinata cu altul... (mentiune tipa de nota 9.50 ... )

pheerya 18-12-06 20:44

fiecare are dreptul la parerea lui...eu am relatie de vreo 4 ani si cva...si am inceput sa mi dau si yo seama de mersul lucrurilor...crede ma...

Trixi 18-12-06 21:04

:D yo dupa ce am trait impreuna 4 ani cu omu' meu,m-am si casatorit cu el...gindindu-ma k nu poate sa strice o amarita d hirtie nimik...si k ce era sa se afle,s-o aflat in 4 ani d concubinaj....dar veste proasta:NUUUU!!!A fost o boua!!!:D :D :D

Mustang 19-12-06 07:05

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 666296)
cat de frayer trebuie sa fi sa se arunce cineva in bratele tale(la proproiu) si tu sa ii dai cu picioru si dupa vreo sapt cand te trezesti, dar sa aflii ca tipa e combinata cu altul... (mentiune tipa de nota 9.50 ... )

been there ... done that :)
ie naspa ... situatiunea :D

Trixi 19-12-06 18:43

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 665450)
eu vreau un om langa mine, dar... nu vreau o familie, cel putin nu deocamdata... grav oare?

nici eu nu mi-as dori mai mult.... am si "familie"..si totusi am ramas cu dorul ;)
cine are cap sa socoteasca!:D

XoRRo 21-12-06 00:01

revenind la topic... femeia e o creatura de pe langa casa omului care se hraneste cu zilele acestuia...

glumesc...

o femeie te poate face sa zbori sau te poate ingropa... dar nimic nu se compara cu o mangaiere si sa iti spuna la ureche ca te iubeste... si chiar sa simti asta...

Un bou de vanzare 21-12-06 11:40

XoRRo k bine ai spus-o, frate, asa sa-i ramana numele. Amin.

aleks 01-03-07 15:03

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 161578)
Cum definiti femeia ?

eu gandesc asa:
cea mai frumoasa creatura ....
totodata cea mai a dracu creatura (daca vrea)

si btw:
e vreunu pe aici care poate sa inteleaga creaturile astea ? :P

mai, sincer, femeile au un stil de gandire atat de diferit de al nostru, inkt n-are rost sa t stresezi sa l intelegi, sincer iti spun... incearca cel mult sa t adaptezi , e tot ce poti face mai bun pt tine... ;)

indianu 04-03-07 02:54

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 666296)

Stai linistit ca se poate si mai fraieri. Poti sa te bucuri ca nu esti ultimul.

Cum ar fi sa fie tipa de 10, sa o ai si sa ii dai cu piciorul si chiar daca nu se combina oricum lucrurile dintre voi s-au stricat atat de tare incat nu se mai poate face nimic?

Hai ca te-am inveselit in seara asta, nu-i asa?

aleks 04-03-07 04:38

am comis-o si eu asa uneori... imi blestemam zilele si prostia din cap pe urma de nu mai tiam de mine...
eh... trece :p

indianu 04-03-07 04:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 779903)
am comis-o si eu asa uneori... imi blestemam zilele si prostia din cap pe urma de nu mai tiam de mine...
eh... trece :p

Lasa ca ne facem club! :)

Trixi 04-03-07 18:19

...ink putin baieti..si incpe sa m-i se faca mila d voi....:D :D :D (acum io nu m-am putut abtine)

RA_2fast4u 04-03-07 20:06

Quote:

Originally Posted by indianu (Post 779855)
Stai linistit ca se poate si mai fraieri. Poti sa te bucuri ca nu esti ultimul.

Cum ar fi sa fie tipa de 10, sa o ai si sa ii dai cu piciorul si chiar daca nu se combina oricum lucrurile dintre voi s-au stricat atat de tare incat nu se mai poate face nimic?

Hai ca te-am inveselit in seara asta, nu-i asa?

sti cum prietene... toata lumea iti spune(inclusiv my brain) ce drak esti tampit sunt n'spe mii de fete in lumea asta si tu te plangi ca ti-o scapat una da uneori iti pica cate o urata cu tronc si nu iti dai seama numai cand e prea tarziu.. si daca ai fi fost cu ea era doar o alta... dar asa e altceva... but what can we do...

aleks 07-03-07 15:30

yeap RA_ , i know the feeling...
aici e vorba de mandrie, si de orgoliu ranit... noroc insa k nu tine f mult treaba asta.... si apoi treci la urmatoarea... si tot asa :)

RA_2fast4u 15-03-07 20:11

Mai aleks... depinde... pe mine ma roade inima de ceva timp..

Nu chiar on topic.. da treaca de la mine:
Angajez Secretara

aleks 14-07-08 15:21

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 781065)
...ink putin baieti..si incpe sa m-i se faca mila d voi....:D :D :D (acum io nu m-am putut abtine)

aha, acum am vazut raspunsul tau, ce-i drept nici n-a trecut mult de atunci, dar sunt convins ca mori de mila noastra, este? :lol:

Trixi 14-07-08 15:32

de atata vreme,iti dai seama cata chin am mancat din cauza asta!:lol:

aleks 15-07-08 21:37

see? de aia exista topicul asta, ca nu incetez sa ma minunez cum e cu femeile astea, si daca le descrii, te pierzi in ceea ce povestesti, pana nu mai intelegi nici tu nimic :)
trebuie sa le iei ca atare, e clar, daca vrei sa le definesti... esti victima :)

Hori 29-07-08 22:45

Femeia = UFO ! :-??

Mustang 29-07-08 23:41

De unde pana unde UFO? :D
Nu am vazut femei sa zboare. :D

Hori 30-07-08 00:02

bine acuma... gen cum e ozn`u doar ca e femeie:D

j.v.l 30-07-08 05:13

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 1669237)
Femeia = UFO ! :-??

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 1669424)
bine acuma... gen cum e ozn`u doar ca e femeie:D

:lol: crezi ca in romana suna mai altfel ?

Sasha 01-08-08 11:00

Femeile au fost si sint cele mai sensibile la frumusete. Lor frumusetea le este accesibila. Barbatii doar aspira la ea. O vad, o admira, ii inchina poeme si se lasa patrunsi de ea. Femeile o traiesc in fiecare zi, se identifica, devin una cu ea, reprezinta frumusetea.
S-au spus despre frumusete multe vorbe de duh si s-au scris volume intregi. Concluzia este ca frumusetea se asociaza foarte bine fericirii. Pentru om aceste doua notiuni sint inseparabile. O femeie fericita este o femeie frumoasa. O femeie indragostita este o femeie frumoasa. Pentru ca si dragostea este legata, intr-un fel magic, de frumusete. Toate acestea le stie si le simte orice om. Barbat sau femeie, tinar sau batrin.

Mustang 01-08-08 12:30

Asta a fost spusa de o femeie. :D
Poate sa fie femeia super indragosita, super fericita ... daca e urata ... si nu are nimic care sa atraga barbatul - DEGEABA. :D

Hori 02-08-08 01:05

nu chiar asa... daca femeia e urata... si este in lumea asta un barbat care o place exact asa cum e... atunci nu poate fi considerata urata... si cam asa este ... indiferent cum arati ... tot gasesti pe cineva cu care sa iti continui viata pana la adanci batraneti ... eu zic din ce vad pe strada... nu ca am trait eu asemenea lucruri ... asa mi se pare mie :D corectati`ma daca gresesc :P

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning